Fotobloggs-Award

Dette er bloggeravstemmingen for deg som liker å fotografere, det være seg med mobilen, med kompaktkameraet eller med et profesjonelt speilreflekskamera. Det er alltid hyggelig å ha minner å se tilbake på både fra fargerike ferieturer eller fra den litt mer grå og trauste hverdagen. De fleste av oss tar et betydelig antall bilder hvert år, og deler dem gjerne på sosiale medier med venner og bekjente. Men det er de færreste som tar “oppdraget” så seriøst som våre utvalgte fotobloggere! De har tatt fotograferingen ett steg lenger, og klarer å formidle det til leseren på en god måte.

Helt på tampen av 2017 har vi funnet fram til et knippe norske bloggere som viser at de behersker fotobloggerkunsten – og som definitivt fortjener enda flere lesere! Disse har vi nå nominert i kategorien «Fotoblogg-awards 2017». Vi håper du vil være med på å stemme frem din favoritt! Bloggerne vi har valgt viser både kunnskap om og lidenskap for fotografering og formidling av bilder og stemninger. Sjekk bloggene deres for nyttige tips, råd og fotoinspirasjon.

Vi har bestemt oss for å gi alle de nominerte en del av potten på 4500 kr, i stedet for å gi hele beløpet til kun én person. Premiesummen kommer til å bli delt mellom bloggerne etter hvor stor stemmeprosent den enkelte har mottatt, ved endt avstemming. Hver eneste stemme teller, og det er du som bestemmer hvilke bloggere som fortjener å vinne den største delen av premiepotten!

Stem under – det er raskt og enkelt!

Sparpedia Kalender
Avstemningen slutter kl. 12.00 on 30. March 2018
Sparpedia Pris
Hele beløpet av 4500 kr. er delt mellom bloggerne
Velg den beste bloggeren
Du bestemmer hvilken blogger fortjener den største
saglien
2%

Knut's Foto

Knut Saglien leker seg frem til spennende bilder ved hjelp av tørris og fantasi og han fanger solens siste stråler over horisonten og nordlyset som farer over himmelen. Har du noen gang lurt på hvordan man fotograferer med brennende stålull for å få den fantastiske lyseffekten på bildene? Sjekk Knuts fotoblogg – der finner du tips for akkurat dette.
dvergpinschereimitthjerte
31%

dvergpinschereimitthjerte

Er du glad i hunder, og kanskje spesielt dvergpinchere? Da kan du sikkert gjette at dette er bloggen for deg. Nettadressen taler nemlig for seg: Her finner du nemlig mange bilder av Toinis dvergpinschere, Jayli, Zevs og Cessy, samt stemningsfulle naturbilder fra turene de er på. Sjekk også ut diktene Toini skriver, ledsaget av vakre naturbilder.
dinfotoside
5%

Dinfotoside

DinFotoSide blir drevet av Kevin, Kim og Nils Erik, tre svært fotointeresserte karer som har en mengde fototips å dele med leserne. Lær mer om Photoshop eller les hva du bør tenke på når du skal ta med kameraet ut i kaldt eller vått vær. Noe vi også finner svært nyttig på denne bloggen, er begrepslisten over “fotoord”, med lettfattelige forklaringer.
fotokjerringa
3%
Damen bak Fotokjerringa.no er Anlaug fra Kongsberg. På hennes blogg kan du lese små historier om mennesker hun møter og ting hun kommer over på sin vei, ledsaget av vakre bilder, selvfølgelig! Naturmotiv og gamle steder fascinerer henne, noe som gjenspeiles i fotografiene. Portrettene hennes av ulike spennende mennesker fortjener også en titt!
På Kjartan Tranas fotoblogg kan du lese om hans arbeid som naturfotograf og bli med ham og kameraet på spennende turer. Fotografering har etterhvert blitt mer enn en hobby for Kjartan, og han har bygd opp et stort bildearkiv med motiver fra nordisk natur. Sjekk de fascinerende bildene av ørreten som sluker insektet i vannoverflata og de to sommerfuglene i perfekt symmetridans på sommerblomsten!
Mat, poledance, reise, portretter, hunder… Vi må innrømme at vi var litt i tvil over hvilken kategori denne bloggen hører hjemme i. Men etter å ha latt munnen løpe i vann over bilder av innbydende grønnsakskarbonader, lest igjennom nyttige cøliaki-oppskrifter og tittet fascinert på fotografiene av poledancing i skogen, valgte vi å nominere den som fotoblogg! Sjekk den ut - her er noe for enhver smak.
owlando
3%

Owlando's blogg

Owlando har vært interessert i fotografering fra han som liten fikk låne farens gamle speilreflekskamera. Etterhvert gikk ferden fra film til digitalt, og nå står det også video, design og bilderedigering på programmet. I bloggen kan du lese mer om hverdag, gaming og reiser, og ikke minst sjekke ut bildene! Navnet Owlando? Det er et pseudonym og kommer av kjærlighet for fugler og ugler.
16%
Bloggen til Marie er kanskje ikke det man vanligvis vil kalle en ren fotoblogg, men vi har likevel nominert den i fotobloggerkategorien fordi vi synes den inneholder så mange store, fine og ikke minst positive bilder! Marie studerer grafisk design, og bruker mye tid på fotografering, venner og kjæresten – noe som gjenspeiles i bloggen. Mat er også et sentralt tema, så forvent mange forfriskende bilder fra ulike spennende matretter!
I bloggen til 19 år gamle Eirung er det ikke bare bildene som er inspirerende vakre, hun skriver også fine tekster som akkompagnerer dem. Denne bloggeren maler både med bilder og ord. Vi har nominert bloggen fordi den har et svært gjennomført uttrykk når det gjeler stil og fargevalg, i tillegg til at den tar opp et viktig tema, nemlig anorexia nervosa.
hel-photoart
7%

Hel PhotoArt

Har du sansen for eldre historie, norrøn mytologi og kultur, myter, norsk folketro, dyr og natur, kommer du garantert til å bli sugd inn i denne bloggens univers! Her er det bilder og tekst inspirert av det magiske i naturen, og titter du nøye etter kan det godt være du får øye på både Nøkken og Huldra i de mystiske og vakre bildene av skog, fjell, elver og tjern.
Les mer og stem ved å holde markøren over en nominert deltaker
406 personer har stemt så langt
Contact

Er du en blogger som vil bli med i konkurransen vår, eller ønsker du kanskje å nominere en blogg for våre priser? Ta kontakt med oss på awards@savepedia.org. eller på Facebook. Du kan nominere en blogg til og med hvis bloggen ikke passer temaet for denne konkurransen. Vi vil vurdere alle nominerte blogger for våre fremtidige Blogger Awards!

Om Sparpedia.no

På sparpedia.no kan du lese inspirerende artikler og sparetips. I tillegg kan du finne beste tilbud og rabattkoder fra dine yndlingsbutikker og spare enda mer på netthandel. I tillegg til Norge, har vi nettsteder i Danmark, Østerrike, Sveits og New Zealand.

Siden vår sparpedia.no har blitt en suksess i fjor, og vi ønsker å gi noe tilbake. Våre Blog Awards gir oss en mulighet til å belønne noen av bloggerne vi liker best, mens våre følgere kan aktivt delta i valgprosessen.