All guides

Sparetips: 10 spennende ting å gjøre uten penger

Vi bruker masse penger hver dag uten å legge merke til det. Derfor har vi laget en liste over ting du kan drive med uten penger. Det er både gratis og spennende, så husk å sjekke den ut!

Vis mer

Finn billig fotballsko og utstyr med disse tipsene!

Fotball kan bli en dyr hobby, men ikke bli skremt av prisen. Les disse enkle tipsene og finn ut hvordan du kan spare penger på fotballutstyr uten å gå akkord med kvalitet.

Vis mer

Lune og stilige skjerf- og hanskekombinasjoner som gir gode vinterbesparelser

Deprimerende å kjøpe utstyr og klær til en kald vinter? Her er noen fantastiske skjerf og hansker som definitivt kommer til å falle i smak og varme deg gjennom alle vintermånedene.

Vis mer

Frys matvarer du ikke visste du kunne fryse

Det er sløseri å kaste mat som blir til overs. Mange ting kan fryses og spises ved en senere anledning. Frys gjerne ned litt ekstra slik at du har noe enkelt på lager til de dagene du ikke har tid eller energi til å lage mat.

Vis mer

Hvordan trene til maraton

Drømmer du om å løpe maraton? Alle kan klare det – alle kan løpe maraton! Les noen nyttige og enkle tips som kan hjelpe deg. Gode nyheter: det koster ikke masse penger!

Vis mer

Hvordan bleke tenner ved å spise mat som gjør dine tenner hvitere

Ingen liker gule tenner! Ønsker du å ha et lysere, hvitere smil, kan disse enkle tipsene hjelpe! Lær å bleke tenner ved å spise mat smartere, samt les hvordan spare på mat siden dette er billig!

Vis mer

Billige ferie reiser: Reis mer, betal mindre

Hvorfor betale masse penger når du kan spare på ferie reiser og kose deg med venner eller familie. Les hvordan spare penger på billige reisemål.

Vis mer

Sparetips og triks: Hvordan spare penger i hverdagen

Lurer du på hvordan spare penger i hverdagen? Ønsker du å spare, samt bruke penger på spennende ting? Les denne guiden og finn nyttige sparetips!

Vis mer

Få ren hud med DIY deodorant

Deodoranter fra store brands er som regel dyre. I tillegg kan det hende at fabrikkproduserte deodoranter er ikke sunne. Lag egen DIY deodorant og spar!

Vis mer

Hvordan lage kjøkkenhage: Guide for å dyrke egen mat

Har du alltid ønsket å lage kjøkkenhage og dyrke egne grønnsaker? Med denne guiden er det lett og enkelt å lage egen kjøkkenhage.

Vis mer

Shopping klær: Spare- og motetips for jobb og fritid

Det er vanskelig å finne stilige klær som ikke koster masse penger. Men ikke få panikk! Jeg har laget utvalg av ulike outfits som alle koster under 400 kroner!

Vis mer
Vis flere guider