"Vi viser deg, hvordan du kan spare penger!"

Rabattkode til mimmis

Finn en rabattkode og spare penger på mimmis | Oppdatert mars 2017

Vilkår

Nå er det ekstra lav pris på Maxi-Cosi CabrioFix med base – et trygt kvalitetssete til spedbarn. Ta med deg hele 29% rabatt på kjøpet.

Vilkår

Kjøp en klassisk barnevogn på vårsalg og spar fantastiske 1000 kr! Nå er det BabyMerc Leo Classic som gjelder hos mimmis.

Guider

Les en relatert artikkel og finn ut hvordan du kan spare penger i hverdagen.

Om mimmis

Er det familieforøkelse på trappene eller har den lille prinsen/prinsessen allerede ankommet? Vi i SparPedia vet at det kommer til å bli en del utgifter i tiden framover, og mye nytt nødvendig utstyr til den lille. Handler du hos mimmis, får du alt babyutstyret du trenger på ett sted, og til gunstige priser. Følg med på gode tilbud, salg og rabatter – og prøv å få med deg en mimmis rabattkode. Da kan du spare enda mer på nødvendig utstyr til barnet.

Kjøp praktiske barnevogner og lekegrinder hos mimmis

mimmis er nettbutikken for prisbevisste foreldre som ønsker god kvalitet og sikre produkter. Det er et norsk famlieforetak med base i Sandefjord. Du kan derfor være trygg på at du både mottar varene dine raskt og at du får hjelpen du trenger om du har spørsmål i forbindelse med bestillingen. Ser du etter senger, madrasser eller møbler til barnerommet, har du kommet til rett sted. Du finner selvsagt også et stort utvalg av leker her, samt barnevogner i alle varianter.

Spar penger med en mimmis rabattkode!

mimmis har mange gode tilbud og dessuten gratis frakt for bestillinger over 1000 kr. Men visste du at du kan spare enda mer om du benytter en mimmis rabattkode? Følg med på gode kupongkoder og andre tilbud, både via nyhetsbrev og her på SparPedia.