Interiør- og designblogg-awards 2017

Interiør og design handler ikke bare om å dekorere et hus eller bygning. Det innebærer å gjøre et areal mer attraktivt og forbedre dets formål. Det å innrede et rom, særlig i ens eget hjem, kan være en temmelig stressende affære. Man ønsker som regel at rommet både skal se innbydende ut samtidig som det skal være funksjonelt. Å velge riktig design, farge- og møbelsammensetning, krever talent, fantasi og tid – som ikke alle har. Interiør- og designbloggene kan bidra med inspirasjon og kunnskap som gjør interiørdesign til et interessant tema for dem som tidligere ikke var interessert, og gir ekstra påfyll til dem som allerede synes at dette er et spennende tema.

I år har vi nominert en rekke norske interiør- og designbloggere som vi mener fortjener å vinne vår Interiør- og design-awards 2017. Bloggene vi har valgt viser både kunnskap og lidenskap for stil, kunst, farger og mønstre, og de utviser god fantasi og ubegrenset kreativitet!

I stedet for å gi hele beløpet på 4500 kr til kun én person, ønsker vi å belønne alle de nominerte for deres bidrag. Premiesummen vil derfor bli delt mellom bloggerne etter hvor stor stemmeprosent de mottok i avstemmingen. Dette betyr at hver stemme teller, og at alle deltakerne kommer til å motta en liten del av premien. Det er du som bestemmer hvilke bloggere som fortjener å vinne den største delen av premiepotten.

Stem under – det er raskt og enkelt!

4500 kr skal deles mellom bloggerne

Avstemningen slutter kl. 12.00 on December 20, 2017
Hele beløpet av 4500 kr. er delt mellom bloggerne
Du bestemmer hvilken blogger fortjener den største
30%
For mange kan interiørdesign fremstå som et ukjent og avskrekkende tema, men det trenger det ikke å være hvis man lar kvitlyngveien.blogg.no hjelpe til! Nettstedet er fullt av gode eksempler på forskjellige typer design, temaer, plasseringer og konsepter - det er rett og slett en utømmelig kilde for interiørdesigninspirasjon til ulike typer mennesker, smaker og interiør.
Å lære det grunnleggende innen interiørdesign handler om å ha de riktige ressursene tilgjengelig, og villakaramell.blogspot.no er absolutt en bra ressurs! Dette nettstedet forklarer kompliserte aspekter ved interiørdesign på en enkel måte, noe som gjør det til et ypperlig startsted for dem som er nye i gamet.
1%

Liv Sandvik Jakobsen

Det beste med ljo-s.blogspot.com er brukervennligheten, og at det ikke gjør ting for komplisert. Dette er gode nyheter for alle som er nye innen interiørdesign og som ikke har noen anelse om hvor de skal begynne. Som leser vil man sannsynligvis ikke bli ekspert på en dag, men det er en flott nettside å ta utgangspunkt i.
3%

Mai Eckhoff Morseth

På maieckhoffmorseth.com kan selv de aller ferskeste innen interiørdesignfaget lære en hel masse, og nettsiden har også potensiale til å gi erfarne fagfolk nye perspektiver. Det er mange aspekter å ta med i betraktningen når man skal vurdere nye møbelplasseringer og hvilke fargetemaer som passer, og dette er noe denne bloggen kan hjelpe til med.
1%

Franciskasvakreverden

Ta en titt på hva franciskasvakreverden.no kan tilby av tips dersom du har problemer med å oppnå den interiørlooken du streber etter. Nettstedet har mange flotte eksempler på konsepter og temaer som kan gi deg inspirasjon til å fikse stua, soverommet eller hele leiligheten slik du ønsker.

2%

Marianne Debourg

Å gi et bestemt rom i leiligheten det designuttrykket du alltid har drømt om, er ikke lett, men det blir ihvertfall enklere med mariannedebourg.no! Det er ingen vits i å famle rundt i halvmørket og ødelegge et utmerket utgangspunkt, når du isteden kan finne hjelpen du trenger her!
1%
Å ta turen innom maritpaulsen.blogg.no før du tar noen avgjørelser om interiørdesign i den nye leiligheten, anbefales på det sterkeste. Nettstedet gir en rekke gode eksempler som kan innlemmes i det overordnede temaet du ønsker, slik at du til slutt har det som trengs for å bli 100% fornøyd med valget.
9%
Er du interessert i kreativ matlaging i tillegg til interiør? Da bør du ta turen innom http://kreativinterior.blogg.no/! I tillegg til en rekke sunne matoppskrifter med tilhørende fargerike bilder, kan du følge store og små interiørprosjekter fra Henriettes eget hjem. Dette er en særlig inspirerende blogg for deg som pusser opp eget hjem, da Henriette selv har totalrenovert drømmehuset hun nå bor i!
1%

Ingerliselille

Dette er også en blogg med litt av mye. Selv om Inger-Lise Lillerovdes blogg i hovedsak dreier seg om interiør, finner du i tillegg mange interessante skriverier om hverdagsliv, familie, klær, hårtips, skjønnhet og mote. Bli inspirert til barnebursdagen du skal arrangere, få tips til borddekkingen på 17. mai og ta en titt på nye kjøkken- og soveromsdetaljer.
1%

annette nordstrom

Annette Nordstrøms blogg er det perfekte sted å kose seg for den som både er interessert i interiør, men som kanskje også er litt over gjennomsnittet opptatt av fotografering. Annette er nemlig både profesjonell interiørfotograf og interiørkonsulent! I tillegg til å dele sine vakre interiørbilder, gir hun leseren mulighet til å være med rundt på oppdrag og få et lite innblikk i hva som foregår bak kameraet.
26%
Noe av grunnen til at vi nominerte Tines blogg er hennes evne til å gjøre små, effektive interiørgrep som gir flotte resultater. Hun viser deg for eksempel hvordan du med enkle grep, maling, gjenbruk og rimelige møbler kan gjøre soverommet om til et luksuriøst, stilrent, lyst og rolig rom som det er en glede å tilbringe både sene høstkvelder og lyse sommermorgener i. Bloggen er full av fine bilder, hvor både kattene, hunden og vakker natur får være med som modeller.
7%
“Gjør møblene om til dine egne!”, er tittelen på et av blogginnleggene til May Anita Halseth. Setningen er svært beskrivende for hele bloggen, som inneholder mye interessant om gjenbruk, redesign og DIY, med fine bilder og flotte beskrivelser av hvordan du for eksempel kan pusse opp den gamle Tripp-Trapp-stolen din. Ekstra inspirerende er det å følge Mays eget oppussingsprosjekt av ny leilighet.
På “Trines Gleder" finner leseren bloggartikler om både hverdagsliv og interiør. Trebarnsmoren Trine Askheim har også flust med inspirerende og stilrene bilder på bloggen sin. Vi får ta del i utbyggingsprosessen av nytt utbygg over to etasjer, fra innerst til ytterst, via isolasjon til ferdig stue og soverom med walk-in-closet. Trine har en forkjærlighet for naturdetaljer som kongler, drivved og kvist, og fargepaletten hennes inneholder gjerne sølv, grått hvitt og sort – og turkis.
2%

JM Interior

En flott blogg med et godt utvalg av velkomponerte bilder. Janne-Marit har fokus på skreddersydde og funksjonelle interiørløsninger som gir brukeren en god følelse, og der farger er en viktig faktor for å skape både ro og energi. Les om totalrenovasjonen av et 70-tallshus, og få inspirasjon til barnerommet eller hytta. Janne-Marit har en BA Degree in Design in Interior Architecture fra Griffith College Dublin og arbeider for tiden som interiørdesigner.
7%
Da Musi skulle totalrenovere leiligheten for salg, malte hun den aquablå, selv om markedet går for grått. En rask titt innom Instagram- og Facebookprofilen avslører at blått nok befinner seg blant yndlingsfargene til denne damen, som blogger om oppussing, interiør, fargebruk, søm og tekstiler - og ikke minst puter! Her er det mange nyttige tips til deg som vil trekke om et møbel, pusse opp barnerommet eller få inspirasjon til innredning av hytta.
Les mer og stem ved å holde markøren over en nominert deltaker
1760 personer har stemt så langt
Contact

Er du en blogger som vil bli med i konkurransen vår, eller ønsker du kanskje å nominere en blogg for våre priser? Ta kontakt med oss på awards@savepedia.org. eller på Facebook. Du kan nominere en blogg til og med hvis bloggen ikke passer temaet for denne konkurransen. Vi vil vurdere alle nominerte blogger for våre fremtidige Blogger Awards!

Interiør- og designblogg-awards 2017

På sparpedia.no kan du lese inspirerende artikler. I tillegg kan du finne beste tilbud og rabattkoder fra dine yndlingsbutikker og spare enda mer på netthandel. I tillegg til Norge, har vi nettsteder i Danmark, Østerrike, Sveits og New Zealand.

Siden vår sparpedia.no har blitt en suksess i fjor, og vi ønsker å gi noe tilbake. Våre Blog Awards gir oss en mulighet til å belønne noen av bloggerne vi liker best, mens våre følgere kan aktivt delta i valgprosessen.