"Vi viser deg, hvordan du kan spare penger!"

Rabattkode til Booking

Finn en rabattkode og spare penger på Booking | Oppdatert mars 2017

Vilkår

Spar penger og hold lettere oversikt over alle tjenestereiser ved å bruke Booking.com Business til jobbreiser

Vilkår

Last ned gratis Booking.com app og spar!

Utgåtte tilbud fra Booking

GENIUS

Booking Genius: 10% rabatt, gratis ekstra tjenester og personlig service

-60%

Booking tilbud: SPAR opptil 60% på utvalgte rom og reisemål!

Guider

Les en relatert artikkel og finn ut hvordan du kan spare penger i hverdagen.

Om Booking

Booking.com er ifølge mange verdens beste på reise og overnatting. De har hovedkontor i Amsterdam i Nederland, med 184 kontorer i 70 land over hele verden i tillegg. Som verdens ledende portal for hotellbooking på nett kan Booking.com være stolte over mer enn 1 100 000 romdøgn som bookes gjennom deres nettsida hver dag. Siden 1996, da selskapet ble startet, har de tilbudt gode priser og ulike tilbud på alle typer innhvartering – alt fra ekslusive leiligheter, luksushoteller eller små gjestgiverier. Booking.com er tilgjengelig på norsk og 39 andre språk, og de tilbyr mer enn 1 000 000 aktive overnattingssteder i over 220 land og territorier verden rundt! I tillegg til de rimelige priser, tilbyr alltid Booking rabattkode, tilbud og ulike kampanjer i tillegg, så du bør alltid huske å sjekke sidene regelmessig – det kan hende at du sparer opptil 90%!

Booking rabattkode

Hva kan du booke på Booking.com?

Som sagt tilbyr Booking.com mer enn 1 000 000 aktive overnattingssteder i hele verden, fra USA til Asia, fra Norden til Sør-Afrika, nemlig i 226 land og territorier. Dette betyr at Booking.com, verdens ledende portal for hotellbooking, er ikke blitt verdens ledende tilfeldig. På sidene deres kan du finne all slags innkvartering til en god pris! Men nye tilbud og en eller annen Booking rabattkode hver deg og 105 260 000 verifiserte anmeldelser, sørger de for at du skal finne et godt overnattingssted til en god pris. I tillegg til hoteller, samarbeider de med feriehus, leiligheter og villaer – noe de har startet søsterside Villas.com for.

Booking rabattkode

Spar og reis verden rundt: Bruk Booking rabattkode og får mer for mindre penger

Booking.com fokuserer på kvalitet av overnattingssteder – det er derfor de har et system av anmeldelser og sammenligning av ulike hoteller og overnattingssteder, men de prøver alltid å tilby billigst overnatting. På den ene siden er det ved hjelp av «price guarantee» elller prisgaranti politikken deres. Nemlig kan du ikke finne de overnattingsstedene de tilbyr til en lavere pris noe annet sted. Hvis du klarer det, så dekker de prisforskjellen, og eieren kan bli i trøbel: fordi de inngår avtalen med Booking.com at de ikke skal tilby tjenester til en lavere pris enn de tilbyr dem på Booking.com.

En annen måte Booking sørger for at du får mest mulig for pengene på er at de tilbyr hele tida ulike tilbud, rabattkoder, kampanjer og konurranser. Ved å bruke en god Booking rabattkode kan du lett spare opptil 80 eller 90 prosent per overnatting, som virkelig er veldig høy sum. Det finnes til og med en egen kategorie som heter «Tilbud» der du finner beste rabatter og kan få ulike fordeler.

Husk at du også kan søke etter land, områder, byer, bydeler, flyplasser, landemerker eller hoteller for å finne ulike leiligheter, ferieanlegg, villaer, vandrerhjem, bed-and-berakfast eller gjestgiverier. Og glem ikke at du kan bestille leiebeil, flyreise eller for eksempel et bord på restaurant via Booking.com. Dette er virkelig et perfekt sted for en god reiseopplevelse!