"Vi viser deg, hvordan du kan spare penger!"

Rabattkode til Expedia

Finn en rabattkode og spare penger på Expedia | Oppdatert mars 2017

Vilkår

Bruk Expedia, bestill fly og hotell, og spar opptil 50% på sydenreiser

Vilkår

Med Expedia tilbud kan du spare opptil 40% på hotell i Europa!

Vilkår

Samle Expedia poeng og spar enda mer på reiser.

Vilkår

Finn laveste last minute tilbud med Expedia.

Vilkår

Kombiner fly og hotell hos Expedia og spar!

Vilkår

Expedia hjelper deg å finne laveste priser på overnatting og transport.

Vilkår

Oprett gratis Expedia+ konto og spar, takket være medlemspriser eller bestill gratis bonusreiser uten utilgjengelige datoer.

Vilkår

Last ned gratis Expedia app, fortjen tre ganger så mange bonusspoenger og spar enda mer!

Utgåtte tilbud fra Expedia

-7%

Spar opptil 7% med Expedia «Fly + Hotell» pakker – Reis mye og SPAR mye

-10%

Bli Expedia medlem: Få 10% eller mer i rabatter, samt andre EKSKLUSIVE TILBUD for medlemmer!

Guider

Les en relatert artikkel og finn ut hvordan du kan spare penger i hverdagen.

Om Expedia

Expedia er muligens den beste nettsida for reiselystne folk med nesten 20-års tradisjon og utvalg av massevis av hoteller, flyselskap, bilutleieselskap og ulike muligheter til alt du trenger for en god reise. Bare for å illustrere hva Expedia tilbyr: på sidene deres finner du en katalog med over 150.000 overnattingssteder verden rundt, millioner av nedsatte priser fra mer enn 300 ulike flyselskap, mer enn 4 000 000 rom, ulike muligheter til å sette sammen egen pakkereise og spare enda mer. Ikke rart at nettopp Expedia er verdens største online reisebyrå med lokale nettsider for over 30 land.

 

Expedia rabattkode

 

Bli inspirert og spar – Benytt deg av en Expedia rabattkode, tips og reiseguider

 

Trenger du en leiebil? Trenger du transport til eller fra flyplassen? Trenger du en billig overnatting? Leter du etter et godt hotell? Du får alt dette hos Expedia, og i tillegg sparer penger! Expedia gir deg mulighet til å søke blant mer enn 1 000 000 flyvninger, hoteller, leiebilselskap og pakkereiser, og tilbyr prismatch. Hvis du finner noe billigere enn på sidene deres, matcher de prisen! Har du ombestemt deg? Det går helt bra siden Expedia ikke tar avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillingene. Når du bestiller både fly og hotell, får du ekstra rabatter – det finnes et eget «Fly + hotell» kategori til det.

Trenger du inspirasjon? Da er det å bla gjennom Expedia reiseguider til ulike spennende destinasjoner, samt sjekke ut Expedias reiseblogg med regelmessige oppdateringer med interessante og nyttige innlegg om reise, fritidsaktiviteter, sparetips og ulike destinasjoner.

 

Expedia rabattkode

 

Hva kan jeg finne på Expedia? (Nesten) alt! Og lett og trygg handel i tillegg

Expedia er som sagt verdens største online reisebyrå med kjempestor mengde av ulike tjenester og produkter de tilbyr. For å gjøre det lettere å finne frem til det du leter etter, har de organisert tilbudet sitt i ulike kategorier: Hotell, Fly, Fly + Hotell, Leiebil, Reisetilbud, Sydenreiser, Storbyferie, Norden, Restplasser, Aktiviteter og Rewards. Bare velg en av de nevnte kategoriene, og så er du bare et par klikk unna det perfekte eventyret. Hvis du likevel foretrekker å simpelthen bla spontant gjennom ulike tilbud, kan du benytte deg av Scratchpad-funksjonen som Expedia tilbyr hvis du har en konto og er pålogget – på denne måten «husker» de alt som du var interessert i, og i tilleg lar de deg velge om du ønsker å få oppdateringer om hoteller og flyvninger i din Scratchpad. Expedia har flere samarbeidspartnere som Hotels.com, Venere, Hotwire, Egencia Business Travel og Trivago, de lar deg betale via blant annet American Express, Diner’s Club International, MasterCard, Visa og Visa Electron og de garanterer trygg online handel og beskytter dine privatopplysninger i samsvar med personvern og betingelsene.