Sunnere Liv Blogger Awards 2018

The results are in!

Visitors have voted and the decision has been made!

Se vinnerne

These are the Top Bloggers of 2018:

See the Winners below. You can also check out amazing discounts and promos for great savings:

And Winners Are...

Mette 27%

Mette

metteetterfettet.no

Det finnes mange inspirerende treningsblogger, men metteetterfettet.no befinner seg i toppskiktet når det gjelder å vise hva en person kan oppnå dersom hun/han virkelig går inn for noe! Forfatteren av denne bloggen gikk ned over 50 kg i vekt etter at hun for 5 år siden fant ut at hun måtte endre retning på livet sitt. Det har tatt enormt med arbeid, styrke og tålmodighet, men hun lyktes! Denne siden er også til inspirasjon for dem som skal opprettholde sin nye kroppsvekt etter å ha lykkes i å gå ned. Mette, som nå trener hver dag, gikk fra elendig selvtillit og dårlig kosthold til å være “fit og lykkelig”.
Martine 17%

Martine

martinehoaas.blogg.no

Trener du også over 20 timer i uka og deltar i tøffe ultraløp? I så fall er dette bloggen for deg! Martine fra Alta er over gjennomsnittet opptatt av mat og trening. Hun har bachelor i idrett og idrettsernæring jobber som instruktør. Sjekk oppskriften på Martine's supre fiskesuppe, og tipsene til hvordan du får i deg nok frukt og grønt og les om makeover av landeveissykkelen. Martine får kick av å trene (klatring, surfing, kiting, håndball og styrketrening, puh!) og vi tror at leseren vil få et kick av å lese denne bloggen.
Nominee 1 14%

Nina

purejoybynina.no

Nina Lundgård var den mest populære bloggeren i denne kategorien i fjor, og stakk dermed av med seieren i Sunnere liv blogger-awards 2017! Bloggen tar opp temaer som mental og fysisk helse, hvordan man kan slappe av og stresse ned og få et mer harmonisk liv ved hjelp av yoga og sunn livsstil. I år som i fjor vil vi trekke frem Ninas nyttige ernæringstips. Lykke til i årets konkurranse!
Nominee 9 8%

Jørgine

funkygine.com

Vi har nominert bloggen funkygine blant annet fordi den inneholder så mange gode videoer og bilder med demonstrasjoner av ulike treningsøvelser en selv kan gjøre. I tillegg finner du flotte, sunne oppskrifter her, for eksempel på sportsboller med havre, gulrot og eple! Bloggeren Jørgine er halvt italiensk og er en jente med mange jern i ilden. Hun er mor til to små barn, har jobbet på ungdomsskole, som personlig trener, studert ved Norges idrettshøyskole og har blant annet skrevet boken “Sterk utenpå, sterk inni”.
Nominee 4 7%

Helene

helenedrage.no

Helene Drage var nominert i fjorårets Sunnere liv blogger-awards. Vi tar henne med videre fordi hun er en stor inspirasjon for alle som prøver å gå ned i vekt og som ønsker å legge om livsstilen sin. Kort oppsummert gikk Helene ned fabelaktige 60 kg på et år! Alle som har gått ned i vekt, vet hvor vanskelig det er å opprettholde resultatet. Helenes skriver en åpen og ærlig blogg om fitness og trening, hverdagsliv og mote, og leseren får ta del i både hennes oppturer og nedturer.
Nominee 3 5%

Stella

psykologblogg.no

Psykologen Kristina Moberg var nominert i fjor, og nå er hun med oss igjen! Vi synes det er viktig å sette fokus på mental helse - for både kropp og sjel må ha det bra for at man skal kunne leve et godt liv. Kristina skriver: “Psykologarbeid dreier seg ikke bare om behandling av psykiske lidelser. Det er vel så mye kunnskap om hverdagsmenneskets tankegang, følelsesregister og utfordringer.”
kari 5%

Kari

karimaritas.blogg.no

Kari Marita blogger om litt av hvert! I tillegg til å skrive om helse, vektnedgang og trening, kan du lese om hverdagsliv, de to små pekingneserne Morka og Lulu, smykker og negldesign på denne bloggen. Når det gjelder treningsdelen av bloggen synes vi den er inspirerende fordi vi får ta del i dagens treningsøkt, det være seg styrketrening, step, spinning eller intervalløping.
Nominee 2 3%

Greta

greta-g.no

Greta er også med oss fra i fjor. Vi får ikke nok av hennes fantastiske bilder av supergod og kjernesunn mat, så vi bestemte oss for å nominere henne i årets konkurranse også. Greta er utdannet kostholdsveileder, og det ligger derfor en ekstra tyngde bak rådene hun gir. Les om mat, helse, velvære, livsstil og personlig utvikling og få tips om hvordan du kan leve en bærekraftig livsstil.
Nominee 5 3%

Mariela

siljemariela.com

Trening skal være gøy og lystbetont, og man skal ha det bra underveis. Dette er hovedmålet til småbarnsmor, treningsentusiast, livsnyter, personlig trener og styrke-coachen Silje Mariela, og hun er meget flink til å videreformidle det! På bloggen hennes finner du en rekke interessante innlegg om kropp, trening og kosthold, samt om personlig utvikling. Hun var nominert i fjor, og vi vil gjerne ha henne med oss videre i år!
kate 3%

Kate

livingprettynaturally.com

Ny utfordrer av året! “Living Pretty, Naturally” er en naturlig skjønnhets- og wellness-blogg, drevet av yogainstruktøren og grunderen Kate, opprinnelig fra Vancouver i Canada, nå bosatt i Oslo. På bloggen hennes kan du lese om yoga, få gode råd om og lese anmeldelser av naturlig kosmetikk, samt plukke opp mange gode “øko-skjønnhetstips” se mange flotte bilder og lese inspirerende artikler om naturlig livsstil.
Nominee 8 3%

Marem

fitliving.blogg.no

Den perfekte bloggen for deg som er interessert i trening og sunt kosthold. Her får du gode tips om matoppskrifter som passer en sunn livsstil (nydelige proteinvafler, proteinmuffins og smoothies, for eksempel) og Maren deler sine treningsprogram for en vellykket fitnessøkt på treningssenteret. Alt rikt illustrert med beskrivende og fargerike fotografier. Spis sunt og tren fornuftig uten å telle kalorier!
Synne 3%

Synne

lill3rip3.blogg.no

Synne Ripe er CrossFit-instruktør og personlig trener. Hun har bachelorgrad i idrett med spesialisering i personlig trening, ernæring og coaching. Hennes profesjonelle side kommer tydelig frem i bloggen, som er oversiktlig, interessant og svært lærerik. Her finner du gode treningstips og utførlige beskrivelser av treningsprogrammer. I tillegg kan du lese om mental trening, kosthold og konkurranse. Sjekk ut treningsprogram for nybegynnere, eller lær om de tre årsakene til at du ikke klarer å ta pull-ups!
Renata 2%

Renata

renatarucka.com

Yoga Spoon and Pencil is the brainchild of Pia Brunost. Born and raised in the Czech Republic, Pia became inspired by the marvels of life and human nature after studying law and seeing the world during her business travels. The site serves as a platform for her to share with her readers her ideas and experience about three main subjects: yoga, food, and art.

About Sparpedia.no

Om Sparpedia.no

sparpedia.no kan du lese inspirerende artikler og sparetips. I tillegg kan du finne beste tilbud og rabattkoder fra dine yndlingsbutikker og spare enda mer på netthandel. I tillegg til Norge, har vi nettsteder i Danmark, Østerrike, Sveits og New Zealand.

Siden vår sparpedia.no har blitt en suksess i fjor, og vi ønsker å gi noe tilbake. Våre Blog Awards gir oss en mulighet til å belønne noen av bloggerne vi liker best, mens våre følgere kan aktivt delta i valgprosessen.

Contact Us

Er du en blogger som vil bli med i konkurransen vår, eller ønsker du kanskje å nominere en blogg for våre priser? Ta kontakt med oss på awards@savepedia.org. eller på Facebook. Du kan nominere en blogg til og med hvis bloggen ikke passer temaet for denne konkurransen. Vi vil vurdere alle nominerte blogger for våre fremtidige Blogger Awards!