"Vi viser deg, hvordan du kan spare penger!"

Rabattkode til Stylepit

Finn en rabattkode og spare penger på Stylepit | Oppdatert mars 2017

Vilkår

Det er gratis levering for alle kjøp over 699 kroner. Bestillinger pakkes og sendes innenfor 24 timer med et unntak: varer som har oppgitt lengre leveringstid.

Vilkår

Styleplir gir deg mulighet å velge Klarna faktura til dine bestillinger, og få 14 dager til å betale for dem.

Utgåtte tilbud fra Stylepit

fri frakt

Få varene levert gratis – Stylepit tilbyr fri frakt for kjøp over 699 kroner!

-80%

Spar opptil 80% på klær, sko og smykke hos Stylepit! Det er mer enn 10 000 varer på SALG

Guider

Les en relatert artikkel og finn ut hvordan du kan spare penger i hverdagen.

Om Stylepit

Er du glad i mote? Leter du etter nye klesplagg? Liker du og handle online og spare? Da er Stylepit et godt sted, som en av nordens største fashionsite til menn, kvinner og barn, med over 10 års erfaring, hovedkontor i København og avdelinger i over 20 land. De er kjent for god service og ulike fordeler, så det er lurt å sjekke om du finner salg, tilbud eller Stylepit rabattkode på sidene deres.

Stylepit rabattkode

Dette er en 100% nettbasert butikk, som betyr 2 ting. For det første, er kostnader knyttet til å ha en fysisk butikk kuttet ut. Og for det andre, er de fokusert på rask levering og konkurransedyktige priser. Stylepit A/S har motatt ulike priser, blant annet «Børsen Vækst Gazelle» i 2007, 2008, 2009 og 2010, og prisen Ivæks og Årets vækstuværksætter.

Kjøp all slags klær, sko og moderne tilbehør hos Stylepit og spar

Siden Stylepit er en av nordens ledende fashionsite, er det ikke en overraskelse at de tilbyr tusenvis av ulike varer. Noe som i seg selv er veldig bra, men som kan virke litt forvirrende. Derfor er intuitiv design og smarte kategorier på plass. Først og fremst, kan du finne 5 hovedkategorier: Herre, Dame, Barn, Sport og Merker.

I underkategoriene finner du produkter etter type (som f.eks. Jeans, Bukser, Regnjakker, Vesker, Badetøy, Sandaler, BH, dress, kjoler, ryggsekker, nattøy og mer), eller etter varemerke. Noen av de mest populære varemerkene er Polo Ralph Lauren, adidas Originals, Nike, Hummel Fashion, Rains, Levi’s, Solid, Adax, Fat Moose, Hummel Fashion, Ilse Jacobsen.

Stylepit rabattkode

En av de letteste måtene å finne frem til et produkt du eter er å simpelthen bruke søkefeltet som står på sida. På denne måten dukker opp relevante produkter uten svette.

Glem ikke å sjekke om du finner Stylepit rabattkode på sidene – det er en av de beste måtene å spare på!

Spar! Bruk Stylepit rabattkode, tilbud og andre muligheter

Det er en rekke fordeler alle får ved å handle hos Stylepit. Rask levering (under et døgn), fri frakt for ordre over 699 kroner, 30 dagers returrett… Dette er en måte å fine noe du er glad i relativt raskt, og hvis du handler til over 699 kroner, får du også varene levert gratis.

Under hver av de hovedkategoriene, finnes det også underkategoriene Nyheter og Salg. I kategorien Salg finner du en rekke ulike produkter – fra sko, til klær, til campingutstyr – og du får spare til og med over 70% på utvalgte varer (alt i alt er det mer enn 4 tusen).