Mammablogger-awards 2018

Vi har plukket ut 9 norske  mammabloggere, som viser ubegrenset kreativitet og tilbyr mye inspirasjon med de vakre, spennende og rørende historier fra livet som mamma, og  nominerte dem til å vinne vår mammablogger awards 2018.

Premien på 4500 kr skal deles mellom de utvalgte bloggerne, og det er dere som bestemmer hvem får den største delen av den.

Stem under – det er raskt og enkelt!

Avstemningen slutter kl. 12.00 on 09. November 2018
Hele beløpet av 4500 kr. er delt mellom bloggerne
Du bestemmer hvilken blogger fortjener den største
Nibarnsmamma
1%
Karina er mamma til ti barn og det mener vi er veldig imponerende, og derfor tror at denne nominasjonen ikke trenger en spesiell forklaring. Denne mamma er en positiv person med stor kjærlighet for mennesker. På bloggen skriver hun både om oppturer og nedturer, om store og små ting som skjer i hennes og barnas liv.
Caroline
0%

Caroline Berg Eriksen

Vi nominerte Caroline Berg Erikssen fordi på bloggen hennes får leserne nyte nydelige og rørende historier som for eksempel den fødehistorien hennes, og hvile øynene på ved å bla innom vakre bilder. I tillegg til at Caroline lar oss følge familieliv,et hennes, krydrer hun også bloggen med mote, trening, helse og mat, og driver også en youtube kanal.
Veronica Reime
0%

Veronica Reime

Her på bloggen, deler Veronika historier fra hverdagen, skriver om sine tanker og følelser på hvordan det er å være en ung mamma og lektorstudent. Vi nominerte henne og den vakre bloggen hennes for hun skriver på en personlig og ærlig måte, som i kombinasjon med de fine bildene klarer lett å trekke leseren inn i den koselige familiehverdagen hennes.
Nina er mamma til fem små barn og gift til barnas far, og i denne bloggen får vi lese om dem, om den spennende hverdagen deres, viktige datoer og anledninger som for eksempel hvordan sommeren føles for den første gang. Nina legger også ut mange tips og triks for hvordan å være kreativ med barn, og driver en nettbutikk med barneutstyr, interiørprodukter og leketøy.
rannveigheitmann
0%

Rannveig Heitmann

Rannveig Heitmann fikk barn som 17-åring, og på bloggen legger hun ut mange spennende historier fra hverdagen sin som trebarnsmamma.. Ved å bla innom vil du fort forstå et det nok er en blogg med flotte bilder å hvile øynene på. I tillegg skriver hun også litt om annet - om barneutstyr, trening og mote.
Marianne Beate Hørven
0%

Marianne Beate Hørven

Marianne begynte å blogge da hun ble gravid med sitt første barn. Da begynte hun å skrive om graviditet, klær, barneutstyr og baby og med tiden ble en av Norges største bloggere. Vi liker å nominere blogger med gode tips på forskjellige temaer, og på denne finner du veldig informativ lesning om barneutstyr, interiør til barnerom, svangerskapsklær, foreldrepermisjon og mye annet.
Dette er en blogg med litt av mye, men med et flott utvalg av relaterte temaer. Rachel begynte å blogge i 2006, og siden da får vi følge livet hennes. Nå er hun firebarnsmamma som lever et hektisk og spennende småbarnsliv. I tillegg skriver hun om reise, interiør, husbygging, deler flotte matoppskrifter og mye annet på bloggen.
ninasprelllevende
96%

Nina Sprell Levende

På en fin og rørende måte beskriver Nina hvordan det er å ha et barn som ikke er som alle de andre. Det yngste barnet hennes er født med Sotos syndrom, og på bloggen skriver hun om utfordringene i hverdagen. Likevel, er Nina en positiv person som alltid forsøker å fokusere på det gode, og i tillegg til det vanskeligste og viktigste som hun skriver om, kan du lese om reiser, dyr og mye annet på bloggen hennes.
martemeomamma
1%
Øverst på bloggen står det: Jeg er et løvetannbarn, og det er virkelig en passende beskrivelse av denne damen. Hun er moren til 3 barn som gir henne mye glede! Selv om hun har en kompleks PTSD og sliter med panikkangst, er hun også en fighter som fokuserer på det positive, spesielt på familien som er det største støttet i hennes liv.
Les mer og stem ved å holde markøren over en nominert deltaker
453 personer har stemt så langt
Contact

Er du en blogger som vil bli med i konkurransen vår, eller ønsker du kanskje å nominere en blogg for våre priser? Ta kontakt med oss på awards@savepedia.org. eller på Facebook. Du kan nominere en blogg til og med hvis bloggen ikke passer temaet for denne konkurransen. Vi vil vurdere alle nominerte blogger for våre fremtidige Blogger Awards!

Om Sparpedia.no

På sparpedia.no kan du lese inspirerende artikler og sparetips. I tillegg kan du finne beste tilbud og rabattkoder fra dine yndlingsbutikker og spare enda mer på netthandel. I tillegg til Norge, har vi nettsteder i Danmark, Østerrike, Sveits og New Zealand.

Siden vår sparpedia.no har blitt en suksess i fjor, og vi ønsker å gi noe tilbake. Våre Blog Awards gir oss en mulighet til å belønne noen av bloggerne vi liker best, mens våre følgere kan aktivt delta i valgprosessen.

  1. Home
  2. Mammablogger-awards 2018