1. Home
  2. All guides
  3. Maksimal tennis moro på et stramt budsjett: Spill gratis!

Maksimal tennis moro på et stramt budsjett: Spill gratis!

Tennis er virkelig en flott idrett, og den er perfekt for å holde seg i form… Men visste du at det kan være veldig billig å spille tennis? Det er rykter om at tennis er noen slags moro for høy klasse. Egentlig er det ikke nødvendig at det skal være så dyrt å spille tennis. Du kan fortsatt spille tennis selv om du er på et stramt budsjett. Lær disse tipsene og spill gratis til og med!

spill gratis

Utstyr på rabtt

Hvis du ikke panlegger å bli en proff tenisspiller, er det anbefalt at du finner greit tennisutstyr på rabatt. Dette kan du ofte finne i en sportsbutikk eller en vanlig butikk som tilbyr tennisutstyr til lavere priser. Det er også smart å besøke Finn og kjøpe brukt utstyr (i god stand) til en flott pris. Husk at det er viktig at utstyr du kjøper er i grei stand – lav pris er viktig, men det er dumt å betale noe du ikke kan bruke.

Du kommer til å trenge sko, klær, baller og selsvsagt en tennisracket. Sørg for at de er av god kvalitet selv om de var billige. Som sagt kan du titte i shoppingsetre, lokale butikker eller bruktbutikker. Glem selvfølgelig ikke internett.

spill gratis

Tren i gruppen

Hvis du er en nybegynner, er sjansene store at du ikke er så veldig flink i tennis – men at du gjerne vil bli det. Da er det mulig å ha personlig rener, men vi fraråder fra dette. Sjekk om det er bedre å velge gruppetrening istedenfor. DU vil vanligvis finne ut at prisforskjellen er veldig stor mellom personlig trening og gruppetrening. I tillegg sier vi at det er mer gøy å trene i gruppen eller alene. «Spill gratis!» sier vi. Ok, det er kanskje ikke mulig å ha en gratis trener, men i hvert fall kan du trene billigere i gruppen.

Aldri kast bort tenissballene dine

Merkelig nok, tror mange tennisspiller på at tennisballer bare er bra for en enkelt økt/kamp. Etterpå kaster de ballene bort. Dette er het galt!

Du er ikke Federer eller Djokovic, og du kan gjerne bruke tennisballene så mange ganger du vil. Eneste tilfelle når du bør kaste ballene bort er hvis de ikke lenger kan brukes. Dette betyr at utsiden er ødelagt, eller at tennisballen er blitt skadet på en eller annen måte… Det kan også hende at ballen rett og slett ikke spretter slik den pleide å gjøre før.

Du kan få låne (eller dele) utstyr

Dette er en åpenbart løsning, men mange tenker ikke på at de kunne få låne utstyret og alt de trenger til å spille tennis. Du kan også kjøpe utstyret sammen med noen og dele det, f.eks. med en god venn eller flott kollega som også er glad i tennis som deg. Det er ingen grunn til å bruke penger om du ønsker å bare ha en spennende hobby. Spill gratis! Hvis du ønsker å bli en proff å kjempe mot Nadal, glem hva vi har fortalt her. Det finnes sikkert tips til det, også. Lykke til og ha det moro i hvert fall!

Share with your friends


Submit

Still et spørsmål

Spør oss om hva du vil

Flere artikler