Foreldre Blogger Awards 2017

The results are in!

Visitors have voted and the decision has been made!

Se vinnerne

These are the Top Bloggers of 2017:

See the Winners below. You can also check out amazing discounts and promos for great savings:

And Winners Are...

Jeg Gikk Bare i Bodenentur 30%

jeggikkbareibodenentur

jeggikkbareibodenentur.no

Så har vi nominert den ikke helt "rosa" pappabloggeren som skriver på Haugesundsdialekt! Han tar oss med inn i livet til sin flotte familie på 6 + en voksen sønn. Navnet på bloggen er en historie for seg selv og bør definitivt leses! Dette er en humoristisk blogg med mange pussige skråblikk på hverdagslivet i en småbarnsfamilie, men Fatter’n pakker likevel små doser alvor fint inn der det trengs og gir dermed bloggen en spennende dybde.
maleglede 21%

Pia

maleglede.blogg.no

Vi har nominert Pia og hennes flotte blogg “maleglede” som en liten outsider i denne konkurransen. Hennes blogg bugner over av koselige barnestoler og bord med malte motiv - som vanligvis er valgt av stolens fremtidige, lille eier - eller kanskje helst av foreldrene hans/hennes. En hyggelig blogg full av fargerik inspirasjon til liten og stor!
lillegullemily 12%

lillegullemily

lillegullemily.blogg.no

Vi har nominert den fine bloggen om Emily fordi mammaen hennes skriver så godt om hvordan det er å ha et barn med en alvorlig og sjelden diagnose, i dette tilfellet epilepsisyndromet (MPEI). Bloggen er svært informativ, varm og rørende på samme tid. Den kommuniserer hvor viktig det er å gripe hver dag fullt ut og fokusere på alle gledene i hverdagen sammen med hele familien.
OssPlussAutisme 10%

ossplussautisme.no

ossplussautisme.no

I bloggen “ossplussautisme” skriver Helene om hvordan det er å ha to barn som begge har autisme. “Det oppleves til tider nesten som om vi har tre barn”, skriver Helene “våre to barn, og et ekstra barn, autisme”. Bloggen gir innsikt i utfordringene en familie med autistiske barn, og forfatteren ønsker også øke forståelsen i samfunnet for denne diagnosen. Mye tilrettelegging må til for at hverdagen skal fungere optimalt, og det finnes selvsagt ingen fasit. Men leser du denne bloggen, får du mange gode råd på veien!
sunnstart.no 9%

sunnstart.no

sunnstart.no

Sunnstart er en perfekt blogg for deg som selv er småbarnsmor eller -far og som ønsker tips om hvordan du kan lage sunn, næringsrik mat til barna dine. Forfatteren ønsker også å bidra til at barn får et sunt forhold til mat. Her finner du innhold sorter etter ulike tema og også etter barnets alder, slik at det er lett å finne frem til oppskrifter som er tilpasset ditt barns aldersgruppe. Fine bilder og masse innhold - vi anbefaler alle matglade foreldre å ta turen innom!
JanneOrama 6%

Janne

jannorama.no

2017 skulle bli året da småbarnsmoren Janne gjorde en stor endring i livet sitt og snudde helt om på en stresset hverdag: Hun begynte å trene! Løping fikk en sentral rolle i livet hennes, og hun "løper mot en bedre versjon" av seg selv. En velskrevet, informativ og tidvis rørende blogg som er innom mange interessante og viktige tema som prøverørsbefruktning, graviditet, hverdagslivet og samspillet i en småbarnsfamilie, livet generelt – og døden.
DottyJune 4%

June

dottyjune.blogg.no

June er å finne blant våre nominerte med sin jordnære, men spennende hverdagsblogg. Hun skriver inspirerende om det å være småbarnsmor med 3 barn, og en på vei. Svangerskap og familieliv, hobbyprosjekter, design - you name it! Her får du nyttige tips om alt fra sying av tøybleier til gode matoppskrifter og hvordan du kan lage din egen fuktighetskrem!
Logopedmamma 3%

tuppiluu

tuppiluu.blogg.no

Så kommer en litt annerledes foreldreblogg! Logopedmamma er, som navnet tilsier, logoped, og er svært opptatt av språk og tale. Fordi hun jobber med barn som har språk- og/eller talevansker vet hun hva hun snakker om, og har en rekke gode og spennende tips for foreldre som ønsker best mulig språkutvikling hos barnet sitt. Logopedmamma skriver også interessant om “de vanlige mammatingene” og det som foregår i hverdagen til en småbarnsfamilie.
Spiremor 2%

spiremor

nouw.com/spiremor

Spiremor skriver om familieliv og hverdagen med sønnen sin, om hobbyer, matlaging og ikke minst om de flotte bæreselene hun selv produserer. Spiremor er fan av bæretøy og bæring av barnet inntil kroppen, og hennes egen, lille "Spire" blir båret rundt overalt. Bloggen er også interessant for deg som har asthmabarn eller barn som sliter med allergi, og her er mange fine bilder!
VillaStrandeng 1%

villastrandeng.blogg.no

villastrandeng.blogg.no

We have nominated the Villa Strandeng blog because we found it fun to read, with varied content and many nice pictures that make the browsing experience even better. As the author of the blog itself, says: "Here I will write about my everyday life and everything that falls into me" and that's exactly what this is, a daily blog. It's actually not anyone who can write interesting about everyday things, but it may be the author of this blog. Themes like traveling, interior and training are also moving around.
Fru Jacobsen 1%

frujacobsen

frujacobsen.no

Bloggen til 4-barnsmoren Fru Jacobsen er blogg man blir glad av å lese! Hun skriver om livet som småbarnsforeldre slik det faktisk er, med både opp- og nedturer. På denne bloggen finner du artikler om interiør, familie- og samfunnsliv og livet som hjemmeværende mor. Ønsker du å lese en blogg som ærlig tar for seg både depresjon, sosial angst og revmatiske plager, men som samtidig lar deg sitte igjen med en god følelse - ja, da bør du lese denne!
Lindah Johnsen 0%

lindahjohnsen.blogg.no

lindahjohnsen.blogg.no

Så har vi supermammaen Linda Johnsen som har over 300 par med sko i skapet! Skodilla begynte da hun bodde i Florida, og hun tok med seg interessen tilbake over dammen. Linda skriver om de to graviditetene sine, mammalivet, trening, kosthold og helse. Med to små blir det kanskje litt mindre tid til shopping og mote enn før, men du finner mange interessante bilder og artikler om dette også i bloggen hennes.

About Sparpedia.no

Om Foreldre Blogger Awards 2017

På sparpedia.no kan du lese inspirerende artikler og sparetips. I tillegg kan du finne beste tilbud og rabattkoder fra dine yndlingsbutikker og spare enda mer på netthandel. I tillegg til Norge, har vi nettsteder i Danmark, Østerrike, Sveits og New Zealand.

Siden vår sparpedia.no har blitt en suksess i fjor, og vi ønsker å gi noe tilbake. Våre Blog Awards gir oss en mulighet til å belønne noen av bloggerne vi liker best, mens våre følgere kan aktivt delta i valgprosessen.

Contact Us

Er du en blogger som vil bli med i konkurransen vår, eller ønsker du kanskje å nominere en blogg for våre priser? Ta kontakt med oss på awards@savepedia.org. eller på Facebook. Du kan nominere en blogg til og med hvis bloggen ikke passer temaet for denne konkurransen. Vi vil vurdere alle nominerte blogger for våre fremtidige Blogger Awards!