"Vi viser deg, hvordan du kan spare penger!"

Rabattkoder til Bik Bok

Finn en rabattkoder og spare penger på Bik Bok | Oppdatert mars 2017

Vilkår

Hos BikBok finner du gode salgskampanjer som gir deg mulighet til å spare opptil 70% på ulike produkter. Løp og kjøp!

Vilkår

Hos BikBok får du 14 dagers betalingsfrist med rentefri periode på 14 dager Med Klarna faktura.

Vilkår

Når du handler hos BikBok, støtter du deres kampanje for oppbygging av barneskoler i Vietnam. Siden det alltid er gode tilbud og priser hos BikBok, kan du i tillegg spare opptil 20%.

åpent kjøp
annet

Vilkår

Du har 30 dagers åpent kjøp og angrerett fra den dagen du gjorde din bestilling hos BikBok.

Vilkår

BikBok dekker fraktavgifter for alle kjøp over 600 kroner.

Utgåtte tilbud fra Bik Bok

-25%

BikBok UTSALG AV STRIKKEDE klær: Spar 25% på strikkegensere

-50%

BikBok BRÅNYTT: Spar på nyeste klessplagg og vær unik! SPAR opptil 50%

Guider

Les en relatert artikkel og finn ut hvordan du kan spare penger i hverdagen.

Om Bik Bok

Bik Bok er en internasjonal nettbutikk for mote, kjent for sine sesongbaserte trendy kolleksjoner – fra jeans og «slapp av» klær til modige statement klesplagg. Bik Bok ble startet av to nordmenn i 1973, og har hatt en stor vekst og populæritet siden – de har snart begynt å lansere hele kolleksjoner, og i 1978. ble første Bik Bok butikk åpnet i Olslo. I dag er det mer enn 200 butikker i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Østerrike, med en nettbutikk i Tyskland i tillegg.

Ønsker du å spare på stilige klær? Da er det å finne Bik Bok rabattkode og få prisavslag på yndlingsprodukter.

bik bok rabattkode

Hvilken Bik Bok rabattkode kan jeg få tak i?

Bik Bok er sikkert en av de større motekjeder og nettbutikker ikke bare i Norge, men i hele Skandinavia, takket være et nettverk av mer en 200 fysiske og online butikker i Norge, Sverige, Danmark og Østerrike, samt en online butikk i Tyskland. Bortsett fra ulike klesplagg som er veldig flott designet og selges som regel til veldig rimelig pris, tilbyr alltid Bik Bok rabattkode eller ulike tilbud for å hjelpe deg spare enda mer og vise at de setter pris på kundene sine. Det er ikke godt å si hvilke rabattkoder du finner, men de liker å lage positive overraskelser med trendy kategorier eller sesongkolleksjoner – slik at det kan hende at det finnes en Bik Bok rabattkode for alle topps, jeans eller f.eks. sommerklær. Rabatter kan være alt fra 10% opptil 90%, så det lønner seg å sjekke butikken og våre sider regelmessig. Kanskje finner du en rabattkode som hjelper deg å få et flott klesplagg du gjerne ville kjøpe.

bik bok rabattkode

Hva finner jeg på Bik Bok online hyller?

Som sagt er Bik Bok en av de størstene motebutikker i Norge og Skandinavia, og de tilbyr massevis av flotte produkter. Du har lært mer om ulike rabattkoder og fordeler de tilbyr, men hva slags produkter finner du på sidene deres? Bik Bok tilbyr kvinneklær (sorry gutter!), men de tilbyr produkter i masse ulike kategorier: topper, kjoler, jakker, jeans, gensere og cardigans, bukser, skjørt, skjorter og bluser, tilbehør i tillegg til spesielle kategorier som «coming soon», «never denim», «balance», «#girlsrighttoeducation»-prosjektet og ulike samarbeidsprosjekter. Når du velger en av de kategoriene, kan du bruke bruke ulike filters, som farge eller størrelse for å finne klesplagg som passer deg best lettere og raskere. I tillegg til disse kategoriene, finner du ulike tilbud, guider og tips til å spare, samt nyheter. Alltid verdt å sjekke sidene, kjøpe noe fint og spare!