"Vi viser deg, hvordan du kan spare penger!"

Foreldre Blogger Awards 2017

Vi har nominert en rekke norske bloggere, som vi synes fortjener å vinne vår Foreldre Blogger Awards 2017. Bloggerne vi har valght ut skriver interessante og inspirerende blogginnlegg. om barn og familie, matlaging og hverdagstips.

I stedet for å dele ut hele beløpet på  4500 kr til kun en person, ønsker vi å belønne alle de nominerte bloggerne for deres inspirerende arbeid.

Hele beløpet på 4500 kr vil bli delt mellom bloggerne etter prosentandelen av stemmene de fikk. Dette betyr at hver eneste stemme teller, og at alle bloggerne vil motta en del av premien.

Det er du som bestemmer hvilke bloggere som fortjener å vinne den største prisen. Stem nedenfor – det er raskt og enkelt!

4500 kr vil bli delt mellom bloggerne!

Avstemningen slutter den 28. juni 2017
Hele beløpet av 4500 kr. er delt mellom bloggerne
Du bestemmer hvilken blogger fortjener den største
0%
Vi har også lyst til å nominere bloggeren Mina Gerhardsen. Hun tar opp viktige temaer som direkte eller indirekte berører mange familier, og skriver innholdsrike, klare og konsise artikler om spill og spillansvarlighet, alkohol, doping og narkotika.
40%
Klin-Kokos.no drives av småbarnsmor Anita, som har mange jern i ilden. Hun er opptatt av kosthold og naturlig barneoppvekst, og i tillegg til skrivingen driver hun blant annet en økologisk nettbutikk. Anita er nominert fordi hun skriver inspirerende og svært godt om bl.a. matlaging og kostholdsendringer.
20%
Peter Kihlman deler flotte bilder og historier fra hverdagen sin som småbarnsfar. Han forguder barna sine, og det får han tydelig frem i bloggen. "Norges tøffeste rosablogger" har en stor produksjon av blogginnlegg og han har allerede har stukket av med bloggpriser tidligere.
0%
Speiltvillingene er en koselig blogg drevet av Stine Skoli. Hun skriver engasjerende og positivt om det å være tvillingforeldre, og deler flotte bilder av både tvillingjentene sine og syprosjektene - i tillegg til gode tips som lyser opp i familiehverdagen.
0%
Vi har nominert Katrine Olsen fordi hun skriver ekte og åpent om vanskelige temaer som det å miste et barn, og hvordan livet må gå videre etterpå for resten av familien. Hun deler både sorger og gleder med leserne og vi får følge med i storebror Liam Andrés spennende hverdag.
40%
Marte aka Casa Kaos er en aktiv mamma med to barn og mange jern i ilden. Bøker har hun skrevet, og nå har vi nominert henne fordi vi synes hun er så flink til å få fram at man ikke alltid må stresse med å være pedagogisk korrekt og gjøre barneoppdragelsen helt etter boka - hele tiden. Man skal leve litt også!
0%

Marlen Nordby

Nå som barna har begynt å bli store har Lykkemamma bestemt seg for å slutte å blogge. Vi velger likevel å nominere Marlen Nordby for hennes inspirerende blogg om familiehverdagen i trebarnsfamilien, reiser, interiør, klær og utstyr.
Les mer og stem ved å peke på en deltaker og så klikke stem-knappen
5 personer har stemt så langt

Kontakt

Er du en blogger som vil bli med i konkurransen vår, eller ønsker du kanskje å nominere en blogg for våre priser? Ta kontakt med oss på bloggerawards@savepedia.org eller på Facebook. Du kan nominere en blogg til og med hvis bloggen ikke passer temaet for denne konkurransen. Vi vil vurdere alle nominerte blogger for våre fremtidige Blogger Awards!

Om Foreldre Blogger Awards 2017

På sparpedia.no kan du lese inspirerende artikler og sparetips. I tillegg kan du finne beste tilbud og rabattkoder fra dine yndlingsbutikker og spare enda mer på netthandel. I tillegg til Norge, har vi nettsteder i Danmark, Østerrike, Sveits og New Zealand.

Siden vår sparpedia.no har blitt en suksess i fjor, og vi ønsker å gi noe tilbake. Våre Blog Awards gir oss en mulighet til å belønne noen av bloggerne vi liker best, mens våre følgere kan aktivt delta i valgprosessen.