1. Home
  2. All guides
  3. Få ren hud med DIY deodorant

Få ren hud med DIY deodorant

Hva er verre enn noen med for sterk parfyme? Noen som lukter vondt! Hva slags deodorant kan du kjøpe til en grei pris uten å bruke noe som ikke er så bra får huden? Visste du at du kan få ren hud med gjør det selv deodorant? Større varemerker selger som regel sine deodoranter super dyrt, og noen ukjente er kanskje ikke så «hudvennlige». Løsning å få ren hud og lukte godt trenger ikke å være dyr. Du kan lage egen DIY deodorant til en grei pris med naturlige produkter. Det er en måte å få ren hud på, samt spare! Lag din egen deodorant ved å følge disse enkle trinnene.

få ren hud

Her er hva du kommer til å trenge:

5 til 6 spiseskjeer kokosolje
1/8 kopp arrowrot (maranta)
1/8 kopp maisenna
1/4 kopp bakepulver
Bergamotolje (valgfritt)

Her er hva du trenger å gjøre:

  1. Bland alle pulver sammen i en krukke, gjerne norgesglass eller en lignenge krukke
  2. Tilsett kokosolje sakte under omrøring av pulver. Sørg for at du får en forent væske og at pulver er borte.
  3. Du kan legge til et par dråper bergamotolje, slik at deodorant får en fin lukt.

Det var alt. Det er super enkelt og tar ikke mye tid til å lages. Her er et par tips til å bruke deodoranten din, fordi du rett og slett ikke kan bruke det på samme måte som en spray deodorant.

Grav ut litt, omtrent på størrelse med en ert og gni det mellom fingrene slik at det smelter. Påfør deodoranten på armhulene og det er alt: du har egen, hjemmelaget deodorant på. Den lukter godt og hjelper deg å få ren hud.

Kokosolje bør ikke lage flekker på klær, men hvis du ikke har prøvd kokosoljebasert DIY deodorant før, kan du ha på en gammel t-skjorte første gang du bruker deodoranten.

få ren hud

Visste du at...

…mange deodoranter inneholder aluminium og miljøgifter. Disse giftstoffene er antatt å være skadelige for reproduktive organer hos menn, og de kan føre til misdannelser hos barn og fødselsskader.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Share with your friends


Submit

Still et spørsmål

Spør oss om hva du vil

Flere artikler