Til å Vinne vår Livsblogger Pris 2018

The results are in!

Visitors have voted and the decision has been made!

Se vinnerne

These are the Top Bloggers of 2018:

See the Winners below. You can also check out amazing discounts and promos for great savings:

And Winners Are...

numerologensverden 55%

Numerolog Åse Steinsland

numerologensverden.no

Vi har nominert denne bloggen, for den er nettopp det riktige stedet for alle som er interessert i numerologi. Leserne kan både bestille numerologiske analyser, lese undervisnings artikler, spesielle historier om enkelte tall eller få telefonisk hjelp.
Ta en titt innom https://www.numerologensverden.no/ og du vil sikkert finne noe inspirerende som passer nettopp deg.
lillasjel 28%

Mariann Sæther Tokle

lillasjel.blogg.no

Forfatteren av denne bloggen sier hun er innmari nysgjerrig på livet og elsker å lære. Det som opptar henne litt over gjennomsnitt, er healing, meditasjon og tankens kraft. Hun liker å skrive om disse temaene til seg selv, men også med håp at noen andre også lar seg bli inspirert. I tillegg til det, finner du på lillasjel.blogg.no også artikler o film og litteratur og får nyte fine og rolige bilder fra ferieturer.

camyreed 2%

Camilla

camyreed.blogg.no

Hudpleie er noe Camilla brenner for, og derfor fokuserer camyred.blogg.no på akkurat det. I tillegg skriver hun også om mye annet - mote og interiør, antiaging og makeup, og samtidig legger hun ut en del historier fra hverdagslivet. Forfatteren av bloggen sier også at det å skrive og være aktiv på sosiale medier hjalp henne i flere aspekter - både når det gjelder selvtillit og lære noe nytt. Som nevnt allerede, tilbyr bloggen både flotte artikler og fine bilder som leserne får nyte.
jeggikkbareibodenentur 2%

Kristin Samskott

jeggikkbareibodenentur.no

Leserne beskriver denne bloggen som vondt-i-magen gøy, en arena for humør, som tanke- og medfølelsesvekkende. Bak jeggikkbareibodenentur.no står en pappa til fire som legger ut artikler om det hektiske livet og hverdagsgalskap med medfølgende flotte og smilende bilder fra ferieturer, store og små anledninger og hverdagen.
psykopati 2%

psykopati.blogg.no

psykopati.blogg.no

Forfatteren i denne bloggen fokuserer på nære relasjoner med antisosiale mennesker. Han er en sykepleier som selv var utsatt for psykopatisk forførelse flere ganger, og etter denne erfaringen begynte han å lære og forstå og bryte det mønsteret. På psykopati.blogg.no legger han ut sine observasjoner og forklaringer og hjelper leserne å gjenkjenne om de er utsatt for psykopater og hvordan de skal forholde seg til det. I tillegg til denne bloggen driver han et kursvirksomhet og rådgivning, og gav ut boken “Psykopati og kjærlighet” som behandler det samme emne som bloggen..
webpsykologen 2%

Sondre Risholm Liverød

webpsykologen.no

Bak dette prosjektet står psykologspesialist Sondre Risholm Liverød og psykolog Janne Risholm Liverød, og som opprettet webpsykologen.no for 9 år siden. WebPsykologen ønsker å gjøre psykologifaget interessant, relevant og praktisk anvendelig for så mange mennesker som mulig. På denne nettsiden finner leserne en mengde av nyttige artikler innenfor mange områder og med forskjellig vanskelighetsgrad. Hverdagspsykologi, psykiske lidelser, familieliv og samliv, barne- og ungdomspsykologi og selvhjelp og selvutvikling er bare noen av kategoriene som leserne får lese om på denne nettsiden.
rosetid 2%

Rikke

rosetid.dk

Dette er også en hyggelig blogg om litt av mye. På rosetid.dk for du lese in blogg-forfatterens iverksetter drøm, veien til både den indre og den materialistiske frihet, samt om personlig utvikling. Bloggen er også krydret med artikler som dekker mange andre temaer, som barn, bøker, tanker, opplevelser, kaker og lykke.
roverfrua 1%

roverfrua.blogg.no

roverfrua.blogg.no

Bak denne bloggen står Trude, Kjell Magne og Ada, og startet å drive den i mai etter at dokumentaren «Røverdatter», laget av Kjell Magnes datter Sofia, ble nominert til nordens beste dokumentarfilm 2018. På http://roverfrua.blogg.no/ får leserne følge med på rørende og på en måte optimistiske historier om hvordan det er å begynne på nytt, etter et liv med narkotika, vold og kriminalitet.
minabsurdeverden 1%

minabsurdeverden.bloggnorge.com

minabsurdeverden.bloggnorge.com

En jente på 24 år deler med leserne historier fra sitt hverdagsliv med en fantastisk samboer og to hunder, men også med følgesvennene, som hun kaller Tourettes syndrom (TS), ADD og Bulim. Det er en stor del om disse diagnosene i bloggen som ikke har som formål å lage den til en klageblogg, men for å spre litt kunskap og innsikt i dem.
siljeolden.blogg.no 1%

siljeolden.blogg.no

siljeolden.blogg.no

Headlinet til denne bloggen er Siljemedvilje-imperfectly perfect, og bak den står Silje som er trebarnsmor med CP og ADD. Siljeolden.blogg.no tilbyr leserne litt av mye, og ved å ta en tur innom den, får de flotte steg-for steg forklaringer på forskjellige DYI/ interiør prosjekter, men også nye tekster om hverdagslivet. I tillegg skriver Silje også om familie, forfattere og bøker hun liker, om ferie og tenning og mye annet.

frukreativ 1%

Karoline

frukreativ.dk

Bak https://frukreativ.dk står 34-årig Karoline , og ideen med bloggen er oppstått gjennom hennes personlige og arbeidsmessige opplevelser omkring fordommer og stigmatisering av mennesker med ADHD. Det er en livsstils blogg, hvor forfatteren deler oppskrifter, kreative tiltak og forteller om sin hverdag som mor med ADHD.
pilegrim 1%

pilegrim

pilegrim.net

Pilegrimsvandrer er en reisende i troens landskap, skriver forfatteren av bloggen om seg selv og deler på http://pilegrim.net av sitt og våre forfedres liv. Forfatteren finner sin inspirasjon i den keltiske historien, og skriver inspirerende artikler om fred, kristendom, oss selv..
Dianna-min 1%

Diana

rapsine.dk

Bak rapsine står Dianna Jensen som bruker denne bloggen som sitt pusterommet fra hverdagen, hvor hun deler sin matkunnskap med leserne. På http://rapsine.dk finner du inspirasjon på alle forskjellige matretter - frokost, middagsmat, tips til snack og matpakker, og inspirasjon til høytider.
byduhn 1%

Marie Terese Duhn

byduhn.com

Dette er en blogg med vakre bilder og inspirerende artikler. Marie deler ut sine kreative input, fargerike reisefortellinger, DIY tips og triks. Vi anbefaler på det sterkeste å ta en tur innom bloggen fordi vi mener den har mye fint å tilby og kan være til inspirasjon
absolutthjemme 0%

Linda

absolutthjemme.no

Hjemmemamma Linda, som er bak denne bloggen skriver om familieliv og hverdagen sin! Den spesielle gjengen hennes teller 10 medlemmer - hun, sammen med mann og 8 barn! I tillegg til de spennende historiene om denne gjengen, legger hun ut på absolutthjemme.no også artikler om de andre prosjektebe, som oppussing eller gjenbruk og redesign, samt tilbyr leserne informative historier om hjemmeundervisning og andre temaer.

About Sparpedia.no

Life blogs Awards 2018

På sparpedia.no kan du lese inspirerende artikler. I tillegg kan du finne beste tilbud og rabattkoder fra dine yndlingsbutikker og spare enda mer på netthandel. I tillegg til Norge, har vi nettsteder i Danmark, Østerrike, Sveits og New Zealand.

Siden vår sparpedia.no har blitt en suksess i fjor, og vi ønsker å gi noe tilbake. Våre Blog Awards gir oss en mulighet til å belønne noen av bloggerne vi liker best, mens våre følgere kan aktivt delta i valgprosessen.

Contact Us

Er du en blogger som vil bli med i konkurransen vår, eller ønsker du kanskje å nominere en blogg for våre priser? Ta kontakt med oss på awards@savepedia.org. eller på Facebook. Du kan nominere en blogg til og med hvis bloggen ikke passer temaet for denne konkurransen. Vi vil vurdere alle nominerte blogger for våre fremtidige Blogger Awards!