"Vi viser deg, hvordan du kan spare penger!"

Rabattkode til Miinto

Finn en rabattkode og spare penger på Miinto | Oppdatert mars 2017

Vilkår

Kjøp produkter på salg og spar opptil 70% hos Miinto.

Vilkår

Miinto tilbyr alltid fri frakt på alle online kjøp. Varene skal sendes innenfor maksimalt 5 dager etter at bestillingen er registrert.

Utgåtte tilbud fra Miinto

-70%

STORT Miinto INTERIØRSALG: Spar opptil 70% på all interiør!

1000kr gavek

Få 1000 kr gavekort fra Miinto – Bli med i konkurranse og få sjansen til å få 1000 kroner!

-70%

Stor SALG hos Miinto: Spar opptil 70% på klær og interiør! Gjør et RØVERKJØP!

Guider

Les en relatert artikkel og finn ut hvordan du kan spare penger i hverdagen.

Om Miinto

Miinto har et mål: å hjelpe kunder opptatt av trender og mote å handle klær, sko, tilbehør og interiør på nettet, direkte fra ulike butikker de samarbeider med. I tillegg til å knytte kunder med trendsettende butikker landet og Europa rundt, jobber de også hardt for å tilby ulike fordeler og muligheter til å spare – sjekk alltid om det finnes et tilbud, en Miinto rabattkode eller salg for å spare og få mest mulig for pengene dine.

Miinto rabattkoder

Miinto ble stiftet i 2009, og da samarbeidet de med 100 butikker. Neste år begynte de å jobbe i Norge, og da samarbeidet de med 300 butikker. I løpet av de neste åra har de begynt å samarbeide med over 2000 butikker, lansert nettsider i Sverige, Nederland og Spania, samt fått ulike priser som Ernest & Young Entrepreneur of the year award i 2012, eller FDIH E-commerce awards, Best Marketing Campaign, Best Tool for E-commerce i 2013.

Slik kan du spare ved å handle: Miinto rabattkode, fordeler og muligheter

Miinto teamet jobber veldig hardt for å kunne tilby en god service. Det er alltid 14 dagers angrerett og fri frakt i hele Norge, i tillegg til ulike tilbud og fordeler. Det kunne f.eks. være du som vinner et gavekort på 1000 kroner når du abonnerer på nyhetsbrevet deres, eller du kan bla gjennom produkter i Salg-kategorien og spare opptil 70% på varer innen kategorier Dame, Herre, Barn, Sport og Interiør.

Det flotte handelstedet samarbeider sikkert med hundrevis av butikker i Norge, så du finner klesplagg du kan bli forelsket i uten problem, men sjekk alltid tilbud eller Miinto rabattkode for å kunne spare enda mer på klær, sko eller tilbehør du kjøper.

Miinto rabattkode

Hva kan jeg kjøpe på Miinto, da?

Miinto tilbyr klær, sko og tilbehør til dame, herre eller barn i ulike kategorier (jeans, skjorte, t-skjorte, kjole, jakke, smykke, dress, treningsklær, joggesko, støvler, fine sko, belter, vester og mer), samt varer innen interiør.

Det er lett å finne frem produktene du leter etter på grunn av de smarte kategoriene, og du kan i tillegg alltid bruke søkefeltet og simpelthen skrive hva du leter etter inn.

Når det gjelder ulike brends, er det utvalg på flere hundre varemerker, og noen av de mest populære er: Day, Tiger of Sweden, Samsøe, Stutterheim, Gestuz, Second Female, Matinique, Malene Birger, Armani Jeans, Bergans, Appeal4, Emporio Armani, Elce Stockholm, Calvin Klein, Capri Collection, ECCO, DKNY, Dry Lake, Fjälräven, Guttogpike, Hummel, Levi’s, Katrin Uri, Mosh Mosh, UGG, North Face, Porto Brazil, Reima, TopMan, Scotch & Soda og andre.