1. Home
  2. All guides
  3. DIY vase: Gjør det selv og spar penger

DIY vase: Gjør det selv og spar penger

Å dekorere hjemmet ditt og gjøre det koseligere og eget kan være veldig gøy, hvis det ikke blir for dyrt. Jeg ønsker ikke engang å se på de prisene i fancy butikker, det koster simpelthen for mye å være koselig og spennende erfaring! Naturligvis har jeg funnet en løsning for å fortsette å dekorere huset uten å stresse over høye priser. Med disse søteste designelementene sparer du penger lett og har det morsomt mens du lager egen DIY vase (eller vaser, hvorfor ikke!) av tomflasker.

Det er et par ting du trenger for å lage din egen DIY vase: tomflaske (helst gjennomsiktig), tape og farge. Det spiller egentlig ingen rolle om du bruker vannbasert eller ikke, men hvis du skal bruke vannbasert farge, trenger du også plastliner til vase.

OK, da har du alt du trenger… Men hva nå? Det er to forskjellige måter å male flasker på. Man kan lage et mønster på utsiden av flaske, eller man kan male hele flasken på innsiden.

diy vase og de samme pengene

DIY vase 1

1

Samle dine vaser, dvs. tomflasker. Ved å velge ulike størrelser og form vil gjøre det mer interessant og eklektisk.

2

Velg fargepaletten du skal bruke. Bland farger for å få ønsket tone, eller ønskede toner.

3

Bruk en sprøyte til å få fargen fra skålen inn i flasken. Mengde farge du kommer til å bruke er jo avhengig av størrelsen på flasken.

4

Roter flasken. Rist den. Snu den over. Prøv alt du kan tenke på, slik at malingen til slutt er over innsiden av flasken.

5

Sett flaskene med åpningen ned på en gammel avis eller noe som kan bli skitten og la dem stå flere timer for å sørge for at overflødig maling går ut.

6

Rengjør overflødig maling fra kanten og la flaskene tørr. Husk: Dette tar tid, noen ganger flere dager.

7

Dersom du har brukt en vannbasert farge kan du ikke bare fylle dine vaser med vann, du må legge til en plastliner før du legger blomster og heller vann. Ellers kan du bare fylle flasken med vann og sette en eller to blomster inni.

DIY vase 2

1

1. Samle flasker, i dette tilfellet ble en flaske for eddik brukt.
2. Skjær biter av tape i noen form du ønsker, og fest den til flasken.
3. Mal flasken og la det tørke.
4. Fjern tapen.
5. Tilsett vann og en blomst eller gren og voila: din egne, hjemmelagde DIY vase er klar.

diy vase og de samme pengene
Share with your friends


Submit

Still et spørsmål

Spør oss om hva du vil

Flere artikler