"Vi viser deg, hvordan du kan spare penger!"

Rabattkode til Nike

Finn en rabattkode og spare penger på Nike | Oppdatert mars 2017

Vilkår

Nike lar deg returnere bestillinger innen 30 dager fra leveringsdatoen – uansett grunn, og refunderer 100%. OBS! på at fraktkostnader ikke refunderes med mindre du mottok feil bestilling eller skadede produkter.

Vilkår

Nike tilbyr fri frakt på alle kjøp hvis du er medlem i Nike+, eller fri frakt hvis du ikke er medlem, men handler over 800 kroner.

Utgåtte tilbud fra Nike

-50%

SALG hos Nike: Spar opptil 50% på klær, joggesko og tilbehør

fri frakt

Få varene levert gratis! Nike tilbyr FRI FRAKT til alle Nike+ medlemmer

Guider

Les en relatert artikkel og finn ut hvordan du kan spare penger i hverdagen.

Om Nike

Nike. Det er nesten unødvendig å skrive noe om dette selskapet. Nike er i dag en av verdens største produsenter og selgere av joggesko, treningsklær og sportsutstyr. Uansett om du trener eller bare liker utseende, er det godt å si at det er her du finner gode produkter! Vårt tips er å prøve å finne Nike Nike rabattkode, salg eller tilbud for å spare penger i tillegg!

Nike rabattkode

Som et av verdens største sportsselskaper i dag, har Nike vært kjent for å sponse mange store idrettsstjerner som Tiger Woods, Zlatan Ibrahimović, Ronaldinho, Ronaldo, Cristiano Ronaldo, Didier Drogba, Neymar… Selskapet ble forresten grunnlagt i 1972 i USA, og i dag har det over 25 000 ansatte verden rundt!

Det dreier seg likevel ikke bare om sport og idrett: Nike er stadig mer kjent for det som på engelsk kalles for «streetwear», og dersom du liker stilen eller bare leter etter komfortable klær og god kvalitet, er Nike et godt valg.

Hvor kan jeg finne Nike rabatt? Hva kan jeg kjøpe hos dem?

Det er nesten sikkert at du er mest interessert i å finne Nike rabattkode, salg eller et eller annet tilbud – vi er jo alle interessert i å spare – men først skal vi snakke litt om hva som Nike tilbyr.

På sidene deres finner du 4 hovedkategorier: Dame, Herre, Gutt og Jente. Her kan du finner sko, klær og utstyr i underkategoriene ifølge bruk (Fritid, Løping, Fotball, Studio & trening, Basketball, Skateboarding og mer) eller ifølge type klær eller sko (Overdeler & T-skjorter, Hettegensere & treningsgensere, Jakker & vester, Kompresjonstøy & Nike Pro, Draktsett & drakter, Shorts, Sokker & strømper, Bukser og Tights, Tilbehør & utstyr, Bagger & Ryggsekker og mer). Når det gjelder barn, er det for det meste også mulig å velge etter alder, størrelse og slike kategoreier.

Det er også mulig å handle etter brand, som f.eks. Nike Sportswear, NIKEiD, Jordan, Air Max…

Nike rabattkode

Hvis du foretrekker å prøve lykken og spare litt i tillegg, er det alltid fint å sjekke Salg kategorien: her er det ulike produkter som selges veldig billig. Kanskje finner du noe perfekt for deg til en kjempegod pris, takket være Nike rabatt.

Nike bryr seg om sine kunder, jorden, mennesker… og din lommebok!

Nike bryr seg om sine kunder (de tibyr høykvalitetsprodukter, god service, fordeler og mer), de bryr seg om jorden (de jobber alltid for å bli mer og mer miljøvennligere gjennom flere prosjekter) og de bryr seg om mennesker (de deltar i RED-kampanjen som kjemper mot HIV).

Kanskje er det litt morsomt å si, men til slutt bryr Nike seg om din lommebok: det er jo alltid mange gode rabatter hos dem!