1. Home
  2. All guides
  3. Sparetips: 10 spennende ting å gjøre uten penger

Sparetips: 10 spennende ting å gjøre uten penger

Det er lett å bruke penger, med det er vanskeligere å spare. Å kjøpe et magasin, mat eller å gå ut i byen – dette er ting som koster noe. Og i de fleste tilfeller, er det ting vi bruker penger på, uten å være helt klare over det. På den andre siden finnes det mange ting du kan gjøre, som ikke involverer penger. Hva med å prøve ut våre sparetips? Med denne listen blir det lett å ha det moro uten å bruke penger.

Her er en liste over aktiviteter du kan drive med, uten å bruke penger. Har du noen sparetips å legge til, bruk gjerne kommentarfeltet! Vi kan utvide listen sammen.

spare penger

Sparetips: 10 ting du kan gjære uten penger…

1

Bruk YouTube til å ha karaokekveld hjemme istedenfor å betale å gå på karaokebar.

2

Ta et bilde hver deg i løpet av et år.

3

Driv med Yoga. Det finnes en rekke gratis app og nettsider som hjelper deg å drive med Yoga. Hvorfor bruke penger på treningsstudio eller Yoga-kurs?

4

Gå på camping! I bakgården, på lekeplassen, rundt hjørnet, i skog og mark… Sørg for at det er lov å sette opp et telt, og kos deg med gratis camping!

5

Hva med å samle dine favorittoppskrifter og lage en kokebok? Skriv ut hver oppskrift du finner og sett dem sammen i en perm. Lag indeks og alt; prøv å gjøre det så proff som mulig.

Visste du at...
. . . nøkkel til lykke er å bruke penger og tid på opplevelser istedenfor ting og eiendom, ifølge flere forskninger.
6

Lag en «bucket list» eller «gjør før jeg dør listen». Det finnes sannsynligvis et par ting du ønsker å gjøre i løpet av livet, men har du faktisk laget din «bucket list»? Skriv tingene ned for at du ikke glemmer dem, samt for inspirasjon.

7

Organiser dansekamper med vennene dine! Finn ulike dansevideoer og sanger og dans!

8

Hva med å drive litt med stargazing (amatørastronomi)? Velg en natt med skyfri himmel, la deg ned på et teppe og prøv å finne Store bjørn (Ursa major) og andre stjernebilder på vår himmelhalvkulen.

9

Bak en kake. Det finnes en rekke kaker du kan lage med ting du nesten sikkert allerede har liggende på kjøkkenet. Sjekk kjøkkenspakene og lag kaker!

10

Skriv et brev til en venn. Ja, et ekte brev, ikke noe elektronisk. Det er så mye mer spennende å få et brev av noen du er glad i enn «heisann, åssen går det?» i WhatsApp eller innboxen.

Share with your friends


Submit

Still et spørsmål

Spør oss om hva du vil

Flere artikler