1. Home
 2. All guides
 3. Vinter sport 2 i 1: Hvordan få flat mage på fjellet

Vinter sport 2 i 1: Hvordan få flat mage på fjellet

Er du klar til å vise dine skitalenter? Eller foretrekker du bare fest på skiresort og å chille med venner? Kanskje dette vil motivere deg til å gå opp og ned fjellet et par ganger: du kan brenne masse kalorier på ski eller snowboard. Og hvem ønsker ikke å ha en kjempeform før sommeren? Da bør du også huske at vintersport trenger ikke å være for dyrt. Med følgende tips kan du spare, kose deg på fjellet og slanke deg. Det er vintersport 2 i 1 til en rimelig pris. Les og lær hvordan få flat mage på fjellet!

Hvordan få en flat mage i fjellet
 1. Går du ofte på ski? Reiser du ofte på en skiferie? Du har kanskje brukbart skitilbehør lignende hjemme? Kjøp bare ting som du kan bruke i flere år (og kjøp bare hvis du vil gå på skiferie flere år). Unngå trender, mote og sånne ting – kjøp noe som er varmt, passer godt og er av god kvalitet. Hvis du jager populære mønstrer, farger og fasonger, så må du kjøpe nye klær neste år, og neste år osv. Forresten, er du sikker på at vintersport er for deg? Du kan jo få låne klær og utstyr første gang. Det er synd å kjøpe klær og alt bare for 1 sesong og aldri bruke dem igjen. Du kan også bestille på forhånd på nettet for å spare penger (det er nest å kjøpe skitilbehør om sommeren, og ikke midt i sesongen).
 2. Prøv å unngå høysesongen hvis mulig. Det vil koste deg opptil tre eller fire ganger mer enn i løpet av lavsesongen. Sørg for at du bestiller rom og alt på forhånd, og prøv alltid å finne «first minute» tilbud og ulike kampanjer. Hvordan få flat mage på fjellet er ikke avhengig av sesongen, men av hvor aktiv du er!
 3. Det er også en prisforskjell mellom ulike områder og land, samt ulike skiresorter. Trenger du virkelig alle de ekstra fasiliteter? Skiresorter uten inenndørs treningsstudio er sikkert like spennende, og du er her for å trene utenfor. Også husk at det finnes alternative land som Tyskland eller Frankrikke. Ikke velg de største skiresortene, men prøv å velge mindre og ikke så kjente. Overnatting, frokost, middag og slikt blir mye billigere der.
 4. Du kan leie en leilighet istedenfor et hotell. På denne måten vil du ikke måtte spise hver kveld. Det sparer mye penger. Når du tenker på hvordan få flat mage, er det også fint å ikke spise masse mat om kvelden så det er win-win. En annen ide er å ha middag på en restaurant i dalen. De er ofte betydelig billigere enn restaurantene i nærheten av skiløypene. Og det er det samme med butikker.
 5. Skal du på skiferie med flere personer. Da kan alle kjøre sammen, leie en leilighet og dele kostandene. DEt er mye billigere enn å betale for alt alene eller som et par.
 6. Har du faste datoer der du kan på skiferie? Ta kan du ta sjansen og vente for å prøve med last minute. Dette er også nyttig med steder der snø er 100% garantert året eller sesongen rundt. Husk å sammenligne priser fra forskjellige leverandører.
 7. Tenk på hvordan du ønsker å komme frem til din destinasjon. Vil du gå med fly, bil, buss, ets. Tenk på alle fordeler og ulemper ved hver transportmiddel. Hva er viktigst for deg? Ønsker du å komme til målet raskere eller vil du bruke mindre penger?
 8. Bestil skipass på forhånd. Da blir de ofte på gode rabatter. Har du barn? I mange tilfeller er det også gratis skipass for barn, så det er godt å vite.
 9. Trenger du litt hjelp og trening før du skal uti fjell? Finn lokale trenere eller venner som kunne hjelpe deg. Trenere ved skiresorter er som regel svindyre.
 10. Inviter venner på fest i skihytta og ikke gå ut på en afterski festkveld. Du kan også organisere «nederlandsk fest» – det betyr at alle tar med egne drinker.Er dit hjem tomt når du er på skiferie? Du kan leie huse ditt eller bytte hus med folk fra skiregionen du besøker. Det finnes flere nettsteder for dette.
Hvordan få en flat mage i fjellet
Share with your friends


Submit

Still et spørsmål

Spør oss om hva du vil

Flere artikler