Fotobloggs-Award

The results are in!

Visitors have voted and the decision has been made!

Se vinnerne

These are the Top Bloggers of 2017:

See the Winners below. You can also check out amazing discounts and promos for great savings:

And Winners Are...

dvergpinschereimitthjerte 27%

dvergpinschereimitthjerte

dvergpinschereimitthjerte.blogg.no

Er du glad i hunder, og kanskje spesielt dvergpinchere? Da kan du sikkert gjette at dette er bloggen for deg. Nettadressen taler nemlig for seg: Her finner du nemlig mange bilder av Toinis dvergpinschere, Jayli, Zevs og Cessy, samt stemningsfulle naturbilder fra turene de er på. Sjekk også ut diktene Toini skriver, ledsaget av vakre naturbilder.
eirung 25%

Eira

eirung.blogg.no

I bloggen til 19 år gamle Eirung er det ikke bare bildene som er inspirerende vakre, hun skriver også fine tekster som akkompagnerer dem. Denne bloggeren maler både med bilder og ord. Vi har nominert bloggen fordi den har et svært gjennomført uttrykk når det gjeler stil og fargevalg, i tillegg til at den tar opp et viktig tema, nemlig anorexia nervosa.
marieoma 16%

Marie Oma

nouw.com/marieoma

Bloggen til Marie er kanskje ikke det man vanligvis vil kalle en ren fotoblogg, men vi har likevel nominert den i fotobloggerkategorien fordi vi synes den inneholder så mange store, fine og ikke minst positive bilder! Marie studerer grafisk design, og bruker mye tid på fotografering, venner og kjæresten – noe som gjenspeiles i bloggen. Mat er også et sentralt tema, så forvent mange forfriskende bilder fra ulike spennende matretter!
kjartantrana 8%

kjartantrana

kjartantrana.blogspot.rs

På Kjartan Tranas fotoblogg kan du lese om hans arbeid som naturfotograf og bli med ham og kameraet på spennende turer. Fotografering har etterhvert blitt mer enn en hobby for Kjartan, og han har bygd opp et stort bildearkiv med motiver fra nordisk natur. Sjekk de fascinerende bildene av ørreten som sluker insektet i vannoverflata og de to sommerfuglene i perfekt symmetridans på sommerblomsten!
rimereit 7%

Rimereit

rimereit.blogg.no

Mat, poledance, reise, portretter, hunder… Vi må innrømme at vi var litt i tvil over hvilken kategori denne bloggen hører hjemme i. Men etter å ha latt munnen løpe i vann over bilder av innbydende grønnsakskarbonader, lest igjennom nyttige cøliaki-oppskrifter og tittet fascinert på fotografiene av poledancing i skogen, valgte vi å nominere den som fotoblogg! Sjekk den ut - her er noe for enhver smak.
hel-photoart 5%

Hel PhotoArt

hel-photoart.com

Har du sansen for eldre historie, norrøn mytologi og kultur, myter, norsk folketro, dyr og natur, kommer du garantert til å bli sugd inn i denne bloggens univers! Her er det bilder og tekst inspirert av det magiske i naturen, og titter du nøye etter kan det godt være du får øye på både Nøkken og Huldra i de mystiske og vakre bildene av skog, fjell, elver og tjern.
dinfotoside 4%

Dinfotoside

dinfotoside.no

DinFotoSide blir drevet av Kevin, Kim og Nils Erik, tre svært fotointeresserte karer som har en mengde fototips å dele med leserne. Lær mer om Photoshop eller les hva du bør tenke på når du skal ta med kameraet ut i kaldt eller vått vær. Noe vi også finner svært nyttig på denne bloggen, er begrepslisten over “fotoord”, med lettfattelige forklaringer.
saglien 3%

Knut's Foto

saglien.no

Knut Saglien leker seg frem til spennende bilder ved hjelp av tørris og fantasi og han fanger solens siste stråler over horisonten og nordlyset som farer over himmelen. Har du noen gang lurt på hvordan man fotograferer med brennende stålull for å få den fantastiske lyseffekten på bildene? Sjekk Knuts fotoblogg – der finner du tips for akkurat dette.
fotokjerringa 3%

Fotokjerringa

fotokjerringa.blogg.no

Damen bak Fotokjerringa.no er Anlaug fra Kongsberg. På hennes blogg kan du lese små historier om mennesker hun møter og ting hun kommer over på sin vei, ledsaget av vakre bilder, selvfølgelig! Naturmotiv og gamle steder fascinerer henne, noe som gjenspeiles i fotografiene. Portrettene hennes av ulike spennende mennesker fortjener også en titt!
owlando 2%

Owlando's blogg

owlando.com

Owlando har vært interessert i fotografering fra han som liten fikk låne farens gamle speilreflekskamera. Etterhvert gikk ferden fra film til digitalt, og nå står det også video, design og bilderedigering på programmet. I bloggen kan du lese mer om hverdag, gaming og reiser, og ikke minst sjekke ut bildene! Navnet Owlando? Det er et pseudonym og kommer av kjærlighet for fugler og ugler.

About Sparpedia.no

Om Sparpedia.no

På sparpedia.no kan du lese inspirerende artikler og sparetips. I tillegg kan du finne beste tilbud og rabattkoder fra dine yndlingsbutikker og spare enda mer på netthandel. I tillegg til Norge, har vi nettsteder i Danmark, Østerrike, Sveits og New Zealand.

Siden vår sparpedia.no har blitt en suksess i fjor, og vi ønsker å gi noe tilbake. Våre Blog Awards gir oss en mulighet til å belønne noen av bloggerne vi liker best, mens våre følgere kan aktivt delta i valgprosessen.

Contact Us

Er du en blogger som vil bli med i konkurransen vår, eller ønsker du kanskje å nominere en blogg for våre priser? Ta kontakt med oss på awards@savepedia.org. eller på Facebook. Du kan nominere en blogg til og med hvis bloggen ikke passer temaet for denne konkurransen. Vi vil vurdere alle nominerte blogger for våre fremtidige Blogger Awards!