Foreldre Blogger Awards 2017

Vi har nominert en rekke bloggere fra Norge, som vi synes fortjener å vinne vår Foreldre Blogger Awards 2017. Bloggerne er valgt basert på deres kunnskap om og lidenskap for familie og barn, og dette deler de med verden gjennom inspirerende blogginnlegg.

I stedet for å dele ut hele beløpet på 4500 kr til kun en person, ønsker vi å belønne alle de nominerte bloggerne for deres harde arbeid.

Hele beløpet på 4500 kr vil bli delt mellom bloggerne etter prosentandel stemmer de fikk i avstemmingen. Dette betyr at hver eneste stemme teller, og at alle deltakerne vil motta en del av premien.

Det er du som bestemmer hvilke bloggere fortjener å vinne den største delen av premien. Stem nedenfor – det er raskt og enkelt!

4500 kr vil bli delt mellom bloggerne!

Sparpedia Kalender
Avstemningen slutter kl. 12.00 on 28. Juni 2017
Sparpedia Pris
Hele beløpet av 4500 kr. er delt mellom bloggerne
Velg den beste bloggeren
Du bestemmer hvilken blogger fortjener den største
Mina-Gerhardsen
1%

Mina Gerhardsen

Vi har også lyst til å nominere bloggeren Mina Gerhardsen. Hun tar opp viktige temaer som direkte eller indirekte berører mange familier, og skriver innholdsrike, klare og konsise artikler om spill og spillansvarlighet, alkohol, doping og narkotika.
Anita
1%
Klin-Kokos.no drives av småbarnsmor Anita, som har mange jern i ilden. Hun er opptatt av kosthold og naturlig barneoppvekst, og i tillegg til skrivingen driver hun blant annet en økologisk nettbutikk. Anita er nominert fordi hun skriver inspirerende og svært godt om bl.a. matlaging og kostholdsendringer.
Peter-Kihlman
2%

Peter Kihlman

Peter Kihlman deler flotte bilder og historier fra hverdagen sin som småbarnsfar. Han forguder barna sine, og det får han tydelig frem i bloggen. "Norges tøffeste rosablogger" har en stor produksjon av blogginnlegg og han har allerede har stukket av med bloggpriser tidligere.
Stine-Skoli
0%
Speiltvillingene er en koselig blogg drevet av Stine Skoli. Hun skriver engasjerende og positivt om det å være tvillingforeldre, og deler flotte bilder av både tvillingjentene sine og syprosjektene - i tillegg til gode tips som lyser opp i familiehverdagen.
Katrine-Olsen
1%

Katrine Olsen

Vi har nominert Katrine Olsen fordi hun skriver ekte og åpent om vanskelige temaer som det å miste et barn, og hvordan livet må gå videre etterpå for resten av familien. Hun deler både sorger og gleder med leserne og vi får følge med i storebror Liam Andrés spennende hverdag.
Casa-Kaos
1%

Casa Kaos

Marte aka Casa Kaos er en aktiv mamma med to barn og mange jern i ilden. Bøker har hun skrevet, og nå har vi nominert henne fordi vi synes hun er så flink til å få fram at man ikke alltid må stresse med å være pedagogisk korrekt og gjøre barneoppdragelsen helt etter boka - hele tiden. Man skal leve litt også!
Marlen-Nordby
0%

Marlen Nordby

Nå som barna har begynt å bli store har Lykkemamma bestemt seg for å slutte å blogge. Vi velger likevel å nominere Marlen Nordby for hennes inspirerende blogg om familiehverdagen i trebarnsfamilien, reiser, interiør, klær og utstyr.
June
6%
June er å finne blant våre nominerte med sin jordnære, men spennende hverdagsblogg. Hun skriver inspirerende om det å være småbarnsmor med 3 barn, og en på vei. Svangerskap og familieliv, hobbyprosjekter, design - you name it! Her får du nyttige tips om alt fra sying av tøybleier til gode matoppskrifter og hvordan du kan lage din egen fuktighetskrem!
Anne-Brith
1%

Anne Brith

Her er en kandidat som du som elsker baking bør stemme på! I tillegg til en mengde fantastiske bakeoppskrifter og andre gode matlagingstips, er Anne Briths ærlige blogginnlegg om barn og familie en meget god grunn til å lese bloggen hennes. Hun skriver levende og varmt om små og store hendelser i hverdagen og i livet generelt.
Pia
30%
Vi har nominert Pia og hennes flotte blogg “maleglede” som en liten outsider i denne konkurransen. Hennes blogg bugner over av koselige barnestoler og bord med malte motiv - som vanligvis er valgt av stolens fremtidige, lille eier - eller kanskje helst av foreldrene hans/hennes. En hyggelig blogg full av fargerik inspirasjon til liten og stor!
lillegullemily
11%

lillegullemily

Vi har nominert den fine bloggen om Emily fordi mammaen hennes skriver så godt om hvordan det er å ha et barn med en alvorlig og sjelden diagnose, i dette tilfellet epilepsisyndromet (MPEI). Bloggen er svært informativ, varm og rørende på samme tid. Den kommuniserer hvor viktig det er å gripe hver dag fullt ut og fokusere på alle gledene i hverdagen sammen med hele familien.
steinihavet
10%

steinihavet

Dette er mammabloggen som får deg til å trekke på smilebåndet og samtidig sende en medfølende tanke til en gravid småbarnsmor der oppe i nord – når hormonene hennes bestemmer at hun er nødt til å sniffe inn lukten av nye sko. Eller når svangerskapskvalmen har lagt ned veto mot inntak av annet enn Solo. En fornøyelig hverdagsblogg om gleder og sorger i en familie med 2 barn - og en på vei!
jeggikkbareibodenentur
21%

jeggikkbareibodenentur

Så har vi nominert den ikke helt "rosa" pappabloggeren som skriver på Haugesundsdialekt! Han tar oss med inn i livet til sin flotte familie på 6 + en voksen sønn. Navnet på bloggen er en historie for seg selv og bør definitivt leses! Dette er en humoristisk blogg med mange pussige skråblikk på hverdagslivet i en småbarnsfamilie, men Fatter’n pakker likevel små doser alvor fint inn der det trengs og gir dermed bloggen en spennende dybde.
MIA
0%

Mia Charlotte

Å bli 3-barnsmamma i en alder av 20 er ikke alle forunt! Mia Charlotte har blogget gjennom alle graviditetene, og det vi beundrer hos henne er den likefremt ærlige måten hun skriver på. Dette er en jordnær og varm blogg om å bli mor i ung alder, men her finnes også svar på mange spørsmål andre unge (og eldre) kommende mødre lurer på! Sjekk også ukesmenyene og se flotte bilder av strikkeprosjektetene hennes.
Janne
9%

Janne

2017 skulle bli året da småbarnsmoren Janne gjorde en stor endring i livet sitt og snudde helt om på en stresset hverdag: Hun begynte å trene! Løping fikk en sentral rolle i livet hennes, og hun "løper mot en bedre versjon" av seg selv. En velskrevet, informativ og tidvis rørende blogg som er innom mange interessante og viktige tema som prøverørsbefruktning, graviditet, hverdagslivet og samspillet i en småbarnsfamilie, livet generelt – og døden.
frujacobsen
1%

frujacobsen

Bloggen til 4-barnsmoren Fru Jacobsen er blogg man blir glad av å lese! Hun skriver om livet som småbarnsforeldre slik det faktisk er, med både opp- og nedturer. På denne bloggen finner du artikler om interiør, familie- og samfunnsliv og livet som hjemmeværende mor. Ønsker du å lese en blogg som ærlig tar for seg både depresjon, sosial angst og revmatiske plager, men som samtidig lar deg sitte igjen med en god følelse - ja, da bør du lese denne!
tonerosedesign
0%

tonerosedesign.com

“Oi, her var det jammen rosa!”, var det første vi tenkte da vi så bloggen til Tone. Men bak de myke pastellfargene finner vi en blogg som virkelig sparker fra seg! Juksesupermamma har mange baller i luften. Dette er bloggen for deg som er interessert i fotografering, design – og kakebaking! Det er en masse fantastiske oppskrifter å finne hos Juksesupermamma, som også har lagt ut en rekke smarte tips i videoformat. Uansett, ta turen innom og se på alle de fantastiske fotografiene!
casadidriksen
0%

casadidriksen

“En blogg om det som betyr noe der og da”, skriver 4-barnsmoren Laila Didriksen. Det er vi helt enige i! Dette er en varm og hyggelig blogg som gir leseren mange fine glimt inn i hverdagslivet til familien Didriksen. Barna får ofte komme til orde gjennom bloggen, og her er like mange gullkorn som det er smuler under spisebordet til familien! Laila skriver også om jobben sin som kommuneoverlege i Gildeskål. En småironisk og morsom blogg med seriøse undertoner.
tuppiluu
3%
Så kommer en litt annerledes foreldreblogg! Logopedmamma er, som navnet tilsier, logoped, og er svært opptatt av språk og tale. Fordi hun jobber med barn som har språk- og/eller talevansker vet hun hva hun snakker om, og har en rekke gode og spennende tips for foreldre som ønsker best mulig språkutvikling hos barnet sitt. Logopedmamma skriver også interessant om “de vanlige mammatingene” og det som foregår i hverdagen til en småbarnsfamilie.
spiremor
2%
Spiremor skriver om familieliv og hverdagen med sønnen sin, om hobbyer, matlaging og ikke minst om de flotte bæreselene hun selv produserer. Spiremor er fan av bæretøy og bæring av barnet inntil kroppen, og hennes egen, lille "Spire" blir båret rundt overalt. Bloggen er også interessant for deg som har asthmabarn eller barn som sliter med allergi, og her er mange fine bilder!
bursdagsjentene
0%

bursdagsjentene.no

Trenger du oppskrifter til neste barnebursdag eller tips og råd til hvordan du kan gjøre fødselsdagen til minstemann uforglemmelig? Vi har nominert den fargerike bloggen til trebarnsmoren Camilla fordi vi synes den er systematisk og interessant lagt opp, med haugevis av gode tips. Her er mange flotte bilder, og vi likte spesielt godt at bursdagstipsene er delt inn i alderskategorier.
lindahjohnsen
0%

lindahjohnsen.blogg.no

Så har vi supermammaen Linda Johnsen som har over 300 par med sko i skapet! Skodilla begynte da hun bodde i Florida, og hun tok med seg interessen tilbake over dammen. Linda skriver om de to graviditetene sine, mammalivet, trening, kosthold og helse. Med to små blir det kanskje litt mindre tid til shopping og mote enn før, men du finner mange interessante bilder og artikler om dette også i bloggen hennes.
0%

steffagarden.com

Silje bor i Steffagarden sammen med mannen Frode og deres tre barn, Oda, Ailo og Odin. Silje vokste opp i Steffagarden og kjøpte huset tilbake for noen år siden. Hun skriver om familiens hverdag, husbygging, sorger, gleder og frustrasjoner. I tillegg finner du en rekke interessante oppskrifter her, samt fine interiørbilder. Silje liker å gjøre ting selv, og bloggen hennes er en inspirasjonskilde for andre som er glad i matlaging og interiør.
Les mer og stem ved å holde markøren over en nominert deltaker
768 personer har stemt så langt
Kontakt

Er du en blogger som vil bli med i konkurransen vår, eller ønsker du kanskje å nominere en blogg for våre priser? Ta kontakt med oss på awards@savepedia.org. eller på Facebook. Du kan nominere en blogg til og med hvis bloggen ikke passer temaet for denne konkurransen. Vi vil vurdere alle nominerte blogger for våre fremtidige Blogger Awards!

Om Foreldre Blogger Awards 2017

På sparpedia.no kan du lese inspirerende artikler og sparetips. I tillegg kan du finne beste tilbud og rabattkoder fra dine yndlingsbutikker og spare enda mer på netthandel. I tillegg til Norge, har vi nettsteder i Danmark, Østerrike, Sveits og New Zealand.

Siden vår sparpedia.no har blitt en suksess i fjor, og vi ønsker å gi noe tilbake. Våre Blog Awards gir oss en mulighet til å belønne noen av bloggerne vi liker best, mens våre følgere kan aktivt delta i valgprosessen.