1. Home
  2. Topp 20 Inspirerende Mammabloggere

Topp 20 Inspirerende Mammabloggere

femelle.no

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Femelle består av bloggportalen som hoster over 50 bloggere for øyeblikket og nettmagasinet femelle.no som tilbyr litt av mye innenfor underholdning – en mengde av flotte artikler innenfor livsstil, mote, skjønnhet, kultur og samfunn, medfulgt av flotte bilder. Vi anbefaler sterkt at alle som er på jakt etter flotte underholdningsartikler besøker denne nettsiden for vi kan med stor sikkerhet si at alle finner noe som er til inspirasjon.

enestaaendemor.no

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Bak denne bloggen står Katinka – en enestående mamma  til tre barn som skriver om sitt hverdagsliv, sine valg og erfaringer. Vi har valgt ut denne bloggen da vi fant at den fantastiske mammaen kan være til inspirasjon til mange, hun skriver mye interessant både om sitt private og arbeidsliv men også legger ut på bloggen veldig grundige og informative artikler om fertilitet.

mamayoga.no

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Dette er en nettside til alle dere som planlegger graviditet, er gravide eller har født og er interessert i yoga- Vi anbefaler mammayoga.no da denne siden tilbyr et stort utvalg av workshops og kurs samt en mengde av programmer til hver eneste steg fra planlegging av å ha barn til fødsel til både mammaer og deres partnere.

smabarnsforeldre.no

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Nina er mamma til fem små barn og gift til barnas far, og i denne bloggen får vi lese om dem, om den spennende hverdagen deres, men også nyte og låne deilige matoppskrifter samt praktiske og nyttige DIY tips og triks å være kreativ  med barn. I tillegg til det, får lesere koble seg til en nettbutikk med barneutstyr, interiørprodukter og leketøy direkte fra denne bloggen.

lykkeligbarndom.no

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Nina Stanghov Ulstein er barnevernspedagog og mor og ansvarlig redaktør av denne bloggen.Vi har valgt denne bloggen fordi den tilbyr en mengde av nyttige informasjon og tips til alle med småbarn, som egentlig trenger mest support. Alle iinformasjon som lesere kan finne på  lykkeligbarndom.no/ er bygget på kunnskap, forskning og erfaring. Alle som opplever utfordringer med søvn, gråt, tilknytning, uenighet mellom foreldrene i forhold til oppdragelse, eller andre utfordringer knyttet til småbarnsfasen, kan gjerne kontakte Nina til en uforpliktende prat.

frokenmakelos.com

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Forfatteren av denne bloggen er Jorunn Stokke Aamodt, som er opptatt av å se sammenhenger, avdekke strukturer og analysere kultur og samfunn. Hun hadde begynt å blogge for mer enn 10 år siden, da hun var singel og barnløs. Senere fikk hun barn og oppdaget en ny dimensjon av samfunnet og har begynt å skrive om forventninger til mødre og fedre, kvinner og feminisme.

Bloggen tilbyr en mengde av interessante artikler og dekker viktige temaer i samfunnet.

treningsfrue.no

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Camilla Aastorp Andersen er utdannet personlig trener, mamma til to gutter og en dame som brenner for det å kunne engasjere, motivere og inspirere mennesker over hele verden.

Bloggen er bra organisert og delt på kategorier. Det er lett for leserne å finne inspirasjon og oppskrifter til sunnere måltider, tips til hjemmetrening, lese om familieliv og interessante hendelser samt se på veldig flotte bilder.

petrusogpetrine.no

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Dette er en koselig blogg om barn, familieliv, reise og undervisning, og forfatteren som står bak den heter Nann Karin Solvang. Hun er mamma til en femåring og arbeider som spesialpedagog og lærer i en videregående skole. I tillegg til at hun er omgitt av unge, har Nann Karin også reist verden rundt og klarer på en veldig pen og poetisk måte til å overføre det til lesere. Ta en tur innom bloggen for å nyte både flotte innlegg og vakre bilder.

theaklingenberg.no

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Thea Klingenberg legger ut mye spennende innhold på bloggen. Hun skriver om mammalivet, om reise, fest, hverdag og andre viktige livstemaer. På bloggen, har lesere også anledning til å høre på podcast: foreldrerådet med mange nyttige tips, råd og svar på spørsmål om barn, kjæresteforholdet, om livet med unger generelt. Ta en tur innom bloggen, hør på podcast eller ta en prat med forfatteren, det blir både du og hun glad for.

ingridsblogg.no

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Dette er en blogg med litt av mye – som Ingrid selv sier, skriver hun om alt fra rosa jentegreier til til isfiske i Nordmarka. SIden hun ble mamma i 2015., ble også det en av hovedtemaene på bloggen hennes. Ingrids blogg er et perfekt sted til alle som trenger inspirasjon til et sunnere kosthold og et mer avslappende og sunnere liv generelt. Det er sunn mat, yoga, styrketrening og friluftsliv som er hovedtemaer du kan lese mye om på denne bloggen.

frujacobsen.no

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Bak frujacobsen.no står Trine Lise – en mamma til fire barn, som opplevde en yrkesskade og har sterke kroniske smerter i nakke og rygg. Av denne grunnen er hun hjemmeværende mamma og på bloggen får leserne nyte rørende og ærlige historier om hverdagen med små barn, om hvordan der er å leve med sterk sosial angst og hvordan dette påvirker familielivet. Stikk innom bloggen eller inviter også andre å ta en tur det er også mye forskjellig fra interiør og matoppskrifter til familieliv og samfunnsrelaterte artikler som du kan nyte på denne bloggen.

komikerfrue.no

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

En mengde av flotte innlegg medfulgt av vakre bilder er sikkert en bra grunn til at du tar en tur innom denne bloggen! Forfatteren som står bak komikerfrue.no er Marna Haugen – Cancer fighter, life lover, og det er nettopp den sterke livsgleden man får med seg som det sterkeste inntrykket ved å besøke bloggen hennes. Marnas historie og styrke kan være til inspirasjon for alle.

beritnordstrand.no

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Forfatteren av denne bloggen har 6 barn og på beritnordstrand.no deler hun kunnskap og metoder om hvordan du får til en smartere livsstil i en hektisk hverdag. Berit er også  utdannet lege,spesialist i klinisk farmakologi, spesialist i rus – og avhengighetsmedisin, og kognitiv terapeut som nå jobber som forfatter og foredragsholder. På bloggen deler hun innhold som hjelper deg kose deg mer og nyte den beste utgaven av deg selv, og det er noe vi er alle interessert i.

absolutthjemme.no

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Forfatteren av denne bloggen er Linda. Hun er hjemmeværende mamma og på  absolutthjemme.no skriver hun om familieliv og hverdagen sin! Den spesielle gjengen hennes teller 10 medlemmer – hun, sammen med mann og 8 barn! De er en morsom gjeng koser mye.  I tillegg til de spennende historiene om denne gjengen, skriver hun også artikler om de andre prosjektene, som oppussing eller gjenbruk og redesign, samt tilbyr leserne informative historier om hjemmeundervisning og andre temaer.

casadidriksen.com

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Laila Didriksen er mammaen til 4 barn og her på bloggen handler det meste av innholdet om ungene, litt om jobb og alt om livet. Stikk innom bloggen og les noen av innleggene, vi anbefaler det fordi vi mener Laila skriver pent og legger ut flotte bilder, og det har også mange av de tidligere leserne sagt.

antisupermamma.no

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Nå for tiden og i et samfunn som blir stadig mer opptatt av å fremme det «perfekte», trenger vi alle en antisupermamma for å minne oss på hvor viktig det er å bli “normalmamma” med stolthet, akseptere det uperfekte og forstå hva virkelig dine barn behøver og hva du betyr for dem. Ta en tur innom bloggen og finn det som kan være til inspirasjon for deg.

tinemonsen.no

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Tines blogg er et sted hvor lesere får nyte en mengde av vakre bilder og lese om mye interessant – livet med barn, reise, mat, mote og skjønnhet. Forfatteren av denne bloggen driver også med fotografering, så hvis du ønsker deg gode portrettbilder, er interessert i nyfødtfotografering og gravidfoto eller om du trenger en profesjonell fotograf til dine eventer, er det bare å ta en tur innom bloggen og ta kontakt med Tine.

mamma.no

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Vi likte denne bloggen spesielt godt da den bearbeider stort sett alle aspekter av foreldreliv og tar opp mange viktige temaer som mobbing mellom barn eller adopsjon og fødselsdepresjon, i tillegg til morsomme historier fra hverdagen og smarte tips om leggetid og matvaner eller barnehagestart. Vi anbefaler denne bloggen på det sterkeste da vi mener den kan være til inspirasjon og nyte for alle.

mammasom16.blogg.no

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Jessica Enerberg ble gravid da hun var 16 år, og da startet hun også denne bloggen hvor lesere kunne følge hennes reise som ung mamma. Nå skriver hun om mye forskjellig, men stort sett knyttet til mammaliv – familie, graviditet, deler tips om babyutstyr eller DIY triks, svarer på lesernes kommentarer og spørsmål.

mammapaahjul.blogg.no

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Vi har valg ut den inspirerende bloggen da denne mamma deler historier om livet på godt og vondt! Hun er en mamma til 4 barn og fikk stillet diagnosen ALS for 3 år siden, og nå deler hun med leserne historier om hverdagen med den uhelbredelige sykdommen for å vise til de andre at livet fortsatt kan være positivt og vidunderlig selv om man lever med en dødelig sykdom.