1. Home
  2. All guides
  3. Finn billig fotballsko og utstyr med disse tipsene!

Finn billig fotballsko og utstyr med disse tipsene!

Fotballsko, shin pads (benskinner), sportsklær og lange sokker – alle fotballspillere vet at fotball kan bli en dyr hobby. Hvis du også har en sønn eller en datter som liker å spille fotball, kan utgiftene bli enda høyere. Barn vokser raskt og skoene og klærne deres blir fort små, noe som betyr at man blir nødt til å investere i nytt utstyr hvert år eller to. Men det finnes måter å kutte kostnader på – uten at det blir dårligere kvalitet eller mindre sikkert.

Hvordan finne billig fotballsko og annet utstyr

1

Du kan få låne fotballutstyr

Hvis du er en ny fotballentusiast, kan det være en god ide å låne fotballutstyr fra venner eller familie. Meld deg på noen praktiske leksjoner eller fotballtimer (venner kan også hjelpe!), og vent med å kjøe eget utstyr før du er 100% sikker at du vil trene regelmessig.

Dette er spesielt viktig hvis du har barn, siden de har en tentend til å ombestemme seg oftere enn voksne. Vent en måned, og hvis barnet ditt er fortsatt begeistret for fotball, kan du investere i brukt eller nytt utstyr.

2

Kjøb billig fotballsko og utstyr ved å handle «second hand»

Folk er som regel ikke så ivrige på å kjøpe brukte sportsklær. Men du kan spare masse penger ved å kjøpe brukte gensere, shorts eller sko som er i god stand, altså lite brukt eller nesten ikke brukt i det hele tatt. Du kan også sjekke ebay.com for fotball klær og fotballsko som «fremstår som ny», eller du kan prøve FreTex.

Hvis du ikke bryr deg om sko eller klær ble brukt litt mer, kan du gjøre røverkjøp! Husk å vaske alt temmelig før bruk, og det blir helt fint. Husk at det er mulig å finne benskinner (shin pads) og sånt tilbehør i butikker der de selger brukte varer. Du kan kjøpe slikt brukt tilbehør hvis du ikke ønsker å kjøpe brukte klær.

3

Husk å sjekke tilbud!

Mange butikker og nettbutikker har ulike salgskampanjer. Husk å sjekke ut hvile butikker har de beste tilbudene. På Amazon kan du ofte finne et stort utvalg av billig fotballsko, fotballdrakter fotballer og mye mer. Noen ganger kan du finne tilbehør fra kjente brands som Nike, Adidas og Puma til veldig gode priser!

Visste du at?
Unisport har solgt fotballutstyr siden 1995. I tillegg til fysiske butikker, har de også en nettbutikk som sender vare til hele Norge. På unisportstore.no, kan du finne fotballsko, fotballdrakter, hansker og annet utstyr til gunstige priser.
spike sko
4

Kjøp flere varer

Det er best å kjøpe alt utstyret på en gang, spesielt hvis du kjøper på nettet. Mange nettbutikker tilbyr gratis levering over et visst beløp, og hvis du kjøper noe til mer enn f.eks. 300 kroner, blir varene levert gratis. Spør en venn om de trenger noe fra den samme butikken, og dere kan oppnå minimumsbeløpet enda lettere.

5

Kjøp bare det du trenger

Dette kan virke som en selvfølge, men du kan spare masse penger ved å kjøpe bare billig fotballsko og utstyr, bare hvis du trenger det. Hvis du har trening en gang i uken, så trenger du egentlig ikke noe annet enn et par fotballsko, et par skorts og t-skjorter, samt noen sokker og et par benskinnere. Husk å rengjøre alt utstyre etter at du er ferdig. På denne måten vil det være klart for neste gang, og du unngår å bruke penger på ekstra utstyr.

Konklusjon

Fotball

Fotball er en flott sport, og du bør ikke bli skrem av prisene. Det viktigste er å huske at du ikke behøver å ha  nyeste fotballsko eller utstyr, men at det er viktigst å trene så mye som mulig. Derfor kan det være lurt å spare penger på utstyr, noe som vil føre til at du vil ha råd til flere fotballtreninger. Det samme gjelder hvis ditt barn er en ivrig fotballspiller. DU trenger ikke å gå akkord med kvalitet: hvis du sjekker alle muligheter, kan du finne billig fotballutstyr av god kvalitet. Hva venter du på?

Share with your friends


Submit

Still et spørsmål

Spør oss om hva du vil

Flere artikler