Om oss

 

Sparpedia - The Team

 

Velkommen til Sparpedia.no! Her gir vi vårt beste for å samle alle tilbud og rabatter som vil hjelpe deg å spare mye på ditt neste kjøp. Vi er et REBEL Internet BV (org.nr 58114785) datterselskap og vårt registrerte kontor ligger på Laat 49 1811 EB Alkmaar, Nederland. Vi er her for alle som synes det er kjekt å handle med pengebesparende ressurser.

 

Hva kan vi tilby?

Vi vet at det ofte er et stramt budsjett som hindrer kunder i å kunne kjøpe alt de vil ha, og derfor ønsker vi å tilby kundene de beste tilbudene og rabattene de kunne tenke seg. Vi er stolte av vår evne til å gi besøkende ressursene de trenger for å dempe kostnadene når de handler på nettet.

 

Hvordan spare penger

Vi tilbyr en mengde tilbud og rabatter som kan hjelpe deg med å spare penger når du handler på nett, og det beste er at det finnes mange flotte plattformer hvor du kan handle med dem. Blant butikkene hvor du kan kjøpe produkter til betydelig reduserte priser er CDON, Nelly, Superdry og mange andre. Så ta en tur og sjekk dem ut.

 

Stort kategoriutvalg

Våre tilbud gjelder for et veldig bredt spekter av kategorier! Uansett hvor gode tilbudene er, vil de ikke være til stor hjelp hvis de kun gjelder enkelte produkter og tjenester. Heldigvis dekker våre tilbud en mengde forskjellige kategorier, så det er mange gode tilbud du kan glede deg over. Mote og tilbehør, elektronikk og gadgets, friidrett og sportsutstyr, samt mat og drikke er blant de mest populære kategoriene du kan handle.

Vi holder disse kategoriene oppdatert og hver eneste dag legger vi ut de siste tilbudene på siden. slik at du alltid har mulighet til å finne de rabattkodene eller kupongene du ønsker. Vi sørger for at det alltid er nok av dem å velge mellom slik at du aldri får en følelse av at tilbudene er begrenset når du handler.

 

Visjon og misjon

Vi er stolte av målet vårt – å gjøre det mulig for kunder å spare så mye når de handler på nettet. Vi mener at alle skal ha mulighet til å bestemme om de vil kjøpe noe for fullt eller til en vesentlig lavere pris. Vi hjelper deg som ønsker å kunne kjøpe mange ting, som normalt koster mye, til en betydelig lavere pris.

Derfor er vår misjon å tilby besøkende så mange muligheter i form av tilbud og rabatter som mulig, slik at de kan nyte dem best mulig. I tillegg gjør våre tilbud, tilbud og rabatter det mye enklere å spare penger.

 

Eksperter

Rebecca Bakke

Rebecca Bakke er erfaren affiliate marketing ekspert og mester på nettside management. I løpet av sin mange års erfaring, har hun tilbudt sine tjenester som freelance agent og hjulpet mange kunder til å oppnå suksess i deres ulike internettmarkedsføringsarbeid. Hun kan jobbe med både Google AdWords, Google Analytics, Social Media Marketing, Email Marketing og mye annet.

Rebecca har jobbet med Affiliate Marketing siden hun var ferdig med universitetsutdanning i informasjonsteknologi. Siden da har hun drevet med å utdype sin forståelse av ulike aspekter av affiliate markedsføring. Nå tilbyr hun sin kunnskap, erfaring og kompetanse som freelance affiliate markedsfører.

 

Camilla Halldorson

Ved å bruke Camilla Halldorso sine profesjonelle tjenester, kan kunder som oftest forvente de aller høyeste resultatene når det gjelder blant annet WordPress, Centos, Nginx og VPS administrasjon og mange andre. Det å kontakte Camilla er å sikre at prosjektene blir gjennomført i god tid, veldig høy kvalitet av arbeidsprosess og gode resultater.
Det er mange fornøyde kunder, og gode tilbakemeldinger som er det sterkeste beviset på Camilla sine kvaliteter. De fleste av kundene hennes deler følelsen at de hadde fått mye mer enn det de hadde betalt for på grunn av Camilla sin tendens til å holde fokus.