Årets livsstilsblogger awards 2019

The results are in!

Visitors have voted and the decision has been made!

Se vinnerne

These are the Top Bloggers of 2019:

See the Winners below. You can also check out amazing discounts and promos for great savings:

The winners of the awards for this year are known!
View the winners below.
Tip: We offer discounts on discount codes for webshops, for example
Adlibris, Unisports, Nelly, and  Stylepit

The voting has ended

The votes are counted, the winners are known!

And Winners Are...

Best Årets livsstilsblogger awards 2019 @backstagebeauty.blogg.no 72%

Charlene N. Nedrum

backstagebeauty.blogg.no

Forfatteren av denne bloggen beskriver den som en litt annerledes skjønnhetsblogg, og hun skriver om mange forskjellige livstemaer. Hun deler med leserne historier om sitt liv som småbarnsmor, makeup artist og motekonsulent. Bloggen er bra organisert, delt i kategorier og beriket med mange flotte bilder.
Best Årets livsstilsblogger awards 2019 @matholck.blogg.no 6%

Mathilde Holck

matholck.blogg.no

Mathilde Holck er håndballspiller og student, som legger ut på bloggen spennende historier om livet sitt. Du kan lese om håndball, finne tips på matlaging og glutenfrie oppskrifter, samt artikler om reiser medfulgt av vakre bilder, tips og forklaringer om god trening og mye annet nyttig som forfatteren deler med leserne. Ta en tur innom bloggen, den kan sikkert være til inspirasjon.
Best Årets livsstilsblogger awards 2019 @andreabadendyck 5%

Andrea Badendyck

andreabadendyck.blogg.no

Du må bare sørge for å besøke andreabadendyck.blogg.no hvis du har lyst til å lese diskusjoner om livsstil som faktisk kan gjøre en forskjell i livet ditt. Hvis du vil ha konkrete eksempler, da bør du absolutt ta en tur innom bloggen og lese "Gleder meg til å bli SÅ brun igjen," "5 reiser på 2 mnd," og "TRONDHEIM NEXT." Besøk nettstedet for å lese en mengde av lignende innhold.
Best Årets livsstilsblogger awards 2019 @krisssy 3%

Kristine Ullebø

krisssy.blogg.no

Hvis det er livsstil som er tema du leter etter, er krisssy.blogg.no et nettsted du absolutt bør besøke. Forfatteren av denne bloggen er en som virkelig vet å leve 100% et liv hun ønsker og det deler hun også med lesere. Bare se på innholdet som "Gud morgen desember", "Ting vi legger igjen i 2018" og "Et sted som er ditt." Besøk siden for å få nyte mer innhold.
Best Årets livsstilsblogger awards 2019 @littlescandinavian.com 3%

Bianca Wessel

littlescandinavian.com

Dette er en blogg med litt av mye! Den tilbyr en mengde av vakre bilder og flotte artikler om reise og livsstil, om barn, interiør og mote og matinspirasjon! Vi anbefaler på det sterkeste at alle tar en tur innom denne bloggen da vi er sikre på at den kan være til inspirasjon til mange.
Best Årets livsstilsblogger awards 2019 @stina 2%

Stina

stina.blogg.no

På stina.blogg.no finner du noen virkelig fantastiske historier som kan gi deg et nytt perspekti i forhold til diskusjoner om livsstil. Dette vil du raskt forstå tydelig bare ved å lese innholdet som "5 Beauty hacks", "15 minutters magetrening! - Hjemmeprogram !, "og" 10 enkle triks for å spare miljøet. "
Best Årets livsstilsblogger awards 2019 @carolinebergeriksen 2%

Caroline Berg Eriksen

carolinebergeriksen.no

Dette er en utrolig innsiktsfull og informativ ressurs som omhandler noen av de mest fascinerende aspektene av diskusjoner om livsstil. Bare et besøk på carolinebergeriksen.no kan være en av de beste tingene du kan gjøre online. Sørg for å ta en titt på hva den har å tilby, inkludert "Vaffelkos inne når det er storm ute", "Lørdag, ski og aperol klokken" og "Min fredag ​​i bilder."
Best Årets livsstilsblogger awards 2019 @komikerfrue 2%

Marna Haugen Burøe

komikerfrue.no

Ta en tur innom komikerfrue.no og sjekk ut hva den har å tilby i forhold til innhold som har noe med livsstil å gjøre. Du kan bla gjennom diskusjonene som er tilgjengelige på denne nettsiden, som inkluderer “Venezia off-season miniguide,” “Komikerfrue suffers wardrobe malfunction,” and “Det visste jeg ikke at jeg hadde på mobilen!” Besøk siden for her finner du en mengde av slikt innhold og diskusjoner.
Best Årets livsstilsblogger awards 2019 @elisarotterud 2%

Elisa Røtterud

elisarotterud.no

Hvis du er interessert i mote, reise og bare generelle diskusjoner om livsstil, vil et besøk til elisarotterud.no absolutt gi noen fascinerende resultater. Alt du trenger å gjøre er å lese innholdet, blant annet "PÅSKE på Leirvassbu ?," "7 serumer til tørr hud" og "Fjong til fjells." Slik får du et kult utseende på fjellet! "
Best Årets livsstilsblogger awards 2019 @lalifestyle 1%

Lene Alexandra

lalifestyle.no

Besøk lalifestyle.no akkurat nå og få en oversikt over noen av de mest fascinerende diskusjonene om livsstil som du kan tenke om. Ta en tur innom bloggen og se på hva dette nettstedet har å tilby når det gjelder innhold som "Menneske eller robot", "Prosessen med å innse at man tar feil" og "Silikonpupper og Selvfølelse."
Og det er mye mer som du sikkert kan finne på bloggen.
Best Årets livsstilsblogger awards 2019 @tcmn 1%

Therese Charlotte

tcmn.blogg.no

Ta bare en titt på tcmn.blogg.no for å få oversikt over noen av de mest utrolige, virkelig interessante temaene som vil hjelpe deg til å forstå bedre hva et utmerket livsstil handler om. Du ønsker ikke å gå glipp av det som denne bloggen har å tilby, inkludert innhold som "Oslo og botox", "Den tiden av året igjen" og "Noe manglet." Det er mye mer som lesere kan finne på dette nettstedet.
Best Årets livsstilsblogger awards 2019 @annais 1%

Annais

annais.blogg.no

Historier om livsstil som lesere kan finne på annais.blogg.no er bra organisert og presentert på en vakker måte, diskusjoner er fascinerende og oppfyller alle forventninger. Besøk gjerne denne bloggen og les artikler som "UKEN SOM VAR - UKE 11", "JEG FØLER MEG SÅ KUL !," og "SLITNE ØYNE OG RABATTKODE."

About Sparpedia.no

Om Sparpedia.no

På sparpedia.no kan du lese inspirerende artikler og sparetips. I tillegg kan du finne beste tilbud og rabattkoder fra dine yndlingsbutikker og spare enda mer på netthandel. I tillegg til Norge, har vi nettsteder i Danmark, Østerrike, Sveits og New Zealand.

Siden vår sparpedia.no har blitt en suksess i fjor, og vi ønsker å gi noe tilbake. Våre Blog Awards gir oss en mulighet til å belønne noen av bloggerne vi liker best, mens våre følgere kan aktivt delta i valgprosessen.

Contact Us

Er du en blogger som vil bli med i konkurransen vår, eller ønsker du kanskje å nominere en blogg for våre priser? Ta kontakt med oss på awards@savepedia.org. eller på Facebook. Du kan nominere en blogg til og med hvis bloggen ikke passer temaet for denne konkurransen. Vi vil vurdere alle nominerte blogger for våre fremtidige Blogger Awards!