"Vi viser deg, hvordan du kan spare penger!"

DIY: Sådan sodastream virker

Av Kristin Kristin i Gjør det selv

Med sodastream får du 2 i 1: sunnere brus til mindre penger. Sodastream er en enhet som lar deg lage egen brus veldig lett og fort. Sådan sodastream virker:

 

Kjøp en Sodastream (ja jeg vet at det kommer til å koste penger, men det er måten å spare penger på sikt). Du vil enkelt kunne lage din egen brus. Det finnes en spesiell flaske du kommer til å trenge, og det er kanskje den eneste ulempen ved denne enheten: at du ikke kan bruke noen som helst flaske, men Sodastream flaske. Sådan Sodastream virker, og det er det eneste jeg ikke liker ved den.

Du fyller flasken med vann og setter den i enheten. Du kan legge til karbonsyre etter smak, og slik får du sodavann, dvs. club soda eller kullsyreholdig vann. Du kan også velge å legge til en smak med en av siruper tilgjengelige med Sodastream. Det er det. Sådan Sodastream virker!

Hvorfor kjøpe Sodastream og lage eget sodavann?

  • Det er billigere: Soda i butikker koster mye mer enn vann og et par flasker sirup. Hvis du drikker mye brus, vil dette hjelpe deg å spare masse penger.
  • Det er sunnere: Alle kunstige tilsetningsstoffer som er vanlige i en brus ikke finnes i dit eget Sodastream sodavann.
  • Det er enklere: Det er ikke så lett å bære tunge flasker med brus fra butikken hver gang du vil drikke litt sodavann. Det er mye lettere å fylle en flaske med vann, legge til sirup og lage eget sodavann.
  • Det er miljøvennligere: hver flaske brus du kjøper på butikken, er en plastflaske. Med Sodastream bruker du en og samme flaske igjen og igjen og igjen.

Share on Pinterest
Share with your friends


Submit