1. Home
  2. All guides
  3. Treningsprogram for folk som har det travelt: Hvordan forbrenne 500 kalorier

Treningsprogram for folk som har det travelt: Hvordan forbrenne 500 kalorier

Livet kan være veldig tøft når du er i tidsklemma: jobb, studier, hobbyer, venner, familie og så videre. Har du gått glipp av idrett i denne listen? Vi også. Selv om du har det travelt, betyr det ikke at du ikke bør trene regelmessig eller i det minste gjøre en trenignsøkt hjemme. I denne guiden skal vi hjelpe arbeidsomme folk å finne tid til å trene hjemme, samt fortelle hvordan forbrenne 500 kalorier.

Det finnes et par ulike øvelser du kan gjøre for å forbrenne kalorier virkelig raskt. Lurer du på hvordan forbrenne 500 kalorier? Lær hvordan du kan forbrenne enda mer:

  • Løping: Ifølge nettsider for trening og idrett kan en person som veier litt over 70 kilo løpe ca. 9 km per time og forbrenne 1022 kalorier. Ta på deg joggesko og ta en joggetur. I tillegg trenger du ikke å løpe 90 minutter hvis du skal kombinere jogging med øvelsene under.
  • Trening med hoppetau: Hoppetau er en av de beste øvelsene for kaloriforbrenning. Dette hjelper deg å forbrenne ca. 11 kalorier per minutt. Avhengig av intensiteten, kan du brenne opptil 20 kalorier per minutt. Det finnes undersøkelser som viser at en person på ca. 70 kilo som trener med hoppetau på et høyt tempo (mellom 180 og 200 «hoppinger» per minutt) kan forbrenne 1020 kalorier på 75 minutter.
  • Sykling: Basert på flere undersøkelser og aktivitetskalkulatorer, kan en person på 70 kilo forbrenne omtrent 1020 kalorier på 75 minutter ved å sykle i høyt tempo (ca. 30 kilometer per time).
  • Intervalltrening: Intervalltrening betyr å variere mellom øvelser med høy intensitet og lav intensitet. Intervalltrening hjelper deg å forbrenne mer kalorier på grunn av høyintensitetsøkter. En intervalltrening på ca. 60 minutter kan hjelpe deg å forbrenne opptil 1000 kalorier.

Hvordan forbrenne 500 kalorier? Det er lett!

Prøv med øvelsene vi har nevnt, og du kan forbrenne 1000 kalorier på en time, eller 500 kalorier på 30 minutter. Men for noen kan en og samme øvelse igjen og igjen være kjedelig. Derfor er det viktig å kombinere ulike øvelser for at det skal være mer morsomt. For å trene regelmessig, er det viktig at du ikke kjeder deg. Tren litt hver dag, og du klarer det!

Share on Pinterest
Share with your friends


Submit

Still et spørsmål

Spør oss om hva du vil

Flere artikler