1. Home
  2. Topp 10 nordiske motebloggere i 2019

Topp 10 nordiske motebloggere i 2019

Mote er absolutt et av de temaene som vekker stor interesse hos folk flest, og det er vanligvis slik at alle har mange meninger om den. Noen er over gjennomsnittet interessert i den, og ville snakket og skrevet om mote hele tiden, mens noen andre bryr seg ikke om mote i det hele tatt.
Men det som er felles er at vi alle trenger inspirasjon til vår klesstil, men også gode råd om materialer, farger, bærekraftige og miljøvennlige løsninger til klesskapet vårt, tips på hva passer best til vår kroppsform og mye annet i forbindelse med mote.

Derfor, tok vi en lang tur innom en mengde av moteblogger og plukket ut 10 som vi mente vil være til inspirasjon og få oppmerksomhet fra våre lesere. Sjekk vår liste. Vi håper virkelig at du kommer til å stikke innom alle disse bloggene, eller noen av dem i hvert fall.

kenzas.se

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Vi har valgt ut denne bloggen da vi mener at den kan og bør være til inspirasjon til mange. Kenza Zouiten Subosic heter forfatteren som står bak den fantastiske bloggen. Hun er en ung dame, som er litt over gjennomsnitt interessert i mote og reise og jobber som blogger, modell, influenser og entreprenør. Hun har startet å blogge som tenåring og ville skrive om sitt hverdagsliv, men ganske fort fikk hennes artikler stor oppmerksomhet og mye besøk. Deretter fortsatte hennes karriere til å utvikles veldig hurtig og har hatt positiv framgang. Hun har først startet sitt eget firma da hun var 16, og så designet hun sin første kolleksjon. Hun har ikke vært redd for å ta utfordringer, og nå er hennes blogg en av de største i Skandinavia, har sin egen mote label Ivyrevel, og er mamma til en gutt som hun også skriver mye om og deler med sine lesere. Ta en tur innom bloggen og nyt inspirerende artikler og flotte bilder.

nordicstylemag.com

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Ønsker du å bli oppdatert om forskjellige trender i forbindelse med mote, design, kultur eller skjønnhet i Skandinavia, da inviterer vi deg til å stikke innom Nordic Style Magazine. På denne bloggen vil du alltid finne de ferskeste nyhetene eller de beste historiene og hendelsene i forbindelse med mote i design i Skandinavia, og teamet av forfattere er spredt over 13 land og jobber veldig hardt og gir sitt beste til å lage historier som leserne kommer til å huske og ønske alltid å komme tilbake til dette nettstedet.

angelicablick.se

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Dette er en blogg hvor lesere finner litt av mye i tillegg til mote. Angelica Blick er 22 år gammel fashionista og designer. Hennes blogg har blitt nominert og vant forskjellige premier innenfor motekategori. Hennes blogg er veldig bra organisert, og artiklene er delt på kategorier og medfulgt av flotte  bilder. Ta gjerne en tur innom denne bloggen hver gang når du leter etter bra innhold om mote, trening, reise eller interiør. Og i tillegg til det, vil du finne mye mer på denne fantastiske bloggen!

alexadagmar.com

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Alexa Dagmar er blogger på fulltid, influenser og entreprenør, samt er hun er en av de første profesjonelle bloggere fra Finland. Hennes blogg har vært kjempepopulær helt fra starten! Alexa er over gjennomsnittet interessert i fotografi, skriving, visuelle medier og kommunikasjon. På sin blogg, som er kjempebra organisert og ryddig, legger hun ut artikler om mote, outfits, bryllup, reise og interiør, samt samarbeider hun med mange kjente merkevarer som Maybelline, Zalando, essie and Moët & Chandon og andre.

christinadueholm.dk

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Dette er også en blogg med litt av mye. Christina Dueholm er forfatteren som står bak den inspirerende bloggen og hun skriver om mote og skjønnhet, legger ut artikler om interiør og bolig deler med leserne historier om sin hverdag og barn. I tillegg til mye bra innhold medfulgt av fantastiske bilder, får lesere finne mange flotte DIY tips om dekorasjon, skjønnhet, hus og hage

nicolefalciani.elle.se

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Nicole er forfatter som gav ut en diktbok Kära, Kärleken i april! I tillegg til det driver hun også med den inspirerende bloggen og har sin egen youtube kanal og en mengde av instagram følgere. Hennes blogg dreier seg stort sett om mote, men Nicole skriver også om mye annet, som reise, trening, interiør, skjønnhet og hverdagen sin. Ta en tur innom denne bloggen. Vi lover at du finner mye bra innhold som kan være til inspirasjon.

makeitlast.se

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Vi likte og nøt denne bloggen, og mente det var kjempeviktig å dele den med de andre også. Makeitlast fungerer som en slags nettverk for kreative folk i motebransjen og med formål å påvirke og inspirere folk og moteforetaker til å ta grønnere og bærekraftige valg og omdefinere luksus innenfor mote. I tillegg til det fungerer Makeitlast som en kreativ byrå som skaper kreativt innhold og kampanjer som vil være lenge.

stonemuse.dk

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Stonemuse er online verden til Michelle Nielsen, et sted hvor hun samler inn alle sine online aktiviteter. Hovedfokus på bloggen er på det visuelle, men godt innhold er også noe som Michelle jobber mye med. I tillegg til flotte artikler om interiør om reise og hverdagsliv, mote og interiør, finner lesere også tips til business og blogging som forfatteren av denne bloggen håper kan være til inspirasjon også for andre å starte å skrive selv. Vi anbefaler på det sterkeste å besøke denne bloggen og finne mange gode tips og nyttige råd.

styleby.nu

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Hvis du leter etter et sted på nettet hvor du kan finne gode tips om sminke, kosmetikk eller lese om mote, stil og trender, samtidig lett finne hvor du kan kjøpe skjønnhets og motevarer du blir interessert i, er denne bloggen presis det stedet som du bør besøke. Ta en tur og få med deg siste nyheter fra moteverden, les om skjønnhetsrutiner til andre, få inspirasjon til din neste reise eller råd om hvilken sminke som passer deg best i tillegg til mye annet.

ilirida.dk

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Ilirida Krasniqi blogger om mote, livsstil og skjønnhet samt studerer hun til tannlege og jobber som trener i  Zumba. Hun er over gjennomsnittet interessert i fotografi og det er nettopp kjempe vakre bilder som er et av de første inntrykkene som man får ved å besøke denne siden. Stikk gjerne innom bloggen for du sikkert komme til å nyte å bla gjennom disse fantastiske bildene og lese fine tekster. Ilirida vil gjerne snakke med sine lesere, og det er bare å ta kontakt med henne hvis du har spørsmål angående bloggen.