1. Home
  2. Topp 15 Livsstil Blogs of 2019

Topp 15 Livsstil Blogs of 2019

Livsstil er en av de mest interessante temaer da den fører vanligvis til noen spennende diskusjoner og omfatter en mengde av viktige temaer fra hverdagen. Hvis dere leter etter inspirasjon til å krydre opp hverdagen din litt eller om du er interessert i noe helt konkret som DIY eller interiørtips, råd om kosthold og trening eller trenger inspirasjon til en ny klesstil, da anbefaler vi på det sterkeste at du bruker litt tid på å lese sjekke ut den nedenstående listen med den fantastiske bloggene som vi plukket ut for dere og som vi mener kan være til inspirasjon!

carolinebergeriksen.no

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Caroline Berg Eriksens blogg er en innsiktsfull og veldig informativ leseressurs når det gjelder livsstil-relaterte temaer.  Vi anbefaler på det sterkeste til våre lesere å besøke den koselige nettsiden og lover at de kommer til å ønske å bli lenge der etter at de bare har kastet et blikk på bloggen. Det er en stor mengde av flotte artikler medfulgt av vakre bilder som lesere får nyte der.

komikerfrue.no

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Marna Haugen heter forfatteren av denne bloggen og headline på nettsiden hennes er “Cancer fighter, life lover” I tillegg til en mengde av innhold i forbindelse med livsstil som reise og mote,  barn og fritid, skjønnhet med forskjellige tips og triks, skriver Marna også om hvordan det føles å kjempe mot kreft og sprer beskjed om hvor viktig det er at vi sjekker oss i god tid og derfor inspirerer mange å ta bedre vare på sin helse!

elisarotterud.no

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Hvis du er interessert i mote, reise og bare generelle diskusjoner om livsstil, vil et besøk til elisarotterud.no absolutt gi noen fascinerende resultater. Alt du trenger å gjøre er å lese innholdet,  bla gjennom diskusjoner og fine bilder som du kan finne på denne siden. Bloggen er bra organisert, delt på kategorier og det er lett å finne fram det man er interessert i.

stina.blogg.no

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Dette er også en bra organisert blogg som tilbyr en mengde av inspirerende artikler om mote, trening, kosthold, sminke, hage og mye annet. Stina Marie Bakken aka Stinablogg er 25 år gammel og har drevet denne bloggen i 8 år og i tillegg til bloggen er hun også aktiv på sin youtube kanal hvor hun legger ut nye videoer ganske ofte.

rannveigheitmann.blogg.no

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Ranvei Charlotte Heitmann skriver mye om den spennende hverdagen sin som ung, trebarnsmor. Men i tilleg til det er rannveigheitmann.blogg.no også en blogg med litt av mye – her kan du finne om interiør og høytider, tips på bra babyutstyr og gode matoppskrifter, samt mange fine bilder.

jenniesofie.blogg.no

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Den unge bloggforfatteren, Jennie Sofie legger ut på sitt nettsted flotte artikler om hverdagen sin.  Vi har bestemt oss å legge denne bloggen på vår liste da den fokuserer på det positive i livet og anbefaler på det sterkeste at du også tar en tur innom den – det å bla i mange vakre bilder og lese om reise, familie eller musikk gjør en spesiell fornøyelse.

matholck.blogg.no

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

I tillegg til at hun er forfatteren av den flotte bloggen, er Mathilde Holck også håndballspiller og student på BI. På matholck.blogg.no skriver hun mye om håndball og trening, men også deler tips på klær og sminke og skriver om reise og sunt kosthold. Ikke nøl og ta en tur innom hennes blogg da du sikkert finner noe som kan være til inspirasjon. Bloggen er i tillegg veldig bra organisert og det er lett å finne det du leter etter.

sraad.blogg.no

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Isabel S. Raad sier om seg selv at hun er moteinterressert og livsglad, og det inntrykket overfører hun også til leserne. Hun er kjent for at hun var realityprogrammet deltaker, og på bloggen sin deler hun med lesere mange personlige temaer og erfaringer samt deler tips og råd om sminke og mote og skriver flotte artikler om reiser. Besøk gjerne hennes stilige nettside.

ingridsblogg.no

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Dette er en blogg med litt av mye – som Ingrid selv sier, skriver hun om alt fra rosa jentegreier til til isfiske i Nordmarka. SIden hun ble mamma i 2015., ble også det en av hovedtemaene på bloggen hennes. Ingrids blogg er et perfekt sted til alle som trenger inspirasjon til et sunnere kosthold og et mer avslappende og sunnere liv generelt. Det er sunn mat, yoga, styrketrening og friluftsliv som er hovedtemaer du kan lese mye om på denne bloggen.

treningsfrue.no

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Vi har valgt ut denne bloggen da vi er imponert over bloggforfatteren Camilla Aastorp Andersen, som er utdannet personlig trener, mamma til to gutter og en dame som brenner for det å kunne engasjere, motivere og inspirere mennesker over hele verden! Det er lett for leserne å finne inspirasjon og oppskrifter til sunnere måltider, tips til hjemmetrening, lese om familieliv og interessante hendelser på den fine bloggen.

littlescandinavian.com

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Dette er en blogg med litt av mye! Den tilbyr en mengde av vakre bilder og flotte artikler om reise og livsstil, om barn, interiør og mote og matinspirasjon! Vi anbefaler på det sterkeste at alle tar en tur innom denne bloggen da vi er sikre på at den kan være til inspirasjon til mange.

kriweb.no

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Kristine Weber er nordisk mester i bodyfitness, mamma til to gutter, har utgitt 5 sunne kokebøker og jobber som online coach, kostholdsveileder, matblogger og forfatter. Trenger du hjelp til å gå opp eller ned i vekt på en sunn måte, vil du ha en strammere kropp eller få en bedre oversikt over hva du spiser, da er denne bloggen det rette stedet for deg å besøke! Vi har gjort det og kommer gjerne tilbake.

tjomlid.com

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Ta en tur innom bloggen til Gunnar Tjomlid! Han er blogger, foredragsholder, forfatter og samfunnsdebattant. Han holder foredrag og deler sine tanker og meninger om livet, skriver om musikk og bøker og mye annet. Han vant prisen for «Årets sterke mening» i Vixen BlogAwards 2013, og gjennom sitt samarbeid med Nettavisen fra 2010-2013 hadde han en av Norges mest leste blogger.

lifeinnorway.net

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Alt du ønsker å vite om Norge kan du finne på denne bloggen! Den er bra organisert og veldig informativ blogg hvor du lett kan finne og lese om både kulturliv og livsstil, om reise og arbeidslivet med konkrete tips og råd om hvordan du kan finne jobb eller flytte. Du kan også lese om nyheter i Norge, som for eksempel om fremtiden av vindkraft i Norge eller budsjettet for neste år.

tinemonsen.no

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Tine Monsen driver med portrettfotografering, gravidfoto og eventfotografering, og i tillegg er hun også forfatter som står bak  tinemonsen.no. Bloggen er veldig ryddig og bra organisert, med mange gode tekster medfulgt av flotte bilder. Tine skriver om mote og skjønnhet, om barn, deler inspirasjon om interiør og matlaging. Besøk gjerne denne bloggen for du sikkert kommer til å like den.