Hvem er vi?

 

Sparpedia - The Team

 

Velkommen til Sparpedia.no! Her gir vi vårt beste for å samle inn alle tilbud og rabatter som vil hjelpe deg til å spare mye på ditt neste kjøp. Vi er REBEL Internet BV (org.nr. 58114785) datterselskap, og vårt  hovedkontor ligger i Unit 2.59 Oudebrugsteeg 9 1012JN Amsterdam, Nederland. Vi er her for alle som synes at det er fint å shoppe ved hjelp av pengerbesparende ressurser.

 

Hva kan vi tilby?

Vi vet at det er oftest et stramt budsjett som hindrer kunder i å kunne kjøpe alt som de vil, og derfor ønsker vi å tilby kunder beste tilbud og rabatter som de kunne fforestille seg. Vi er stolte av vår evne til å gi besøkende de ressursene de trenger for å dempe sine kostnader når de handler på nettet.

 

Slik sparer du penger

Vi tilbyr en mengde av tilbud og rabatter som kan hjelpe deg til å spare penger når du handler på nettet, og det som er best er at det er mange flotte plattformer hvor du kan handle ved å bruke dem. Blant butikkene hvor du kan kjøpe produkter ved betydelig reduserte priser, er CDON, Nelly, Superdry og mange andre. Så ta en tur og sjekk dem ut.

 

Stort kategoriutvalg

Våre tilbud gjelder et svært bredt spekter av kategorier! Uansett hvor gode tilbudene er, vil de ikke være av stor hjelp hvis de gjelder bare for enkelte produkter og tjenester. Heldigvis dekker våre deals en mengde av forskjellige kategorier slik at det er mange gode tilbud som du kan nyte. Mote og tilbehør, elektronikk og gadgets, friidrett og sportsutstyr, samt mat og drikke er blant de mest populære kategoriene som du kan handle.

Vi holder disse kategoriene oppdatert og hver eneste dag legger vi ut på siden de nyeste tilbudene. slik at du alltid har mulighet til å finne rabattkoder eller kuponger du ønsker. Vi sørger for at det er alltid nok av dem å velge mellom så at du aldri får en følelse at tilbudene er begrenset når du handler.

 

Visjon og misjon

Vi er stolte av vårt mål – å gjøre det mulig for kunder å spare så mye når de handler på nettet. Vi synes at alle skal ha mulighet til å bestemme om de ønsker å handle noe til full- eller til en betydelig lavere pris. Vi hjelper deg som ønsker å kunne handle mange ting, som normalt koster mye, til en betydelig lavere pris.

Derfor er vår oppgave å tilby besøkende så mange muligheter i forhold til tilbud og rabatter, som mulig, slik at de kan nyte dem best. I tillegg til det,  gjør våre deals, tilbud og rabatter pengerbesparelse mye enklere.

 

Ekspertene

Rebecca Bakke

Rebecca Bakke er erfaren affiliate marketing ekspert og mester på nettside management. I løpet av sin mange års erfaring, har hun tilbudt sine tjenester som freelance agent og hjulpet mange kunder til å oppnå suksess i deres ulike internettmarkedsføringsarbeid. Hun kan jobbe med både Google AdWords, Google Analytics, Social Media Marketing, Email Marketing og mye annet.

Rebecca har jobbet med Affiliate Marketing siden hun var ferdig med universitetsutdanning i informasjonsteknologi. Siden da har hun drevet med å utdype sin forståelse av ulike aspekter av affiliate markedsføring. Nå tilbyr hun sin kunnskap, erfaring og kompetanse som freelance affiliate markedsfører.

 

Camilla Halldorson

Ved å bruke Camilla Halldorso sine profesjonelle tjenester, kan kunder som oftest forvente de aller høyeste resultatene når det gjelder blant annet WordPress, Centos, Nginx og VPS administrasjon og mange andre. Det å kontakte Camilla er å sikre at prosjektene blir gjennomført i god tid, veldig høy kvalitet av arbeidsprosess og gode resultater.
Det er mange fornøyde kunder, og gode tilbakemeldinger som er det sterkeste beviset på Camilla sine kvaliteter. De fleste av kundene hennes deler følelsen at de hadde fått mye mer enn det de hadde betalt for på grunn av Camilla sin tendens til å holde fokus.