1. Home
  2. All guides
  3. Sparetips og triks: Hvordan spare penger i hverdagen

Sparetips og triks: Hvordan spare penger i hverdagen

Bærekraft er noe alle har snakket om i det siste. Men hvordan spare penger i hverdagen når det gjelder din egen husholdning. Her er noen sparetips og triks som er lett å følges. I tillegg til at de er bra for lommen, er de bra for miljø, så det er noe du bør huske. Du kan spare penger på mange ulike måter, og noen av disse kunne du like!

Spar penger i hverdagen

Hvordan spare penger i hverdagen?

1

Dette er noe viktig for hver husholding: å spare på vann, strøm og gass. Det å spare penger på vann er en de enkleste hgene som gir gode resultater. Prøv f.eks. å dusje litt kortere.

2

Klart at du kan spare penger på innkjøp av mat og dagligvarer. Kjøp bare produkter du virkelig trenger. Det er smart å gå i butikk etter at du har spist. Hvis du handler mens du er sulten, vil du kjøpe mer enn du virkelig trenger.

3

Prøv å sammenligne prisene i ulike butikker. På denne måten finner du billigste produkter og sparer masse penger. Du kan bruke disse til investeringer eller ha dem på sparekonto.

Visste du at...
…vannet du bruker til å koke egg forblir rent. TIPS: Etter at du er ferdig med å koke egg, kan du bruke vannet til oppvask osv.

Koke egg med vann
4

Et annet nyttig sparetips for deg som lurer på hvordan spare penger i hverdagen er å være klar over hvor mye penger du ønsker å bruke på innkjøp av mat og dagligvarer. På denne måten vil du kjøpe bare det du trenger, og unngå å gjøre irrasjonelle kjøp og kaste bort penger på ting du ikke trenger.

5

Selvfølgelig er høytiden en slags felle når det gjelder å spare penger. Prøv gjerne å kjøpe gaver i løpet av året, slik at du slipper å betale for mye på en gang. Hvis du bruker litt penger av og til, er det lettere å spare penger. I tillegg unngår du stress på grunn av hektiske shopping av gaver og slikt når ferie- og helligdager nærmer seg.

6

Du kan alltid gjenbruke gamle julekort! Bare skjær av forsiden (bilde), og kast bort eller behold baksiden som minne hvis du liker meldingen. Lim forsiden på et stykke farget papir, og du har laget et nytt julekort. Du kan spare penger ved å unngå å kjøpe nye julekort hvert år.

Visste du at...
…det finnes vannbesparende vannreservoarer som kan hjelpe deg å spare tusenvis av liter i året. TIPS: På denne måten kan kan samle inn regnvann og bruke det til å vanne planter.

reservoir

Konklusjon

spare penger

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Share with your friends


Submit

Still et spørsmål

Spør oss om hva du vil

Flere artikler