1. Home
  2. All guides
  3. DIY: Sådan sodastream virker

DIY: Sådan sodastream virker

Med sodastream får du 2 i 1: sunnere brus til mindre penger. Sodastream er en enhet som lar deg lage egen brus veldig lett og fort. Sådan sodastream virker:

 

Kjøp en Sodastream (ja jeg vet at det kommer til å koste penger, men det er måten å spare penger på sikt). Du vil enkelt kunne lage din egen brus. Det finnes en spesiell flaske du kommer til å trenge, og det er kanskje den eneste ulempen ved denne enheten: at du ikke kan bruke noen som helst flaske, men Sodastream flaske. Sådan Sodastream virker, og det er det eneste jeg ikke liker ved den.

Du fyller flasken med vann og setter den i enheten. Du kan legge til karbonsyre etter smak, og slik får du sodavann, dvs. club soda eller kullsyreholdig vann. Du kan også velge å legge til en smak med en av siruper tilgjengelige med Sodastream. Det er det. Sådan Sodastream virker!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Share with your friends


Submit

Still et spørsmål

Spør oss om hva du vil

Flere artikler