1. Home
  2. All guides
  3. Når forholdet ikke fungerer – Slik redder du sexliv

Når forholdet ikke fungerer – Slik redder du sexliv

Har du et kjedelig og forutsigelig sexliv?
Det spiller ingen rolle om du har eller ikke har sex med kjæresten?
Er du kanskje redd for at han eller hun er utro deg? Eller tenker du kanskje på å ha sex utenfor forholdet?
Har du ingen anelse om hvordan du kan forbedre ditt sexliv?
Les hva gjøre når forholdet ikke fungerer.

Svarte du «ja» til ett eller flere spørsmål? Det kan bety at sexlivet deres kunne trenge litt hjelp. Ønsker du å unngå å bruke penger på sexleketøy, erotisk kjole eller spennende hotellrom? Les tipsene nedenfor.

Hvordan redde sexliv når forholdet ikke fungerer

1

Hva med å utføre striptease for din kjæreste? Ikke skamm deg over kroppen din. Din partner liker det når du føler deg sexy. Så, føl deg sexy! Utfør en striptease. En striptease vil sikkert gjøre ham eller henne interessert og dere vil begge føle at den seksuelle spenningen stiger.

2

«Kom ut av skapet», og fortell dine villeste fantasier til din kjæreste. Hvis ingen vet om dine hemmelige ønsker, eller hvis du ikke tør å snakke om dem og prøve dem ut, vil de aldri bli virkelighet. Livet er for kort til å skamme seg over det vi liker. Del din fantasi med kjæresten, og dere kan gjøre den til virkelighet sammen.

3

Ta din kjæreste til et drømmested og overrask ham eller henne. Har du alltid ønsket å gjøre det i løpet av en solnedgang? Har du alltid lurt hvordan det er å gjøre det under stjernene? Gjør det til virkelighet! Når forholdet ikke fungerer, og du er ufornøyd med sexlivet, må du prøve å krydde det. Ikke vær redd. Din kjæreste vil bare like når du er innovativ og kreativ og gir ham eller henne et spennende seksuelt eventyr.

Visste du at...

Visste du at det finnes mat som dreper sexlysten? Hvis du ønsker å forbedre sexlivet, bør du unngå følgende matvarer: potetgull, for mye melkeprodukter, for mye alkohol, for mye godteri, pølser og hamburgere.

Det finnes også kjærlighetsmat, dvs. mat som funker som afrodisiak og hjelper med sexlyst: vannmelon, peanøtter, asparges, østers og til og med hvitløk.

Lagre sexlivet ditt
4

Bryt dine seksuelle mønstre og slutt med å gjenta samme ting igjen og igjen. Når forholdet ikke fungerer, må du komme opp med nye måter å innovere på. Ha uforventet sex. Berør hverandre «tilfeldigvis». Eller overrask kjæresten ved å vente naken på dem når de kommer hjem, eller fortell om at du ikke har undertøy… Overrask hverandre seksuelt. Hva med å ta en dusj sammen? Dette vil spare vann også. 😉

5

Bruk bind for øynene og/eller tau. Dine sanser blir vekket på en annen måte enn du er vant til, og det vil gjøre sex mer spennende og spenningen vil bare stige. Det blir garantert spennende for begge partnere. Du trenger ikke å kjøpe et dyrt bind. Du kan gjerne bruke noe du har hjemme – et håndkle, et skjerf, en t-skjorte osv. Forresten, hvem har ikke et tau hjemme?

6

Sist men ikke minst: snakk med hverandre! Dette er viktigst å gjøre når forholdet ikke fungerer. Trodde du at du visste alt din kjæreste liker eller ikke liker? Kanskje var det feil! Ikke skam dere over å snakke med hverandre og være åpne. Dere kommer til å oppleve spennende og morsomme øyeblikk i hvert fall!

Share with your friends


Submit

Still et spørsmål

Spør oss om hva du vil

Flere artikler