Foreldreblogger-awards 2018
Avstemmingen er avsluttet

Villa Paprika
26%
Dette er en stilig foreldreblogg, synes vi. Her er alle elementene som skal til for å skape den perfekte foreldreblogg, og i tillegg er det en mengde godt stoff om interiør og mote. Flotte bilder finner du også her. Den største og viktigste bloggkategorien på villapaprika, er familiekategorien. Bloggens eier ble mor som 18-åring og synes hun har det aller best sammen med barna sine.
En svært rørende blogg som gjør deg både varm om hjertet og litt trist samtidig. Mamma Katrine skriver så vakkert om sorgen etter sin liten sønn som gikk bort så altfor tidlig. Hun er en tøff jente som har stor kjærlighet for familien sin og som ikke er redd for å dele sine tanker og følelser med leseren. Denne bloggen er absolutt å anbefale!
lillegullemily
18%
Bloggen om Emily kom på tredjeplass i denne kategorien i fjor. Vi er glade for at bloggen gjorde det så godt i fjor, for den tar opp viktige tema. Emilys mor skriver om hvordan det er å ha et barn med en alvorlig og sjelden diagnose, i dette tilfellet epilepsisyndromet (MPEI). Bloggen er svært informativ, varm og rørende på samme tid.
Pia stakk av med andreplassen i fjorårets konkurranse! Da nominerte vi henne som en liten outsider, fordi hun var et friskt pust i avstemmingen. Det gjenstår å se om hennes koselige barnestoler og bord med malte motiv blir like populære i år! En hyggelig blogg full av fargerik inspirasjon til liten og stor!
Nibarnsmamma
10%
Karina elsker sjokolade – og alle de ti barna sine! Selv om fem av dem bor hos fedrene sine til daglig, er det likevel temmelig folksomt rundt middagsbordet i denne familien. Karina deler sine oppturer og nedturer, hverdagsliv og morsomme historier fra barnemunn med leseren. Dette er en bloggermamma med godt humør og som er veldig glad i å hjelpe andre.
Skribenten bak denne bloggen er Nina, som er mamma til ikke mindre enn fem små barn i alderen 0-10 år. Nina med mann og barn bor i et stort hus i ei lita bygd på Hadeland, som heter Bjoneroa. Bloggen er en flott idebank for småbarnsforeldre, der man for eksempel kan få tips til 5 morsomme ting å gjøre i snøen eller gode forslag til morsomme og kreative aktiviteter man kan gjøre i fellesskap med barna.
Du har kanskje sett Aftenposten-filmen av Katinka? Hun ble filmet før og under fødselen der hun fødte sine to tvillingsønner, som har samme donor-far som storesøsteren. Katinka har vært aktiv blogger en del år, og i enestaaendemor.no kan du lese om hvordan det er å være selvvalgt alenemor for 3 små barn. En varm og åpenhjertig blogg med fine bilder.
klin-kokos
1%

klin-kokos

Klin-Kokos.no drives av småbarnsmor Anita, som har mange jern i ilden. Hun er opptatt av kosthold og naturlig barneoppvekst. Anita er nominert fordi hun skriver inspirerende og godt om bl.a. matlaging og kostholdsendringer. Dessuten blir det interessant å følge med på det nye hønsehuset i hagen, som har eggleggende innbyggere av mange slag!
petrusogpetrine.no
1%
Store ullsokker på utsiden av småbarnsskoa? Dette tipset (som er fantastisk smart, da ullsokkene både virker som isolasjon og brodder) og andre tips får du på bloggen til Nann Karin. Bloggeren fikk barn ganske sent i livet og startet bloggen for å bruke den i undervisningsøyemed i videregående skole. Det er vi glade for, for her er mange fine bilder og mye interessant lesning.
Slitsomt med barn i huset, sier du? Vel, familien Hagen har åtte, og det går strålende! Mamma Linda skriver en hjertevarm og kjempeinteressant blogg om livet med “gjengen” sin. Her får du mange nyttige tips om hvordan man administrerer en storfamilie slik at alle er fornøyde og har det bra – og slik at til og med mor og far får et bitte lite pusterom i blant! Interiørarkitekten Linda liker også å skrive om oppussing og gjenbruk/redesign.
jeggikkbareibodenentur
1%

jeggikkbareibodenentur

Dette er vinneren av Foreldreblogger-awards 2017! Han fikk flest stemmer og var den definitivt mest populære bloggeren blant våre lesere. Så er spørsmålet om han kan beholde plassen på pallen også i år? I fjor skrev vi følgende: “Dette er en humoristisk blogg med mange pussige skråblikk på hverdagslivet i en småbarnsfamilie, men Fatter’n pakker likevel små doser alvor fint inn der det trengs og gir dermed bloggen en spennende dybde.”
Ser du etter “Julens beste tips (fra en fyr på 7 år)” har du kommet til rett sted! I bloggen til Thea Klingenberg kan du, i tillegg til å få med deg sønnen Tidemanns obligatoriske tips, lese om mammalivet generelt, hverdag og fest, dessuten “reality-checks, reiser, lister, bilder og fjas”. Thea har jobbet i radiOrakel, NRK P3 og i Bauer Media, og er en dame med mye interessant på hjertet!
Contact

Er du en blogger som vil bli med i konkurransen vår, eller ønsker du kanskje å nominere en blogg for våre priser? Ta kontakt med oss på awards@savepedia.org. eller på Facebook. Du kan nominere en blogg til og med hvis bloggen ikke passer temaet for denne konkurransen. Vi vil vurdere alle nominerte blogger for våre fremtidige Blogger Awards!

Om Sparpedia.no

På sparpedia.no kan du lese inspirerende artikler og sparetips. I tillegg kan du finne beste tilbud og rabattkoder fra dine yndlingsbutikker og spare enda mer på netthandel. I tillegg til Norge, har vi nettsteder i Danmark, Østerrike, Sveits og New Zealand.

Siden vår sparpedia.no har blitt en suksess i fjor, og vi ønsker å gi noe tilbake. Våre Blog Awards gir oss en mulighet til å belønne noen av bloggerne vi liker best, mens våre følgere kan aktivt delta i valgprosessen.

Gratulerer!

Her er din utmerkelse
Juster størrelsen på merket
px
Kopier denne HTML-koden

Gratulerer!

Her er ditt sertifikat
Kopier denne HTML-koden
  1. Home
  2. Foreldreblogger-awards 2018