Mammablogger-awards

The results are in!

Visitors have voted and the decision has been made!

Se vinnerne

These are the Top Bloggers of 2017:

See the Winners below. You can also check out amazing discounts and promos for great savings:

And Winners Are...

Hbendiksen blogg 35%

Helena Bendiksen

nouw.com/hbendiksen

Helena Bendiksen skriver fengende og interessant om sin hverdag som småbarnsmor, og vi får også følge henne gjennom en graviditet. I bloggen tar hun opp mange ting som andre gravide tenker eller lurer på, og kanskje kan du få med deg ett og annet tips på veien! Bloggen inneholder mange fine bilder av sønnen Oliver, men er du moteinteressert, finner du mange godbiter i kategorien mote og skjønnhet også!
Helene-Nordvik 17%

Helene Nordvik

nouw.com/helenenordvik/

"Småbarnsmor, lavt stoffskifte, meninger, tanker og opplevelser", står det øverst på Helene Nordviks blogg, og det stemmer bra med innholdet! Vi har nominert denne bloggen fordi den er inspirerende for andre med lavt stoffskifte og tilhørende vektproblemer, og selvfølgelig fordi den har masse flott innhold om barn, kosthold og familieliv.
Elin 9%

Elin Paulsen

nouw.com/u9q

Vi elsker å nominere blogger med mange flotte bilder, og bloggen til Elin fra Sande i Vestfold er virkelig en av disse! "Sammen samler vi på minner.", skriver hun. Hun er mamma til Levi, og skriver om alt fra interiør og idéer, til livsstil og familieliv. Hun er svært opptatt av musikk, og hverdagens små øyeblikk. Hun prøver å nyte livet som best det lar seg gjøre - og dessuten skrive en blogg med mye humor og glede!
MammaBondal 5%

Stine-Mari

nouw.com/mammabondal

Stine-Maris blogg er nominert fordi den så fint beskriver hvordan det er å ha et barn med ekstra utfordringer. Datteren Tomine fikk en hjerneskade ved fødselen, og har diagnosen Cerebral Parese grad 5, epilepsi og ernæringsvansker. I tillegg til å følge med på hverdagslivet til en mamma med et funksjonshemmet barn, kan du lese om oppussing og interiør, trening og livsstil på bloggen hennes!
Carina Chanel 4%

Carina Chanel

nouw.com/carinachanel

Aylma.com 3%

Aylana Maritha

aylma.com

Aylana Maritha bor i Hedmark, sammen med datteren Lillemor og ektemannen Thomas.
Hun har inntil nylig skrevet mest om Lillemor, men etterhvert som Lillemor nå blir eldre og ikke lenger ønsker å være hovedfokuset i mammas blogg, flyttes fokuset litt mer over på Aylana selv. Hun er en positiv person med stor kjærlighet for familien og andre mennesker - og bloggen sin!
IT-Nerdens Froken 2%

Kristine Asmus

kristine.asmus.no

Kristine Asmus fra Asker har en innholdsrik blogg med en mengde spennende temaer som spenner fra matlaging til musikk og trening. Hun har to tantebarn som får være med i bloggen, i tillegg til sønnen på litt over ett år. Det som gjør at denne bloggen skiller seg litt ut fra de vanlige mammabloggene, er at Kristine også er svært opptatt av teknologi og gadgets!
http://stoltmammatiltre.blogg.no/ 2%

Ann Helen

http://stoltmammatiltre.blogg.no/

Trebarnsmoren Ann Helen bor i Kodal i Vestfold. Hun skriver om hverdagen som mamma, om livet og døden, om små og store ting som skjer i hennes og barnas liv, om båtturer, om hesten datteren rir - og i tillegg har hun mange gode oppskrifter! Dette er en positiv og inspirerende blogg som også tar for seg alvorligere tema som depresjon.
SusanneYoungblom blog 1%

Susanne

nouw.com/SusanneYoungblom

Vi har nominert Susanne Youngbloms blogg fordi vi synes den er en vakker blogg å hvile øynene på. Susanne, som om er 26 år gammel, fikk fire barn i løpet av fire år, og det er en utfordring i seg selv! Hun er opptatt av kvinners og barns rettigheter og velferd. I tillegg til å skrive nært og fint om familieliv og barna sine, forfatter hun også mange interessante innlegg om mote og livsstil. Og sjekk bildene - de er superfine!
sjokoladefruen 1%

nouw.com/sjokoladefruen

nouw.com/sjokoladefruen

Nok en blogg med flotte bilder å glede seg over! Sjokoladefruen skriver om livet som mamma og tar opp temaer som for eksempel hvordan å komme i form igjen etter to tette svangerskap. Her kan du få tips om interiør, og du kan få bli med når Sjokoladefruen tester ut barnevogn eller andre typer produkter beregnet på barnefamilier.
Lena-Marie 1%

Lena-Marie

mammahverdagen.blogg.no

Da vi først leste bloggen til Lena-Marie, tenkte vi at vi skulle nominere henne i en matbloggerkategori. Her er det nemlig haugevis av oppskrifter på deilig, og ikke minst sunn mat til liten og stor, ledsaget av fine bilder. I Mammahverdagen skriver Lena-Marie om familieliv, hverdag, shopping, fødsel, trening og reise - ja, rett og slett hverdagen til en mamma!
http://trediamanter.blogg.no/ 0%

Kine Charlotte

trediamanter.blogg.no

Kine Charlotte Thorèn-Halvorsen er en svært aktiv og ganske travel mamma på 30 år, med tre barn, som hun kaller diamantene sine. “Diamantene” får naturlig nok stor plass i bloggen hennes, men hun skriver også om andre temaer som f. eks. interiør og klær. Familien har en fisk, en katt, to hunder, og minihesten Lille Torden. Bloggen handler om hverdagen til familien på det tidligere småbruket Løvlund.
nusie blogg 0%

Hild Frøya

nouw.com/nusie

About Sparpedia.no

Om Mammablogger-awards

På sparpedia.no kan du lese inspirerende artikler og sparetips. I tillegg kan du finne beste tilbud og rabattkoder fra dine yndlingsbutikker og spare enda mer på netthandel. I tillegg til Norge, har vi nettsteder i Danmark, Østerrike, Sveits og New Zealand.

Siden vår sparpedia.no har blitt en suksess i fjor, og vi ønsker å gi noe tilbake. Våre Blog Awards gir oss en mulighet til å belønne noen av bloggerne vi liker best, mens våre følgere kan aktivt delta i valgprosessen.

Contact Us

Er du en blogger som vil bli med i konkurransen vår, eller ønsker du kanskje å nominere en blogg for våre priser? Ta kontakt med oss på awards@savepedia.org. eller på Facebook. Du kan nominere en blogg til og med hvis bloggen ikke passer temaet for denne konkurransen. Vi vil vurdere alle nominerte blogger for våre fremtidige Blogger Awards!