Reiseblogger-awards

De fleste av oss liker å reise, og vanligvis postes både bilder og beskrivelser fra reisen på både Instagram, Facebook og andre sosiale medier. Kanskje havner til og med et godt, gammeldags postkort i postkassa til venner og familie der hjemme.

Det er likevel langt mellom dem som kan kunsten å skrive en virkelig interessant og fengende reiseblogg med nyttig informasjon og inspirerende bilder. Vi i Sparpedia har funnet fram til noen norske bloggere som beviser at de behersker denne kunsten og som definitivt fortjener enda flere lesere!

Disse har vi nominert i kategorien «Reiseblogger-awards 2017». Vi håper du vil være med på å stemme frem din favoritt! Bloggerne vi har valgt viser både kunnskap om og lidenskap for reise, for eget og fremmede lands kulturer og folk. De har mange nyttige tips, råd og ikke minst inspirasjon å dele med leserne.

I stedet for å gi hele beløpet på 4500 kr til kun én person, ønsker vi å belønne alle de nominerte for deres bidrag. Premiesummen vil derfor bli delt mellom bloggerne etter hvor stor stemmeprosent de mottok i avstemmingen. Dette betyr at hver stemme teller, og at alle deltakerne kommer til å motta en liten del av premien. Det er du som bestemmer hvilke bloggere som fortjener å vinne den største delen av premiepotten.

Stem under – det er raskt og enkelt!

4500 kr skal deles mellom bloggerne.

Avstemningen slutter kl. 12.00 on 16. March 2018
Hele beløpet av 4500 kr. er delt mellom bloggerne
Du bestemmer hvilken blogger fortjener den største
5%

heart my backpack

Møt Silvia, halvt amerikaner, halvt nordmann. Hun vokste opp i USA, men har nå slått seg ned i Norge i en trehytte i Rauland, Telemark. På veien dit har hun rukket både å arbeide i Japan i et par og og reist rundt over hele verden. Fine bilder og inspirerende tekster gjør bloggen til en klar nominert i reisebloggerkategorien.
12%
Dette er noe så fantastisk som en reiseblogg om Polen, på norsk! Bloggen skrives av Magda som bor i Gdansk, og den er full av gode tips om steder å besøke og aktiviteter å bedrive som turist i Polen. Reiser du med barn og trenger tips om barnevennlige steder? Planlegger du en shoppingtur, kanskje kombinert med en utflukt til et av nabolandene? Her finner du inspirasjonen og rådene du trenger.
6%

Elisabethheier

Elisabeth Heiers blogg er en blogg som både tar for seg interiørdesign og reise. Vi har valgt å nominerer henne i reise-kategorien fordi vi syntes det var en spennende kombinasjon: Reiser sett gjennom en interiørdesigners øyne! Bloggen bugner over av stilige bilder, og stilmessig er den en svært gjennomført blogg. Les om København og Paris - og la deg inspirere.
18%

hamacareise

Ingeborg har akkurat lagt ut på en ny, stor reise ut i verden! Fra hun debuterte som backpacker i Kina uten returbillett og uten et eneste hotellrom bestilt for 10 år siden, har hun reist på utallige kortere backpackerturer til mange verdenshjørner. Nå reiser hun ut på ubestemt tid, og deler reisen med leserne av bloggen. Her blir det fine bilder og flotte opplevelser å følge med på!
12%

Globetrotterelisa

Elisabeth fra Oslo liker aktive reiser der hun kan bruke kroppen i vakker natur. Hun har skikkelig reisedilla og tenker alltid fremover mot neste reise, som for øvrig gjerne kan inneholde sykling, ridning, kajakkpadling eller yoga. Favorittene hennes er fot- og skiturer. Første favorittverdensdel var Asia, men så fikk hun senere øynene opp for Sør-Amerika. Mange gode tips og fine bilder.
12%

I all verden

Kjersti lever for å reise, og hun er spesielt glad i å dra til steder med spennende dyreliv og natur. Hun liker å reise til steder som er litt uvanlige. Tidligere reiste hun mye alene, men så fant hun seg en reiseglad ektemann, Bjørn, og nå reiser de sammen. Denne bloggen inneholder mange gode reisetips og erfaringer fra de fleste verdenshjørner. “Verden er kanskje mer tilgjengelig enn du tror”, skriver Kjersti, som har laget en oversikt over alle landene hun har vært i - og det er ikke få!
29%

Megan Starr

Megan kommer opprinnelig fra Virginia i Usa, men har bodd en rekke forskjellige steder i verden, også i Norge - for tiden bor hun i Tyskland. Helt fra hun var veldig liten har hun hatt en sterk trang til å utforske fremmede land og kulturer, og det har ført henne ut på reisefot. Noen ganger reiser hun dyrt, andre ganger billig, og det beste med denne bloggen er at hun skriver og gir råd om det hun har testet ut og prøvd selv.
Les om vårtur til California og roadtrip i USA, med slentring langs Venice beach, padling langs kysten av Malibu, og en tur innom Las Vegas kasinoer. Her finner du både bloggposter om storbyferier og avslappende sydenturer, aktive ferier med sykkel og gåturer i fjellet. Sjekk hvilke festivaler du bør besøke neste sommer, eller bli inspirert til din neste backpacker-tur - til Rio de Janeiro, kanskje?
Les mer og stem ved å holde markøren over en nominert deltaker
17 personer har stemt så langt
Contact

Er du en blogger som vil bli med i konkurransen vår, eller ønsker du kanskje å nominere en blogg for våre priser? Ta kontakt med oss på awards@savepedia.org. eller på Facebook. Du kan nominere en blogg til og med hvis bloggen ikke passer temaet for denne konkurransen. Vi vil vurdere alle nominerte blogger for våre fremtidige Blogger Awards!

Om Sparpedia.no

På sparpedia.no kan du lese inspirerende artikler og sparetips. I tillegg kan du finne beste tilbud og rabattkoder fra dine yndlingsbutikker og spare enda mer på netthandel. I tillegg til Norge, har vi nettsteder i Danmark, Østerrike, Sveits og New Zealand.

Siden vår sparpedia.no har blitt en suksess i fjor, og vi ønsker å gi noe tilbake. Våre Blog Awards gir oss en mulighet til å belønne noen av bloggerne vi liker best, mens våre følgere kan aktivt delta i valgprosessen.