1. Home
  2. All guides
  3. Shopping klær: Spare- og motetips for jobb og fritid

Shopping klær: Spare- og motetips for jobb og fritid

Å se stilig ut, shopping klær, å spare penger og følge seneste motetrender… Er det noe du tror ikke hører hjemme her? Nettopp, «å spare penger» og «shopping klær» går vanligvis ikke sammen. Men det må ikke være slik! Fra nå av kan du kjøpe klær til mindre enn 400 kroner. Det er så enkelt å spare penger mens du driver med shopping klær, hvis du følger noen praktiske tips. Noen ganger kan det være vanskelig å finne stilige klær som passer godt med ulike arrangementer og ødelegger deg ikke økonomisk sett. Derfor har vi funnet nyttige tips for ulike arrangementer og hendelser for deg! Her er hva slags klær du trenger når…

…du skal på første date.

Første date er alltid noe spennende. Er han eller hun glad i meg? Kommer de til å like håret mitt? Har jeg noe mellom tennene? Liker de min outfit? Har jeg denne kjolen på meg i noen av nyere Facebook-bildene mine? Da må jeg velge noe annet! For å hjelpe deg å unngå all «stress og mess» med outfit for første date, foreslår jeg noen outfits her:

…du skal på et jobbintervju.

Det er alltid vanskelig å velge klær for et jobbintervju. Spesielt om du ikke vet om firmaet er veldig formelt eller uformelt. Har ansatte dress dagen rundt, eller har de jeans og t-skjorter på? Hvis du leter etter elegant, men ikke for formell look, anbefaler jeg disse outfits!

…det er din første dag på jobben.

Når det gjelder valg av outfit, kan første dag på din nye jobb være like stressende som jobbintervjuet.  Fordel er at du allerede vet hvordan de andre kler seg på jobben, og du vet hva du kommer til å møte. Velger du formelt eller casual?

…du koser deg på stranden.

Skal du ut og kose deg på stranden? Mangler du klær for stranda, og du rett og slett ikke ønsker å bruke masse tid og penger på outfits? Sjekk ut disse outfits, da!

Share on Pinterest
Share with your friends


Submit
Share with your friends


Submit

Still et spørsmål

Spør oss om hva du vil

Flere artikler