1. Home
  2. All guides
  3. Lune og stilige skjerf- og hanskekombinasjoner som gir gode vinterbesparelser

Lune og stilige skjerf- og hanskekombinasjoner som gir gode vinterbesparelser

Ser du etter et varmt og deilig skjerf- og hanskesett som ikke brenner hull i lommeboka? Vi har akkurat det du leter etter! Her er 5 flotte sett med vinterskjerf og rimelige vinterhansker som hjelper deg å holde varmen gjennom hele vinterhalvåret. Dette er vintertilbehør som er like stilig som det er billig.

Alt-i-ett

På jakt etter et praktisk vintertilbehørsett? Vi hjelper deg gjerne i gang med vinterforberedelsene – uten at du trenger å tenke på størrelse og passform! Dette er nemlig et flott hanskesett laget i super-stretch-materialer. Match det med et Rose Faux Fur Collar-skjerf fra boohoo, og vinterens første rimelige tilbehørssett er i boks!

Stil og trend

De som liker å kombinere stil med funksjon bør sjekke ut disse smarthanskene i ull. Mansjettene gir dem en ekstra lekker touch og gjør at de passer perfekt sammen med det rubinrøde, rutete skjerfet på enhver vinterutflukt. Hvem sier at du må ofre utseende og stil for å få et brukbart produkt?

Enkelt og lettvint

Mange setter stor pris på enkelhet. Dorothy Perkins Handsker & Rose Chunky strikkeskjerf og luesett er en fin kombinasjon som gjør vinterbekledningen din så likefram og komfortabel som mulig. Dette er rimelige vinterhansker med et nydelig strikkeskjerf og tilhørende lue som passer perfekt når du skal ut av huset på vinterlige ærend. Komfort og stil hånd i hånd.

Vintersport

Med vinteren følger aktiviteter som krever fysisk anstrengelse i større eller mindre grad. Skigåing og snøballkasting blir enda morsommere om du har kledd deg i funksjonelle og behagelige vinterklær og har riktig vinterutstyr. Asics løpehansker er både slitesterke og rimelige og beskytter kalde treningsfingre. Livvy Tartan-skjerf er et enkelt, men varmt plagg som holder deg varm i timesvis utendørs i kulden. Så er du godt kledd og klar for vintergøy!

Unikt og sjarmerende

Her er noe for den som er glad i vintervotter. Pieces DASIC LEATHER MITTEN-hansker er gode og billige vinterhansker til praktiske anledninger. I kombinasjon med et Sophie Faded Print Oversized-skjerf, kommer de virkelig til sin rett og gir hele antrekket en dæsj ekstra sjarm.

Share with your friends


Submit

Still et spørsmål

Spør oss om hva du vil

Flere artikler