Interiør- og designblogg-awards 2018

The results are in!

Visitors have voted and the decision has been made!

Se vinnerne

These are the Top Bloggers of 2018:

See the Winners below. You can also check out amazing discounts and promos for great savings:

And Winners Are...

kariannenesse.blogg.no 39%

Karianne Nesse

kariannenesse.blogg.no

Ta en tur innom http://kariannenesse.blogg.no/ for her finner du litt av mye som kan være til inspirasjon. I tillegg til at Karianne skriver om interiør, legger hun ut på bloggen også mange flotte artikler om sin hverdag, helse, livsstil og mat. Flotte bilder og gode tekster er karakteristiske trekk ved denne bloggen.
grenseliv 37%

Lars Wiker

grenseliv.com

Lars Johan Wiker bor til daglig i Oslo, men når helga kommer drar han over svenskegrensa til Värmland. Her dyrker han lidenskapen for gamle hus, antikviteter og hage. På bloggen grenseliv.com kan du følge istandsettingen av sveitserhuset fra 1913, få tips om hagestell og hvor du kan gjøre bruktkupp. Lars Johan har tidligere vært spaltist i magasinet Lev Landlig.
trinesgleder.blogspot.com 10%

Trine Askheim

trinesgleder.blogspot.com

Bak Trines Glede står Trine Askheim - en familiemmamma og økonomikonsulent fra Narvik. På trinesgleder.blogspot.com deler hun en menge av interresante historier fra hverdagslivet, og det som skiller seg ut er tekster som viser hennes store interesse for interiør. Besøk gjerne denne bloggen for å finne inspirasjon til fine interiørløsninger.
gladehjem.wordpress 3%

ine cecilie strømsvåg

gladehjem.wordpress.com

Gladhjem er en blogg med flotte bilder og en mengde av bra innhold som vi håper kan være til inspirasjon til deg som leter etter interiørløsninger. Forfatteren som står bak denne bloggen er Ine Cecilie, 2 barns mamma som skriver om alt fra interiør & hverdagsliv. Ta en tur innom bloggen og finn inspirasjon til den nye utseende av din stue eller tips på hvordan du kan dekorere ditt hjem til høytider. Og i tillegg til det skriver Ine Cecilie om mye annet.
pureinterior.no 2%

Elisabeth Halbjørhus

pureinterior.no

Å ta turen innom pureinteriør.no , blir du kjent med Elisabeth Halbjørhus , interiør stylist som elsker rene linjer, minimalistisk design i kombinasjon med industrielle elementer. Hun elsker å leke med stiler ogi ting sin personlig touch. Elisabeth maler stuevegger etter årstider og humør, og hennes vakre bilder og flotte beskrivelser skaper en utømmelig kilde for interiørdesign inspirasjon til alle.
mariannehagakinder.com 2%

Marianne Haga Kinder

mariannehagakinder.com

Ta en titt på www.mariannehagakinder.com og få vite hva du skulle ta vare på når du velgeren gulv som passer deg, men også tips på borddekking til et event som du skal organisere. Mariannes instagram profil @inspirasjonsguidennorge tilbyr mye fin inspirasjon på Interiør,
dekorasjon eller mote. I tillegg holder hun Instagram/Inspirasjons kurs og hjelper bedriftermed facebook, blogg og Instagram.
annettenordstrom.com 1%

Anette Nordstroms

annettenordstrom.com

Anette Nordstroms annettenordstrom.com er et sted hvor man kan nyte vakre bilder av mange herlige interiører og dekorasjoner og fantastisk design. Men også få et overblikk over mange temareportasjer og få tips på matoppskrifter, naturopplevelser, fest og bli inspirert til å finne ut på det som gjør deg lykkelig i hverdagslivet. Anette jobber også med interiør og møbeldesign, interiørstyling, foto, trend konsultasjon, visuell kommunikasjon, sosiale medier.
ekteinterior.com 1%

Jessica

ekteinterior.com

Holder du på med å planlegge et renoveringsprosjekt, burde du lese Jessicas historie på www.ekteinterior.com . Sammen med sin mann totalrestaurerte hun strandhuset de bor i. Her får du en masse gode råd og kan lære om renoveringprosessen fra overtakelse av det falleferdige huset til det ble klart til innflytning. Du får nyttige tips om planlegging og organisasjon, samt hvordan du velger materialer som best passer dine behov.
ourlittlewhitehouse.com 1%

Grete

ourlittlewhitehouse.com

På ourlittlewhitehouse.com finner leseren bloggartikler om et renoveringprosjekt, men også om familien og hverdagen. Greta deler med leserne sine alle de utfordringene hun opplevde i forbindelse med både hus og hage oppussing, om sin krig mot brunsnegler og mose , og gir nyttige råd om hva som hjalp å overvinne dem.
franciskasvakreverden.no 1%

Franciskas Vakre Verden

franciskasvakreverden.no

I tillegg til mange flotte eksempler på ulike design typer og interiørgrep som gir deg inspirasjon til å ordne stua eller det hele hjemmet, finner du på franciskasvakreverden.no også tips på mye annet. Ønsker du å lage is selv, få inspirasjon og prøve ut lekre oppskrifter på både mat og kaker til forskjellige anledninger, er franciskasvakreverden.no den rette bloggen for deg.
mariannedebourg.no 1%

Marianne de Bourg

mariannedebourg.no

Marianne de Bourgs www.mariannedebourg.no er en blogg med litt av mye. Her blir du sikkert inspirert til forskjellige begivenheter du skal arrangere. Få nyttige råd om borddekking, lær om foodpairing, finn flotte coctail og matoppskrifter. Du kan også lese om Mariannes gavetips, lære å lage den fineste buketten og pynte med blomster på bordet.
enkelfornyelse.no 1%

enkelfornyelse.no

enkelfornyelse.no

Enkelfornyelse.no er sikkert en bra ressurs for deg som tenker at det er på tide å fornyehjemme. Bloggen tilbyr flotte eksempler på fornyelsen, gir nyttige tips på fargetemaer sompasser, svarer på spørsmål om oppussing av gulv. Lær hvordan du kan selv male og olje gulv,
eller oppgradere et gammelt møbel og male kjøkkeninnredningen.
marthebo.no 1%

Marthe

marthebo.no

Marthes blogg http://marthebo.no/ er det perfekte stedet å nyte både hennes unikk skrivestil
og vakre bilder av interiør. Hun er veldig flink i å engasjere med ord og bilde og få leseren til
å føle de stemningene hun beskriver. I tillegg til interiørdesigninspirasjon, finner du flotte
artikler om natur, hverdagen, skjønnhet, mat og lekre matoppskrifter. Marthe tilbyr også
interiørstyling, matstyling og bryllupsplanlegging.

About Sparpedia.no

Interiør- og designblogg-awards 2018

På sparpedia.no kan du lese inspirerende artikler. I tillegg kan du finne beste tilbud og rabattkoder fra dine yndlingsbutikker og spare enda mer på netthandel. I tillegg til Norge, har vi nettsteder i Danmark, Østerrike, Sveits og New Zealand.

Siden vår sparpedia.no har blitt en suksess i fjor, og vi ønsker å gi noe tilbake. Våre Blog Awards gir oss en mulighet til å belønne noen av bloggerne vi liker best, mens våre følgere kan aktivt delta i valgprosessen.

Contact Us

Er du en blogger som vil bli med i konkurransen vår, eller ønsker du kanskje å nominere en blogg for våre priser? Ta kontakt med oss på awards@savepedia.org. eller på Facebook. Du kan nominere en blogg til og med hvis bloggen ikke passer temaet for denne konkurransen. Vi vil vurdere alle nominerte blogger for våre fremtidige Blogger Awards!