Til å Vinne vår Livsblogger Pris 2018

Vi har valgt ut 8 norske liv bloggere, som behandler forskjellige temaer fra psykologi, relasjoner mellom mennesker, reiser, DIY og interiør, foreldre-og hverdagslivet.  Det som er felles for alle er at de viser kreativitet, er informative og vi håper kan være til inspirasjon til leserne. Alt av det nevnte er grunnen til at vi nominerte nettopp dem til å vinne vår liv blogger awards 2018.

Premien på 4500 kr skal deles mellom de utvalgte bloggerne,

og det er dere som bestemmer hvem får den største delen av den.

Avstemningen slutter kl. 12.00 on 11th desember 2018
Hele beløpet av 4500 kr. er delt mellom bloggerne
Du bestemmer hvilken blogger fortjener den største
Hudpleie er noe Camilla brenner for, og derfor fokuserer camyred.blogg.no på akkurat det. I tillegg skriver hun også om mye annet - mote og interiør, antiaging og makeup, og samtidig legger hun ut en del historier fra hverdagslivet. Forfatteren av bloggen sier også at det å skrive og være aktiv på sosiale medier hjalp henne i flere aspekter - både når det gjelder selvtillit og lære noe nytt. Som nevnt allerede, tilbyr bloggen både flotte artikler og fine bilder som leserne får nyte.
36%

Mariann Sæther Tokle

Forfatteren av denne bloggen sier hun er innmari nysgjerrig på livet og elsker å lære. Det som opptar henne litt over gjennomsnitt, er healing, meditasjon og tankens kraft. Hun liker å skrive om disse temaene til seg selv, men også med håp at noen andre også lar seg bli inspirert. I tillegg til det, finner du på lillasjel.blogg.no også artikler o film og litteratur og får nyte fine og rolige bilder fra ferieturer.

Hjemmemamma Linda, som er bak denne bloggen skriver om familieliv og hverdagen sin! Den spesielle gjengen hennes teller 10 medlemmer - hun, sammen med mann og 8 barn! I tillegg til de spennende historiene om denne gjengen, legger hun ut på absolutthjemme.no også artikler om de andre prosjektebe, som oppussing eller gjenbruk og redesign, samt tilbyr leserne informative historier om hjemmeundervisning og andre temaer.

0%
Leserne beskriver denne bloggen som vondt-i-magen gøy, en arena for humør, som tanke- og medfølelsesvekkende. Bak jeggikkbareibodenentur.no står en pappa til fire som legger ut artikler om det hektiske livet og hverdagsgalskap med medfølgende flotte og smilende bilder fra ferieturer, store og små anledninger og hverdagen.
2%

minabsurdeverden.bloggnorge.com

En jente på 24 år deler med leserne historier fra sitt hverdagsliv med en fantastisk samboer og to hunder, men også med følgesvennene, som hun kaller Tourettes syndrom (TS), ADD og Bulim. Det er en stor del om disse diagnosene i bloggen som ikke har som formål å lage den til en klageblogg, men for å spre litt kunskap og innsikt i dem.
0%

siljeolden.blogg.no

Headlinet til denne bloggen er Siljemedvilje-imperfectly perfect, og bak den står Silje som er trebarnsmor med CP og ADD. Siljeolden.blogg.no tilbyr leserne litt av mye, og ved å ta en tur innom den, får de flotte steg-for steg forklaringer på forskjellige DYI/ interiør prosjekter, men også nye tekster om hverdagslivet. I tillegg skriver Silje også om familie, forfattere og bøker hun liker, om ferie og tenning og mye annet.

3%

psykopati.blogg.no

Forfatteren i denne bloggen fokuserer på nære relasjoner med antisosiale mennesker. Han er en sykepleier som selv var utsatt for psykopatisk forførelse flere ganger, og etter denne erfaringen begynte han å lære og forstå og bryte det mønsteret. På psykopati.blogg.no legger han ut sine observasjoner og forklaringer og hjelper leserne å gjenkjenne om de er utsatt for psykopater og hvordan de skal forholde seg til det. I tillegg til denne bloggen driver han et kursvirksomhet og rådgivning, og gav ut boken “Psykopati og kjærlighet” som behandler det samme emne som bloggen..
2%

Sondre Risholm Liverød

Bak dette prosjektet står psykologspesialist Sondre Risholm Liverød og psykolog Janne Risholm Liverød, og som opprettet webpsykologen.no for 9 år siden. WebPsykologen ønsker å gjøre psykologifaget interessant, relevant og praktisk anvendelig for så mange mennesker som mulig. På denne nettsiden finner leserne en mengde av nyttige artikler innenfor mange områder og med forskjellig vanskelighetsgrad. Hverdagspsykologi, psykiske lidelser, familieliv og samliv, barne- og ungdomspsykologi og selvhjelp og selvutvikling er bare noen av kategoriene som leserne får lese om på denne nettsiden.
2%

roverfrua.blogg.no

Bak denne bloggen står Trude, Kjell Magne og Ada, og startet å drive den i mai etter at dokumentaren «Røverdatter», laget av Kjell Magnes datter Sofia, ble nominert til nordens beste dokumentarfilm 2018. På http://roverfrua.blogg.no/ får leserne følge med på rørende og på en måte optimistiske historier om hvordan det er å begynne på nytt, etter et liv med narkotika, vold og kriminalitet.
1%

bunnytrash.blogg.no

Roger Endrè sier at denne bloggen er som ham - rå, smågal og rett fra levra! Han bruker http://bunnytrash.blogg.no/ til å kjempe for det han mener er rett og galt, uttrykke sine meninger, legge ut artikler om det som han er glad i, skrive og dele med leserne historier om forskjellige store og små anledninger i livet hans. Dette er en blogg med litta av mye, og ved å ta en tur innom den, vil leserne mest sannsynlig finne noe som kan være til inspirasjon eller noe som interesserer dem.
numerologensverden
50%

Numerolog Åse Steinsland

pilegrim
0%
Les mer og stem ved å holde markøren over en nominert deltaker
633 personer har stemt så langt
Contact

Er du en blogger som vil bli med i konkurransen vår, eller ønsker du kanskje å nominere en blogg for våre priser? Ta kontakt med oss på awards@savepedia.org. eller på Facebook. Du kan nominere en blogg til og med hvis bloggen ikke passer temaet for denne konkurransen. Vi vil vurdere alle nominerte blogger for våre fremtidige Blogger Awards!

Life blogs Awards 2018

På sparpedia.no kan du lese inspirerende artikler. I tillegg kan du finne beste tilbud og rabattkoder fra dine yndlingsbutikker og spare enda mer på netthandel. I tillegg til Norge, har vi nettsteder i Danmark, Østerrike, Sveits og New Zealand.

Siden vår sparpedia.no har blitt en suksess i fjor, og vi ønsker å gi noe tilbake. Våre Blog Awards gir oss en mulighet til å belønne noen av bloggerne vi liker best, mens våre følgere kan aktivt delta i valgprosessen.

  1. Home
  2. Til å Vinne vår Livsblogger Pris 2018