1. Home
  2. All guides
  3. Sminke tips: Spar penger på mascara!

Sminke tips: Spar penger på mascara!

Hver sminke-elskende jente (eller gutt) vet godt det triste faktumet: god sminke er så dyr! Når du leter og leter etter måter å bruke mindre penger på din sminke alltid ser ut til å ende opp med at du må kjøpe sminke på rabatt. Det er flere muligheter til å spare penger mens du egentlig bruker (dyr) makeup. Nedenfor finner du en nyttig liste over sminke tips som hjelper deg å spare penger på «makeuputgiftene» dine.

Sminkesett

Sminke tips: Hvordan spare penger på sminke

1

Du kan resirkulere game MAC, Kiehl’s og Lush beholdere for å få gratis produkter i retur. Disse brands elsker resirkulering. For å stimulere deg å resirkulere, gir de bort gratis produkter når du leverer tomme sminkebeholdere. Hver brand har sin egen politikk, så husk å sjekke på forhånd.

2

Få klumper ut av din mascara ved å la den være i varmt vann. Når du oppvarmer din tørket mascara på denne måten, blir den flytende igjen, som betyr at den kan brukes på nytt.

3

Lag din egen rengjøringsmiddel for sminkebørster. Hvor mange ganger vasker du sminkebørster? Sannsynligvis ikke ofte nok. Og jeg kan gjette at du ikke liker at rengjøringsmidler for sminkebørster er så dyre. Derfor liker jeg sminke tips som dette: bare bland 1/2 olivenolje og 1/2 oppvaskmaskinsåpe. Dine sminkebørste blir så gode som nye!

4

Gjenbruk dine gamle børster fra dyrere merker i ny flaske billigere mascara. Pris på mascara er basert på et par ting, og en av dem er kvalitet av børsten. Vask gamle børsten (les tipset ovenfor), og du kan bruke den med billigere mascara også.

5

Trenger du en ny sminkebørste? Du kan bare bruke din gamle børste. Du kan skylle børsten i vann og bruke den som en børste for øyenbrynene.

6

Kjøp på nettet! Gå til butikken for å sørge for at du er sikker på hva du vil ha, og deretter bestill produktene online. Det er mange rabattkoder og kuponger på nettet (også på SparPedia). Hvorfor ikke bruke dem og spare på sminke?

Visste du at...
…Kvinner i Elisabethansk tid tydde til gale metoder for å se vakrere ut, fra barbering av pannen til bruk av arsen og bly for å ha super-blek hud.
Sminkesett
7

Skjær flasker som er nesten tome. Før var det vanskelig å få siste dråpe ut av flasken, men ikke hvis du skjærer den og åpner på midten. Bare kutt flasken omtrent halvveis gjennom, slik at du kan lukke åpning ved å bruke klesklype. På denne måten kan du virkelig bruke opp alt i flaskene.

8

Sørg for at du unngår skader på sminkebeholdere og mascaraflasker. Du kan ha bomullsdott rundt slik at beholderne ikke blir skadet i veska di.

9

Lag din egen neglelakk. Hvis du har litt ekstra øyenskygge, kan du bare blande den med en klar neglelakk og du får hjemmelaget, unik neglelakk på 2 minutter.

10

Fordel sminkesvamper i halvparter. For det første, kanskje bør du ikke bruke dem i det hele tatt, de absorberer væske. Men hvis du uansett ønsker å bruke dem, i det minste kan du kutte dem i deler for å kunne bruke dem lenger.

11

Aldri noen gang, og jeg virkelig mener det, bør du «pumpe» med din mascarabørste. Når du gjør det, så blir luften fanget inne i flasken, og dette gjør at mascara tørker ut raskere. Ønsker du å bli kvit klumper? Bare snurr og roter børsten.

12

Ødelagt leppestift? Du kan varme den opp med en fyrstikk eller en hårføner og «lime» den sammen igjen.

Til slutt…

Spar penger på mascara!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Share with your friends


Submit

Still et spørsmål

Spør oss om hva du vil

Flere artikler