1. Home
  2. All guides
  3. Mote høst 2016: Hvordan overleve høsten kledd stilig til mindre penger

Mote høst 2016: Hvordan overleve høsten kledd stilig til mindre penger

Det spiller ingen rolle om vi ikke ønsker å akseptere det, men sommeren er definitivt over. Heldigvis er det alltid noe godt i dårlige nyheter. I dette tilfellet, så er det høst mote 2016! Mange trendy klær, sko og tilbehør for høstsesongen 2016. Hva er i trend denne sesongen? Og kan man gå rundt og se toppens ut som om det var det nyeste fra Chanel og Gucci man har på seg, selv om det er noe kjøpt til langt mindre penger? Jeg kan hjelpe deg! Kan man stole seg på motemagasiner og show, kommer vi til å se dette i høst:

mote høst 2016

Kjøp klær 2 størrelser større enn du pleier

Bruker du klær i S størrelsen? Begynn å kjøpe M, da! «Oversized» er i trend denne høsten! I fjor så var det store gensere, men denne høster kan alt være litt «for» stor. Tenk på vide bukser og enda bredere gensere. Ermene på din genser kan også være lange nok til å gå helt over hendene (selv om det kanskje ikke er så praktisk). Har du kjøpt større klær vet et uhell? Nå er det i trend, så ta klærne ut av skapet!

Logo gensere

Trenden fra 90-tallet kommer tilbake! Det er ikke nok at din genser er for stor, det er enda bedre med en morsom sitat eller stor tekst på den, og da er den helt trendy. Forresten kan en genser kombineres med vide bukser jeg har nevnt før. Det er det mote høst 2016 handler om. Jo bredere, jo bedre!

Visste du at...
På 1500-tallet fikk ikke designere bruke modeller for å vise frem kolleksjonene sine til kunder. I stedet brukte de små dukker. De første modellene dukket ikke opp før 1853.
mote høst 2016

«Bow blouse» er tilbake!

For et par år siden, var bow blouse (dvs. bluse med buen) noe din bestemor ville ha på seg, men dette har endret seg. Denne høsten blir definitivt bow blouse noe trendy! Måten buen henger rundt halsen er nå sett på som noe nonchalant eller til og med litt leken. Denne blusen passer også veldig fint med klær som biker-jakker eller noe annet som er helt hot når det gjelder mote høst 2016!

Svart med svart!

Med andre ord, «black is back»! Alt svart er i mote nå. Svarte klær fortsetter faktisk å være trendy hver sesong, hvert år. Mote høst 2016 er ikke et unntak heller. De siste årene var det interessant å kombinere svart med litt farge, men svart med svart, dvs. helt svarte klær er et best valg denne høsten. Man kan se mye av det på catwalks av ulike større brands. Heldigvis er ikke svarte klær noe reservert for de store (og dyre) varemerkene. De kan kjøpes overalt. Tilgjengelig til alle, trendy og billig. Perfekt! Til slutt vil jeg legge til at ensfarget outfit er ikke noe som er trendy bare når det gjelder svart, det skjer med andre farger også.

mote høst 2016

Bomberjakker og blomsterprint

Bomberjakken er stadig like populær i moteverden. Denne sesongen fungerer det litt annerledes likevel. Det er spesielle farger som gjør forskjellen! Folk flest pleiede å velge bomberjakker i en diskret farge før, men denne sesongen dreier alt seg om sterke farger! Til og med blomsterprint gjør sitt comeback denne sesongen! Kombinasjonen av bomberjakke og blomsterprint er ifølge moteblader en god måte å ja et perfekt utseende på.

Skaff deg outfits her!
Kjøp klær 2 størrelser større enn du pleier

Logo gensere

Bomberjakker og blomsterprint

Share with your friends


Submit

Still et spørsmål

Spør oss om hva du vil

Flere artikler