1. Home
  2. All guides
  3. Deilig massasje: Toppens DIY massasje

Deilig massasje: Toppens DIY massasje

Kunne du tenke deg å gi kjæresten den beste massasjen noensinne, men du ønsker ikke å bruke masse penger på spa? Da er du en heldig gris for å lese denne teksten. Her er noen tips og triks for å gi en avslappende massasje hjemme. Og det beste er at det koster nesten ingenting. Før du er ferdig med denne teksten, vil du vite alt om hvordan å gi en deilig massasje og skape en koselig atmosfære.

deilig massasje

DIY massasjer er «lommebokvennlige» – Lær hvordan massere og spar penger

Når du masserer kjæresten hjemme, vil han eller hun kose seg best hvis atmosfæren er koselig og fin. Sørg for at alt er rent, at stemningen er fin, og at du har alt du trenger klart. Vanligvis er det soverommet hvor beste massasjer pågår, siden man kan bruke madrassen der, men du kan gjøre dette hvor som helst i huset eller leiligheten så lenge du og din kjæreste har det komfortabelt. Husk at det er viktigst at begge har det fint.

Å bruke eteriske oljer er alltid en god ide, men sørg for at kjæresten din liker duften. Det er fint å spørre dem på forhånd hvis du ikke vet, eller finne ut på en indirekt måte slik at du ikke avslører overraskelsen dvs. massasjen. Bruk gjerne beroligende musikk. Det vil også kjæresten sette pris på. Det trenger ikke å være klassisk musikk eller bare instrumental – mildere rock, folkemusikk eller noe annet går også ofte fint. Og så er det telys! Valgfritt, men veldig, veldig koselig.

Før du er valgt «massasjedagen», bør du sørge for å ha alt du trenger tilgjengelig. Hvis du planlegger å gi dem en «full body» massasje, er det nok me en skål og et håndkle til ansikt. Forbered varmt vann og te også. Naturligvis, bør du vite hvordan massasjen skal føles – noe som gjør dette lettere.

Til slutt kommer vi til delen om selve massasjen. Hvis du ikke allerede vet hvordan massere, er det best å begynne enkelt og godt. Dette betyr fokus på større muskelgrupper som nakke, skuldre, rygg, armer og ben. Unngå å gjøre noe fancy før du har «bearbedet» disse i det minste et par ganger.

La din kjæreste legge seg på magen. Bruk det varme vannet fra skålen og håndkleet til å gå over kjærestens kropp fra topp til tå. Husk å være forsiktig og pass på at det ikke er for varmt og at du ikke brenner din kjæreste! Legg vekk håndkleet og vannet etter at du er ferdig.

Skuldrene er den beste ideen når du begynner massasjen, siden det er der de tøffere musklene er konsentrert og det er der stresset bygger seg opp lett. Begynn med lettere først og bruk kreftene jevnlig de første minuttene. Bruk mer og mer kreft etter hvert og husk å la ham eller henne vende seg til massasjen. Hvis de begynner å vise tegn til ubehag, bør du ikke massere så hardt, men «gå tilbake» til et lavere, mer behagelig nivå.

Bruk minst 10 minutter på skuldrene før du fortsetter med nakken. Etter dette gå til armene, hendene og fingre. Når dette er gjort, kan du gå tilbake til korsryggen og så fortsette videre ned og massere bein og føtter.

En ting bør du huske: massasje blir bedre og bedre med tiden. Men da bør du også være tålmodig og øve. Men ikke fortvil hvis du ikke allerede er kjempeflink. Snart kan du bli en pro… Og kjæresten din vil i hvert fall sette pris på en god massasje!

Share with your friends


Submit

Still et spørsmål

Spør oss om hva du vil

Flere artikler