1. Home
  2. All guides
  3. Hvordan være i god form uten gym: Treningsprogram hjemme

Hvordan være i god form uten gym: Treningsprogram hjemme

Hvorfor skal du bruke masse penger på treningsstudio hvis du kan trene gratis? Spar massevis av penger ha treningsprogram hjemme. Det tar tålmodighet, tid og kreativitet, men i slutten vil du ha kjempeform og spare massevis av penger. Alt du trenger å gjøre er to ting: miste fett og bygge muskler. Det anbefales med å begynne å bygge muskler, gjøre øvelser og bli fit. Begynnelsen er alltid vankeligst, men stå på!

Styrkeøkta unnagjort på 7 minutter

Du ønsker å bli fit, men du har dårlig tid og det er vanskelig å gjøre en treningsøkt? Da kan du lykkes me 7 minutters styrkeøkta. Dette er en svært intensiv måte å trene på, og den gir deg samme effekt som 1 times trening i et treningsstudio, viser forskninger. 7 minutter, men svært intensive 7 minutter. Du tror ikke det? Prøv det ut! I hvert fall er det bedre å trene i 7 minutter enn ikke å trene i det hele tatt, ikke sant. Styrkeøkta unnagjort på 7 minutter består av 12 forskjellige øvelser og etter hvert har du 30 sekunders pause. Det er flere versjoner av denne treningsrutinen. Velg og last ned en gratis Android eller iOS app med 7 minutters styrkeøkta, og da kan du alltid trene på farten. Det er treningsprogram hjemme vi anbefaler!

30 dagers utfordring

Prøv med en utfordring! Disse er veldig populære. Du har sikkert f.eks. sett «30 Day Ab Challange», «30 Day Squat Challenge», «30 Day Plank Challenge» et eller annet sted. Etter at du er ferdig med den siste dagen, vil du legge merke til at du har bygget opp muskler! Du må være tålmodig og følge planen, men suksess er garantert. Og det er i tillegg motiverende å ha en utfordring eller et mål å gå mot. Det finnes også gratis apper for dette – velg din utfordring, last ned appen og begynn med ditt nye treningsprogram hjemme.

Runkeeper

Har du alltid ønsket å komme i form? Prøv appen Runkeeper! Denne appen er både for nybegynnere og idrettsfolk som trener for en maraton. Du kan velge egen treningsplan for å løpe, og få instrukser og tips. Appen viser du alt! Er du i tidsklemma? Da kan du tilpasse planen til dine forpliktelser. Etter et par uker, kommer du til å være i form – det kan vi love. Begynn å løpe regelmessig og last ned Runkeeper-appen! Du kan velge mellom gratis eller betalt versjon.

Keelo

Ønsker du å bli fit og sprek, men vet ikke hva slags treningsprogram hjemme du bør velge? Appen Keelo har ulike korte, eller mer intensive treningsøkter å tilby. Hele planen kan tilpasses både nybegynnere og proffe folk. Hver treningsøkt kan gjennomføres på mindre enn tjue minutter. Det beste ved Keelo: DU kan trene hjemme eller hvor som helst! Last appen den helt gratis nå, og begynn å trene!

Daglig yoga

Ønsker du å miste fett, gå ned i vekt og lindre stress? Da bør du starte med yoga! Yoga hjelper deg å kontrollere kroppen din. Yoga hjelper også å bli kvitt appelsinhud, samt få en flat mage. Har du noen andre ønsker? Appen DAily Yoga kommer med personlig trener og hjelper deg å bli sunnere og drive med yoga daglig. Hva venter du på? Last ned appen med det samme! Det finnes både iOS og Adroid versjoner.

treningsprogram hjemme
treningsprogram hjemme
treningsprogram hjemme
treningsprogram hjemme

Visste du at det er veldig bra å gå opp trappene for å forbrenne kalorier ? Da forbrenner du ca. 560 kcal per time. Det er en enkel måte å slanke deg på.

Share on Pinterest
Share with your friends


Submit
Share with your friends


Submit

Still et spørsmål

Spør oss om hva du vil

Flere artikler