Sunnere Liv Blogger Awards 2017

The results are in!

Visitors have voted and the decision has been made!

Se vinnerne

These are the Top Bloggers of 2017:

See the Winners below. You can also check out amazing discounts and promos for great savings:

And Winners Are...

Nina 18%

Nina

purejoy.no

PureJoy AS, med Nina Lundgård spissen, er nominert med sin inspirerende blogg om temaer som mental og fysisk helse, yoga, økologiske hudpleieprodukter og en sunn livsstil. Vi liker spesielt alle de spennende matoppskriftene på sunne matretter og Ninas nyttige ernæringstips!
Kristin-Roset 16%

Kristin Roset

springerinne.blogg.no

Vi har nominert Kristin Roset fordi hun skriver engasjerende om hvordan man kan trene seg frisk fra spiseforstyrrelser. Hun er forfatteren av "Spring for livet, slik blei eg frisk", og deler både sunne mattips og smarte treningstips til nybakte mødre på bloggen sin.
Cecilie 14%

Cecilie

kreftmamma.blogg.no

Vi har valgt ut flere blogger som tar opp nokså alvorlige temaer. Forfatteren av en av disse er Cecilie, som skriver engasjerende om hvordan det er å leve med kronisk kreftsykdom med spredning. Vi synes hun er utrolig tøff som gjør dette, fordi det er så viktig med åpenhet omkring alvorlig sykdom. Helse, lykke og et godt liv har mange fasetter, og livet blir det vi gjør det til i øyeblikket. "Vi må altså engasjere oss. Vi må velge å snu dritten til noe positivt", skriver Cecilie. Og det klarer hun med glans!
Cornelis Elander 8%

Cornelis Elander

elander.blogg.no

Cornelis Elander er norsk treningsekspert og programleder bosatt i Hollywood. Han skriver om kosthold, trening, samt livsstil: kendiser, media og biler. Han er veldig populær personlig trener både i USA og Norge, der blant annet TV2, Side3, Dagbladet, VG og Nettavisen rapportert om ham. Cornelis deler tips som hjelper kjendiser å være i beste form med alle på bloggen, og inspirerer leserne å ha mer aktiv hverdag.
Johannas 8%

Johannas

http://www.matmagi.no/

Johannas matmagi-blogg er full av spennende oppskrifter på sunn og god hverdagsmat til hele familien. Og de tilhørende bildene - de gir deg virkelig lyst til å løpe ut på kjøkkenet med det samme! Johanna ser sammenhengen mellom det vi spiser og hvordan vi føler oss. Hun er opptatt av å kombinere riktige ernæringsvalg med trening og mener dessuten at kostholdet må tilpasses det enkelte individ.
Jan Erik Hansen 7%

Jan Erik Hansen

tursiden.net

Jan Erik Hansen bak Tursiden.net er leirskolelærer, deltidseventyrer og turskribent med base camp i midt-Troms. Vi liker Tursiden fordi Jan deler tips og triks, skriver om å gå på tur, foreslår smakfulle og enkle oppskrifter for turmat, tester ut utstyr og motiverer andre å ha en mer aktiv hverdag og gå ut på tur! Ta en titt i bloggen for å oppleve turgleden og bli motivert til å gå på tur oftere og smartere.
Helene Drage 5%

Helene Drage

helenedrage.no

Helene Drage er en inspirerende fitness blogger, foredragsholder, Online Coach og utdannet Personlig Trener og Kostholdsveileder. I 2010 veide Helene over 140 kg på grunn av en inaktiv livsstil. I januar 2011 begynte hun å endre kostholdet sitt og bevege seg mer. I 2013 gikk hun over 60 kg ned i vekt!
Kristina 5%

Kristina

kristinaklepp.blogg.no

Kristina er personlig trener utdannet på Akademiet for Personlig Trening, som legger vekt på den siste kunnskapen innen trening, helse og ernæring. Hun har bachelor i markedsføring og ledelse, og skriver en engasjerende og praktisk blogg med masse nyttige tips. Dette er en perfekt side for alle som leter etter både inspirasjon til mer aktiv hverdag, samt konkrete og smarte, praktiske tips om ulike øvelser og trening.
Kristina 5%

Kristina

psykologblogg.no

“Sunnere liv” handler også om mental helse. Psykolog Kristina Moberg skriver engasjerende om stress, sårbarhet, sex, morsrollen, mindfulness, hverdagsmenneskets utfordringer og holdninger til livet. Bloggen “Lyst” inneholder psykologfaglige og personlige betraktninger om å se lyst på livet og finne de skjulte mulighetene!
Greta 5%

Greta-G

greta-g.no

I Gretas oversiktlige blogg finner du en mengde gode oppskrifter på sunn og næringsrik mat, illustrert med apetittvekkende bilder som virkelig gir deg vann i munnen! Sunn mat kan være fantastisk god, og miljøvennlighet kan være både rimelig og stilig: Her får du gode tips til hvordan du kan spare både penger og miljø, og likevel leve sunt!
happybite 2%

happybite.blogg.no

happybite.blogg.no

Vi har nominert kostholdsviteren Susanne Nesse og hennes fargerik og glade Happybite-blogg fordi vi faktisk ble sultne av å lese den! Her bugner det over av sunne oppskrifter til smarte og velsmakende måltider som alle klarer å lage. Det beste er at hun ikke bruker fancy ingredienser, men vanlige, sunne matvarer som finnes i de fleste hjem. Lekre, appetittvekkende bilder og mange gode tips til å bruke restemat på spennende vis finner du også her!
Silje Mariela 1%

Silje Mariela

siljemariela.com

Silje Mariela er småbarnsmor, treningsentusiast, livsnyter, personlig trener og styrkecoach med sitt eget treningsstudio på Kolbotn. Både på treningsstudio og sin blogg, jobber Silje med å inspirere jenter til å trene, leve sunnere og komme i sitt livs beste form. Hun setter fokus på å jobbe smart istedenfor hardt, og har fått 121doc Beste Trenignsblogger 2016 prisen.
Marie-Dale-Vigebo 1%

Marie Dale Vigebo

marieda.blogg.no

Marie Dale Vigebo skriver om trening, mote og sunn livsstil. Hun har fokus på viktigheten av å være i balanse med seg selv og sette pris på de små tingene i hverdagen. Hverdagslykke og saftige matbilder av sunn og smakfull kost preger hennes blogg!
Karoline 1%

Karoline

alakaroline.no

Karoline startet eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent i 2011, og hun deler tips og inspirasjon for en sunn og god livsstil på sin blogg alakaroline.no. Hun har en bachelor i folkehelsearbeid og ernæring fra Universitetet i Agder, samt et diplomstudie i Prosjekt- og prosessledelse fra Emergence School of Leadership i Oslo, og har deltatt i ulike konkurranser og kampanjer gjennom bloggen sin.
vondt 1%

vondt

vondt.net

Vondt.net er en nettside som prøver å hjelpe deg som har vondt, med slagordet "Vi lindrer vondet ditt". Nettsida setter fokus på behandling, diagnoser og nyttige tips som kan hjelpe deg å få hverdag uten vondt og smerter. I tillegg til bloggen, driver de med YouTube og Facebook. Det er flere inspirerende skribenter bak sida: Alexander Andorff, Ane Camilla Kveseth, Brit Laila Hole, Ida Christine Olsen og andre. Det som gjør tekster på Vondt.net veldig spesielle, er historier skrevet av skribenter som har erfaring av å leve med ulike sykdommer og deler sine erfaringer, samt hjelper de andre i samme situasjon å stå på.
Kristine 1%

Kristine

dedication.blogg.no

Kristine er en livsglad personlig trener, sykepleiestudent og kostholdsrådgiver som skriver om trening, sunn mat og kunsten å tenke positivt. Vi likte bloggen hennes på grunn av veldig mange fine oppskrift, oppmuntrende og inspirerende blogginnlegg og tips til trening, mer aktiv hverdag og mye annet. I tillegg til bloggen, driver Kristine også med Instagram og Facebook sider. Som navnet Dedication forteller, er hennes blogg "dedikasjon til trening, mat og livsglede" og vi er sikre på at den kan gjøre lesere litt gladere hver dag.
harvest 1%

harvest

harvest.as

Harvest-teamet driver med å øke bevisstheten om naturens ressurser og hvordan vi bruker dem, men også å inspirere folk til å gå ut på tur ved å fortelle sine inspirerende historier. Det er viktig hvordan vi forholder oss til naturen, og derfor liker vi dette nettmagasinet. Bli inspirert for å leve sunnere og mer aktiv av turglade folk bak Harvest: Kjetil, Torbjørn, Anders og Simen...
Linda Cedell 1%

Linda Cedell

www.positivpt.com

Få er så glad i frisk luft som personlig trener Linda Cedell, en skikkelig frisktluftsambassadør med hovedfokus på positiv trening og helse! Linda trener selvsagt ute i all slags vær, og mener at de fleste av oss egentlig synes det er gøy og lystbetont å trene ute, bare vi kommer i gang. Alle har rett til fysisk aktivitet, og dette er spesielt viktig i et samfunn der størstedelen av dagen tilbringes innendørs. Ut og finn lykkefølelsen!
fjellogfiske 0%

fjellogfiske

fjellogfiske.no

Fjellogfiske.no er en nettside drevet av Christian Tørriseng, Øivind Mollan, Bjør Berg Børresen og Roger Tørriseng, som håper å inspirere folk til å gå på turer i urørt norsk natur. På Fjellogfiske finner du mye fint om turer og natur, både bilder og tekst, samt bokandmeldelser og ulike artikler. Turliv er sunnere liv! Vi har derfor nominert denne spennende nettsiden til vår Blogger Awards!

About Sparpedia.no

Om Sparpedias Sunnere Liv Blogger Awards

På Sparpedia.no kan du lese inspirerende artikler og sparetips. I tillegg kan du finne beste tilbud og rabattkoder fra dine yndlingsbutikker og spare enda mer på netthandel. I tillegg til Norge, har vi nettsteder i Danmark, Østerrike, Sveits og New Zealand.

Siden vår Sparpedia.no har blitt en suksess i fjor, og vi ønsker å gi noe tilbake. Våre Blog Awards gir oss en mulighet til å belønne noen av bloggerne vi liker best, mens våre følgere kan aktivt delta i valgprosessen.

Contact Us

Er du en blogger som vil bli med i konkurransen vår, eller ønsker du kanskje å nominere en blogg for våre priser? Ta kontakt med oss på awards@savepedia.org. eller på Facebook. Du kan nominere en blogg til og med hvis bloggen ikke passer temaet for denne konkurransen. Vi vil vurdere alle nominerte blogger for våre fremtidige Blogger Awards!