"Vi viser deg, hvordan du kan spare penger!"

Rabattkode til Wiggle

Finn en rabattkode og spare penger på Wiggle | Oppdatert mars 2017

Vilkår

I et fantastisk utvalg av sykkelartikler hos Wiggle finner du denne flotte vanntette jakken på salg med 40% avslag.

Vilkår

Flotte løpesko på salg med 36% rabatt akkurat nå. Sjekk ut Mizunos behagelige Women’s Wave Inspire 12 Shoes (AW16)

Guider

Les en relatert artikkel og finn ut hvordan du kan spare penger i hverdagen.

Om Wiggle

Wiggle er nettbutikken for ivrige syklister. Her handler du alt du trenger både til deg selv og til sykkelen! Bla igjennom et stort utvalg av kjente merker og slitesterke produkter som varer lenge, og som er prøvd ut av mange syklister før deg. Kvalitet koster, men med noen enkle grep er det mulig å spare penger hos Wiggle, for eksempel ved å benytte deg av en Wiggle rabattkode.

Wiggle rabattkode

Driver du med terrengsykling?

Først og fremst er Wiggle en sykkelbutikk. Her er sykler og utstyr, samt alle nødvendige deler og reservedeler. Om du driver med landeveissykling eller sverger til offroadkjøring utenfor allfarvei, har Wiggle sykkelen som passer deg! De tilbyr selvfølgelig alt du har behov for av sykkelklær og treningsutstyr, og har en egen kategori for triatlon-utøvere. Det betyr at det også finnes mye interessant for svømmere og folk som driver med løping her. Sjekk gjerne utvalget av soveposer, telt og annet utstyr til et aktivt friluftsliv.

Spar penger med en Wiggle rabattkode!

Bruk en Wiggle rabattkode og få sykkelprodukter enda billigere! I tillegg er det lurt å abonnere på nyhetsbrev fra Wiggle for å få med deg seneste nytt fra sykkelsporten, samt de aller beste tilbudene. Kjøp sports- og sykkelprodukter av høy kvalitet trygt, enkelt og raskt på nett hos Wiggle.