Reiseblogger-awards

The results are in!

Visitors have voted and the decision has been made!

Se vinnerne

These are the Top Bloggers of 2017:

See the Winners below. You can also check out amazing discounts and promos for great savings:

And Winners Are...

BorteBest 27%

Borte Best

bortebest.no

Inga Ragnhild Holst og Vibeke Montero er profesjonelle reisereportere og også hovedbloggere i denne reisebloggen. I tillegg har de ofte besøk av andre gjestebloggere som deler av sine reiseerfaringer. Du har kanskje sett bortebest-bloggerne både i Dagsnytt 18 og God Morgen Norge? Dette er deres bak-kulissene-blogg. Sjekk de forskjellige bloggernes beste reisetips, verste opplevelser eller favorittland. Bli med til Europas vakreste strand og småhumre av artikkelen “10 ting som irriterer meg på reise”.
Merete_Gamst 26%

Merete Gamst

positivista.com

Reisebloggen til Merete Gamst formelig renner over av positivitet, idéer og inspirasjon. Her er det flotte bilder av fantastiske reisemål som Hong Kong og Puerto Rico, og haugevis av tips om de beste barene, restaurantene og overnattingsstedene. Her kan du sjekke hvordan det er å dra på glamorøs camping i California ved hjelp av airbnb eller hvilken leilighet du bør leie i Las Vegas om du vil nyte et ettermiddagsbad i badekare i din egen stue!
reisetid 11%

reisetid

reisetid.wordpress.com

Les om vårtur til California og roadtrip i USA, med slentring langs Venice beach, padling langs kysten av Malibu, og en tur innom Las Vegas kasinoer. Her finner du både bloggposter om storbyferier og avslappende sydenturer, aktive ferier med sykkel og gåturer i fjellet. Sjekk hvilke festivaler du bør besøke neste sommer, eller bli inspirert til din neste backpacker-tur - til Rio de Janeiro, kanskje?
crizzykiss.com 11%

Crizzy Kiss

crizzykiss.com

Denne bloggen er en utmerket ressurs for deg som liker å reise. Bruk crizzykiss.com som et springbrett inn i den neste reisen din! Her får du et vell av informasjon om ulike reiseemner og om hvordan å nyte livet på aller beste vis. Dette er en utmerket blogg som kommer til å fange interessen din i timesvis.
iallverden 9%

I all verden

iallverden.no

Kjersti lever for å reise, og hun er spesielt glad i å dra til steder med spennende dyreliv og natur. Hun liker å reise til steder som er litt uvanlige. Tidligere reiste hun mye alene, men så fant hun seg en reiseglad ektemann, Bjørn, og nå reiser de sammen. Denne bloggen inneholder mange gode reisetips og erfaringer fra de fleste verdenshjørner. “Verden er kanskje mer tilgjengelig enn du tror”, skriver Kjersti, som har laget en oversikt over alle landene hun har vært i - og det er ikke få!
Tord Kroknes 4%

Tord Kroknes

tordkroknesberg.com

Tord Kroknes Berg er reiseblogger innen luksussegmentet som vet å sette pris på de eksklusive opplevelsene mange glemmer når de er på tur: flyreisen, loungene og hotellet. Tord jakter også bonuspoeng og har flere høythengende statuskort på merittlisten. Utdannet siviløkonom og jobber som kreativ leder. Her finner du utførlige anmeldelser på både velykkede og ikke fullt så vellykkede hotellopphold. Som Tord sier: “En suite uten badekåper og tøfler er for meg ingen suite.”
heartmybackpack 3%

heart my backpack

heartmybackpack.com

Møt Silvia, halvt amerikaner, halvt nordmann. Hun vokste opp i USA, men har nå slått seg ned i Norge i en trehytte i Rauland, Telemark. På veien dit har hun rukket både å arbeide i Japan i et par og og reist rundt over hele verden. Fine bilder og inspirerende tekster gjør bloggen til en klar nominert i reisebloggerkategorien.
besokpolen 2%

besok polen

besokpolen.blogg.no

Dette er noe så fantastisk som en reiseblogg om Polen, på norsk! Bloggen skrives av Magda som bor i Gdansk, og den er full av gode tips om steder å besøke og aktiviteter å bedrive som turist i Polen. Reiser du med barn og trenger tips om barnevennlige steder? Planlegger du en shoppingtur, kanskje kombinert med en utflukt til et av nabolandene? Her finner du inspirasjonen og rådene du trenger.
2%

Globetrotterelisa

globetrotterelisa.com

Elisabeth fra Oslo liker aktive reiser der hun kan bruke kroppen i vakker natur. Hun har skikkelig reisedilla og tenker alltid fremover mot neste reise, som for øvrig gjerne kan inneholde sykling, ridning, kajakkpadling eller yoga. Favorittene hennes er fot- og skiturer. Første favorittverdensdel var Asia, men så fikk hun senere øynene opp for Sør-Amerika. Mange gode tips og fine bilder.
hamacareise 1%

hamacareise

hamacareise.com

Ingeborg har akkurat lagt ut på en ny, stor reise ut i verden! Fra hun debuterte som backpacker i Kina uten returbillett og uten et eneste hotellrom bestilt for 10 år siden, har hun reist på utallige kortere backpackerturer til mange verdenshjørner. Nå reiser hun ut på ubestemt tid, og deler reisen med leserne av bloggen. Her blir det fine bilder og flotte opplevelser å følge med på!
meganstarr 1%

Megan Starr

meganstarr.com

Megan kommer opprinnelig fra Virginia i Usa, men har bodd en rekke forskjellige steder i verden, også i Norge - for tiden bor hun i Tyskland. Helt fra hun var veldig liten har hun hatt en sterk trang til å utforske fremmede land og kulturer, og det har ført henne ut på reisefot. Noen ganger reiser hun dyrt, andre ganger billig, og det beste med denne bloggen er at hun skriver og gir råd om det hun har testet ut og prøvd selv.
Linn Travel 1%

Linns

linnsreise.no

Dette er bloggeren som maste seg til globus til toårsdagen sin i 1971. Siden den gang har hun besøkt 99 selvstendige land. Interessen for å reise og oppleve andre folk og steder har ført til både hovedfag i sosialantroplogi, tilleggsutdannelse innen journalistikk, religionshistorie og u-landsstudier. Vi liker spesielt godt listen på høyre side over planlagte reiser i 2018.
Sekk og Sandaler 1%

Hanne Marit

sekkogsandaler.com

Verste opplevelser, dummeste påfunn, peneste strand, deiligste drikker, verste matopplevelser og beste opplevelser! Hanne Marits blogg tar deg med på reiser over hele verden - hun har faktisk besøkt hele 41 land! I bloggen hennes finner du interessante reiserelaterte temaer og ærlige skildringer. Hanne Marits bakgrunn innenfor sosialantropologi og sosialt arbeid bidrar til en stor interesse for mennesker, kultur, tradisjoner, samfunn og historie, noe som også kommer leseren til gode.
Happy Landing 1%

happylanding

happylanding.no

Denne bloggen drives av Silje Polmar og Inge Norum. Sammen har de reist fire måneder hvert eneste år de siste 12 årene! Alle disse reisedøgnene gir opphav til en rekke gode blogginnlegg og smarte tips til andre reiseglade. Happy Landings misjon er å gjøre unike opplevelser mulig for flere, vise leseren de helt spesielle stedene i verden. For som de selv skriver: “Verden er til for å deles.”
elisabethheier 0%

Elisabethheier

elisabethheier.no

Elisabeth Heiers blogg er en blogg som både tar for seg interiørdesign og reise. Vi har valgt å nominerer henne i reise-kategorien fordi vi syntes det var en spennende kombinasjon: Reiser sett gjennom en interiørdesigners øyne! Bloggen bugner over av stilige bilder, og stilmessig er den en svært gjennomført blogg. Les om København og Paris - og la deg inspirere.

About Sparpedia.no

Om Sparpedia.no

På sparpedia.no kan du lese inspirerende artikler og sparetips. I tillegg kan du finne beste tilbud og rabattkoder fra dine yndlingsbutikker og spare enda mer på netthandel. I tillegg til Norge, har vi nettsteder i Danmark, Østerrike, Sveits og New Zealand.

Siden vår sparpedia.no har blitt en suksess i fjor, og vi ønsker å gi noe tilbake. Våre Blog Awards gir oss en mulighet til å belønne noen av bloggerne vi liker best, mens våre følgere kan aktivt delta i valgprosessen.

Contact Us

Er du en blogger som vil bli med i konkurransen vår, eller ønsker du kanskje å nominere en blogg for våre priser? Ta kontakt med oss på awards@savepedia.org. eller på Facebook. Du kan nominere en blogg til og med hvis bloggen ikke passer temaet for denne konkurransen. Vi vil vurdere alle nominerte blogger for våre fremtidige Blogger Awards!