"Vi viser deg, hvordan du kan spare penger!"

Sunnere Liv Blogger Awards 2017

Vi har nominert en rekke bloggere fra Norge, som vi synes fortjener å vinne vår Sunnere Liv Blogger Awards 2017. Bloggerne er valgt basert på sin kunnskap om og lidenskap for aktiv hverdag og trening, miljøvern, sunnere mat og sunnere liv, som de deler med verden gjennom inspirerende blogginnlegg.

I stedet for å dele ut hele beløpet på 4500 kr til kun en person, ønsker vi å belønne alle de nominerte bloggerne for deres inspirerende arbeid.

Hele beløpet på 4500 kr vil bli delt mellom bloggerne ifølge prosentandelen av stemmene de fikk. Dette betyr at hver eneste stemme teller, og at alle bloggerne vil motta en del av premien.

Det er du som bestemmer hvilke bloggere fortjener å vinne den største prisen. Stem nedenfor – det er raskt og enkelt!

4500 kr vil bli delt mellom bloggerne!

Avstemningen slutter kl. 12.00 den 28. april 2017
Hele beløpet av 4500 kr. er delt mellom bloggerne
Du bestemmer hvilken blogger fortjener den største prisen. Stem nedenfor!
7%

Helene Drage

Helene Drage er en inspirerende fitness blogger, foredragsholder, Online Coach og utdannet Personlig Trener og Kostholdsveileder. I 2010 veide Helene over 140 kg på grunn av en inaktiv livsstil. I januar 2011 begynte hun å endre kostholdet sitt og bevege seg mer. I 2013 gikk hun over 60 kg ned i vekt!
2%

Silje Mariela

Silje Mariela er småbarnsmor, treningsentusiast, livsnyter, personlig trener og styrkecoach med sitt eget treningsstudio på Kolbotn. Både på treningsstudio og sin blogg, jobber Silje med å inspirere jenter til å trene, leve sunnere og komme i sitt livs beste form. Hun setter fokus på å jobbe smart istedenfor hardt, og har fått 121doc Beste Trenignsblogger 2016 prisen.
1%
Karoline startet eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent i 2011, og hun deler tips og inspirasjon for en sunn og god livsstil på sin blogg alakaroline.no. Hun har en bachelor i folkehelsearbeid og ernæring fra Universitetet i Agder, samt et diplomstudie i Prosjekt- og prosessledelse fra Emergence School of Leadership i Oslo, og har deltatt i ulike konkurranser og kampanjer gjennom bloggen sin.
9%

Cornelis Elander

Cornelis Elander er norsk treningsekspert og programleder bosatt i Hollywood. Han skriver om kosthold, trening, samt livsstil: kendiser, media og biler. Han er veldig populær personlig trener både i USA og Norge, der blant annet TV2, Side3, Dagbladet, VG og Nettavisen rapportert om ham. Cornelis deler tips som hjelper kjendiser å være i beste form med alle på bloggen, og inspirerer leserne å ha mer aktiv hverdag.
2%
Vondt.net er en nettside som prøver å hjelpe deg som har vondt, med slagordet "Vi lindrer vondet ditt". Nettsida setter fokus på behandling, diagnoser og nyttige tips som kan hjelpe deg å få hverdag uten vondt og smerter. I tillegg til bloggen, driver de med YouTube og Facebook. Det er flere inspirerende skribenter bak sida: Alexander Andorff, Ane Camilla Kveseth, Brit Laila Hole, Ida Christine Olsen og andre. Det som gjør tekster på Vondt.net veldig spesielle, er historier skrevet av skribenter som har erfaring av å leve med ulike sykdommer og deler sine erfaringer, samt hjelper de andre i samme situasjon å stå på.
1%
Kristine er en livsglad personlig trener, sykepleiestudent og kostholdsrådgiver som skriver om trening, sunn mat og kunsten å tenke positivt. Vi likte bloggen hennes på grunn av veldig mange fine oppskrift, oppmuntrende og inspirerende blogginnlegg og tips til trening, mer aktiv hverdag og mye annet. I tillegg til bloggen, driver Kristine også med Instagram og Facebook sider. Som navnet Dedication forteller, er hennes blogg "dedikasjon til trening, mat og livsglede" og vi er sikre på at den kan gjøre lesere litt gladere hver dag.
9%
Kristina er personlig trener utdannet på Akademiet for Personlig Trening, som legger vekt på den siste kunnskapen innen trening, helse og ernæring. Hun har bachelor i markedsføring og ledelse, og skriver en engasjerende og praktisk blogg med masse nyttige tips. Dette er en perfekt side for alle som leter etter både inspirasjon til mer aktiv hverdag, samt konkrete og smarte, praktiske tips om ulike øvelser og trening.
8%

Jan Erik Hansen

Jan Erik Hansen bak Tursiden.net er leirskolelærer, deltidseventyrer og turskribent med base camp i midt-Troms. Vi liker Tursiden fordi Jan deler tips og triks, skriver om å gå på tur, foreslår smakfulle og enkle oppskrifter for turmat, tester ut utstyr og motiverer andre å ha en mer aktiv hverdag og gå ut på tur! Ta en titt i bloggen for å oppleve turgleden og bli motivert til å gå på tur oftere og smartere.
2%

harvest

Harvest-teamet driver med å øke bevisstheten om naturens ressurser og hvordan vi bruker dem, men også å inspirere folk til å gå ut på tur ved å fortelle sine inspirerende historier. Det er viktig hvordan vi forholder oss til naturen, og derfor liker vi dette nettmagasinet. Bli inspirert for å leve sunnere og mer aktiv av turglade folk bak Harvest: Kjetil, Torbjørn, Anders og Simen...
1%

fjellogfiske

Fjellogfiske.no er en nettside drevet av Christian Tørriseng, Øivind Mollan, Bjør Berg Børresen og Roger Tørriseng, som håper å inspirere folk til å gå på turer i urørt norsk natur. På Fjellogfiske finner du mye fint om turer og natur, både bilder og tekst, samt bokandmeldelser og ulike artikler. Turliv er sunnere liv! Vi har derfor nominert denne spennende nettsiden til vår Blogger Awards!
30%
Vi har nominert Kristin Roset fordi hun skriver engasjerende om hvordan man kan trene seg frisk fra spiseforstyrrelser. Hun er forfatteren av "Spring for livet, slik blei eg frisk", og deler både sunne mattips og smarte treningstips til nybakte mødre på bloggen sin.
2%

Marie Dale Vigebo

Marie Dale Vigebo skriver om trening, mote og sunn livsstil. Hun har fokus på viktigheten av å være i balanse med seg selv og sette pris på de små tingene i hverdagen. Hverdagslykke og saftige matbilder av sunn og smakfull kost preger hennes blogg!
17%
PureJoy AS, med Nina Lundgård spissen, er nominert med sin inspirerende blogg om temaer som mental og fysisk helse, yoga, økologiske hudpleieprodukter og en sunn livsstil. Vi liker spesielt alle de spennende matoppskriftene på sunne matretter og Ninas nyttige ernæringstips!
9%
“Sunnere liv” handler også om mental helse. Psykolog Kristina Moberg skriver engasjerende om stress, sårbarhet, sex, morsrollen, mindfulness, hverdagsmenneskets utfordringer og holdninger til livet. Bloggen “Lyst” inneholder psykologfaglige og personlige betraktninger om å se lyst på livet og finne de skjulte mulighetene!
Les mer og stem ved å peke på en deltaker og så klikke stem-knappen
847 personer har stemt så langt

Kontakt

Er du en blogger som vil bli med i konkurransen vår, eller ønsker du kanskje å nominere en blogg for våre priser? Ta kontakt med oss på bloggerawards@sparpedia.no eller på Facebook. Du kan nominere en blogg til og med hvis bloggen ikke passer temaet for denne konkurransen. Vi vil vurdere alle nominerte blogger for våre fremtidige Blogger Awards!

Om Sparpedias Sunnere Liv Blogger Awards

På Sparpedia.no kan du lese inspirerende artikler og sparetips. I tillegg kan du finne beste tilbud og rabattkoder fra dine yndlingsbutikker og spare enda mer på netthandel. I tillegg til Norge, har vi nettsteder i Danmark, Østerrike, Sveits og New Zealand.

Siden vår Sparpedia.no har blitt en suksess i fjor, og vi ønsker å gi noe tilbake. Våre Blog Awards gir oss en mulighet til å belønne noen av bloggerne vi liker best, mens våre følgere kan aktivt delta i valgprosessen.