Mammablogger-awards 2018

The results are in!

Visitors have voted and the decision has been made!

Se vinnerne

These are the Top Bloggers of 2018:

See the Winners below. You can also check out amazing discounts and promos for great savings:

And Winners Are...

ninasprelllevende 51%

Nina Sprell Levende

ninasprelllevende.blogg.no

På en fin og rørende måte beskriver Nina hvordan det er å ha et barn som ikke er som alle de andre. Det yngste barnet hennes er født med Sotos syndrom, og på bloggen skriver hun om utfordringene i hverdagen. Likevel, er Nina en positiv person som alltid forsøker å fokusere på det gode, og i tillegg til det vanskeligste og viktigste som hun skriver om, kan du lese om reiser, dyr og mye annet på bloggen hennes.
lillegullemily 16%

Lillegull Emily

lillegullemily.blogg.no

Mamma til Emily, som er forfatteren av denne bloggen, beskriver så fint og på en samtidig rørende og veldig informativ måte om hvordan det er å ha et barn med ekstra utfordringer. Emily har det sjeldne og alvorlige epilepsisyndromet (MPEI), og formålet med http://lillegullemily.blogg.no/ er å å nå ut til familie, venner og andre foreldre i lignende situasjon, men samtidig å gjøre epilepsi og diagnosen mer kjent.
I tillegg til å følge med på hverdagslivet med den alvorlige sykdommen, fokuserer den også på alle gledene i hverdagen sammen med hele familien.
kristinvalen 6%

Kristinvalen

kristinvalen.blogg.no

Kristin er bikini fitness athlete modell og mamma, og på bloggen hennes finner leserne litt av mye. Hun skriver om alt fra interiør og stil, via helse, skjønnhet og mote, men deler også mange flotte DYI tips og triks.
I tillegg til alle interessante artikler som Kristin legger ut, får leserne også nyte vakre bilder på bloggen hennes.
turkistliv.blogg.no 6%

Marte Oline Pettersen

turkistliv.blogg.no

Bloggen min er ingen solskinnshistorie. Mitt navn er Marte Oline - ellers kjent som "Jenta med det blå håret", og jeg er mamma til tre barn. Ett englebarn i Himmelen og to menneskebarn på jorden. Jeg skiller meg ut fra de andre bloggerne som skriver om sminke og stressende småbarnsliv, for jeg skriver om hverdagen som ligger bak kulissene. Min hverdag som mamma, lærerstudent og ikke minst - englemamma-
stavangerinmyheart.blogg.no 4%

Stavanger in My Heart

stavangerinmyheart.blogg.no

Forfatteren av denne bloggen er en dame fra Stavanger, som er veldig glad i byen sin, og derfor skriver hun på http://stavangerinmyheart.blogg.no/ om Stavanger, Rogaland, sitt liv og sine tanker. Hun ønsker å dele sine øyeblikk med leserne sine, og det klarer hun veldig bra med fine historier og pene bilder som hun legger ut på bloggen. I tillegg til familieliv og barn, skriver hun også om trening og mat, natur, reiser og livet generelt. Vi nominerte denne bloggen da vi tror at det rike innholdet på bloggen kan være til inspirasjon.
martemeomamma 3%

Martemeomamma

martemeomamma.blogg.no

Øverst på bloggen står det: Jeg er et løvetannbarn, og det er virkelig en passende beskrivelse av denne damen. Hun er moren til 3 barn som gir henne mye glede! Selv om hun har en kompleks PTSD og sliter med panikkangst, er hun også en fighter som fokuserer på det positive, spesielt på familien som er det største støttet i hennes liv.
marleneslilleverden 3%

Marlene Hagberg

marleneslilleverden.blogg.no

Forfatteren av denne bloggen er en glad og hardtarbeidende mamma til tre gutter. På bloggen sin, deler hun med leserne et innblikk i hverdagen sin, og skriver om mange viktige og spennende temaer - om livet som småbarnsmor, trening, helse, kost, jobb, skjønnhet og mange andre. Vi mener marleneslilleverden.blogg.no kan være til inspirasjon og derfor nominerte vi denne bloggen.
lizbethosnes 2%

Lizbeth Osnes

lizbeth.blogg.no

Lizbeth Osnes er en veldig allsidig person. Hun er mamma, forfatter og frilansjournalist, men også butikkmedarbeider og tilsynsfører i Barneverntjenesten. På lizbethosnes.bloggnorge.com legger hun ut stort sett artikler om hverdagen, men også om mye annet som kan være til inspirasjon. Ta en titt og finn ut mer om hennes bøker, sjekk ut matoppskrifter og forskjellige tips og triks som hun deler med leserne.
Nibarnsmamma 1%

Nibarnsmamma

nibarnsmamma.blogg.no

Karina er mamma til ti barn og det mener vi er veldig imponerende, og derfor tror at denne nominasjonen ikke trenger en spesiell forklaring. Denne mamma er en positiv person med stor kjærlighet for mennesker. På bloggen skriver hun både om oppturer og nedturer, om store og små ting som skjer i hennes og barnas liv.
Caroline 1%

Caroline Berg Eriksen

carolinebergeriksen.no

Vi nominerte Caroline Berg Erikssen fordi på bloggen hennes får leserne nyte nydelige og rørende historier som for eksempel den fødehistorien hennes, og hvile øynene på ved å bla innom vakre bilder. I tillegg til at Caroline lar oss følge familieliv,et hennes, krydrer hun også bloggen med mote, trening, helse og mat, og driver også en youtube kanal.
Veronica Reime 1%

Veronica Reime

veronicacr.blogg.no

Her på bloggen, deler Veronika historier fra hverdagen, skriver om sine tanker og følelser på hvordan det er å være en ung mamma og lektorstudent. Vi nominerte henne og den vakre bloggen hennes for hun skriver på en personlig og ærlig måte, som i kombinasjon med de fine bildene klarer lett å trekke leseren inn i den koselige familiehverdagen hennes.
smabarnsforeldre 1%

Nina

smabarnsforeldre.no

Nina er mamma til fem små barn og gift til barnas far, og i denne bloggen får vi lese om dem, om den spennende hverdagen deres, viktige datoer og anledninger som for eksempel hvordan sommeren føles for den første gang. Nina legger også ut mange tips og triks for hvordan å være kreativ med barn, og driver en nettbutikk med barneutstyr, interiørprodukter og leketøy.
rannveigheitmann 1%

Rannveig Heitmann

rannveigheitmann.blogg.no

Rannveig Heitmann fikk barn som 17-åring, og på bloggen legger hun ut mange spennende historier fra hverdagen sin som trebarnsmamma.. Ved å bla innom vil du fort forstå et det nok er en blogg med flotte bilder å hvile øynene på. I tillegg skriver hun også litt om annet - om barneutstyr, trening og mote.
Rachel 1%

Rachel

rachel.blogg.no

Dette er en blogg med litt av mye, men med et flott utvalg av relaterte temaer. Rachel begynte å blogge i 2006, og siden da får vi følge livet hennes. Nå er hun firebarnsmamma som lever et hektisk og spennende småbarnsliv. I tillegg skriver hun om reise, interiør, husbygging, deler flotte matoppskrifter og mye annet på bloggen.
Kreftmamma 1%

Cecilie

kreftmamma.blogg.no

Vi har nominert Cecilies blogg fordi hun tar opp en ganske alvorlig tema og skriver veldig engasjert om hvordan det er å leve med kronisk kreftsykdom. Selv om hun selv lever med kronisk eggstokkreft med spredning, er hun utrolig tøff og finner hverdagsglede i en fullverdig og aktivt liv med sin familie. "Vi må altså engasjere oss. Vi må velge å snu dritten til noe positivt", skriver Cecilie på kreftmamma.blogg.no, og gleder seg til å inspirere og motivere andre med kroniske sykdommer.
mammasom22 1%

Veronica Gunleiksrud

mammasom22.blogg.no

Forfatteren som står bak mammasom22.blogg.no er Veronica Gunleiksrud som ble mamma som 22 åring. Framfor alt startet hun bloggen for å skrive litt om sitt familieliv og hvordan det føles for henne å være mamma. I tillegg til det, skriver Veronica også om skjønnhet og trening, og legger ut på bloggen tips og inspirasjon på interiør og dekor, kaker og bakeverk.
frujacobsen 1%

Trine Lise Jacobsen

frujacobsen.no

Trine Lise er mamma til fire barn, som opplevde en yrkesskade og har sterke kroniske smerter i nakke og rygg. Av denne grunnen er hun hjemmeværende mamma og forfatter som står bak http://www.frujacobsen.no , hvor hun skriver om hverdagen med små barn, om hvordan der er å leve med sterk sosial angst og hvordan dette påvirker familielivet. På bloggen får leserne med både oppturer og nedturer, samt mye forskjellig fra interiør til familieliv og samfunnsrelaterte artikler.
Marianne Beate Hørven 0%

Marianne Beate Hørven

mariannebeate.com

Marianne begynte å blogge da hun ble gravid med sitt første barn. Da begynte hun å skrive om graviditet, klær, barneutstyr og baby og med tiden ble en av Norges største bloggere. Vi liker å nominere blogger med gode tips på forskjellige temaer, og på denne finner du veldig informativ lesning om barneutstyr, interiør til barnerom, svangerskapsklær, foreldrepermisjon og mye annet.
Tina Andreassen 0%

Tina Andreassen

tinaandreass1.blogg.no

Den fine bloggen driver Tina Andreassen, en alenemamma til tre gutter. Bloggen er full av flotte bilder og interessante tekster. I tillegg til at Tina skriver om hverdagen som mamma og legger ut historier om store og små anledninger fra livet, deler hun også mye om interiør, mote og skjønnhet på tinaandreass1.blogg.no.
anettemarie 0%

Anette-Marie Antonsen

anettemarie.no

Vi nominerte denne bloggen fordi vi mener den har mye å tilby leserne. I tillegg til at Anette Marie legger ut mange flotte artikler om mammarollen, skriver hun også om andre interessante temaer som kosthold og trening, reise og mote. En av leserne skriver: For en fart, for en driv, for en kraft, som kommentar på Anettes innlegg.
exonthebeachmamma 0%

exonthebeachmamma

exonthebeachmamma.blogg.no

Bak denne bloggen står en mamma, som sier til seg selv at hun er ufrivillig men ufattelig stolt kjendismamma. På bloggen hennes får leserne følge med på hvordan det er å være kjendismamma, men også lese andre interessante artikler om reiser og hverdagslivet som hun legger ut.
marianne kaspersen dignes 0%

Marianne Kaspersen Dignes

damerisinbestealder.blogg.no

Vi valgte ut og nominerte Mariannes blogg og mener den fortjener lesernes oppmerksomhet siden hun tar opp og skriver om viktige temaer - om mammarollen og hva som skjer med kroppen når damer nærmer seg 50`, deler ut historier fra sitt hverdagskaos, som hun kaller det, og legger fokus til at det er viktig at vi tar vare på oss selv.

About Sparpedia.no

Om Sparpedia.no

På sparpedia.no kan du lese inspirerende artikler og sparetips. I tillegg kan du finne beste tilbud og rabattkoder fra dine yndlingsbutikker og spare enda mer på netthandel. I tillegg til Norge, har vi nettsteder i Danmark, Østerrike, Sveits og New Zealand.

Siden vår sparpedia.no har blitt en suksess i fjor, og vi ønsker å gi noe tilbake. Våre Blog Awards gir oss en mulighet til å belønne noen av bloggerne vi liker best, mens våre følgere kan aktivt delta i valgprosessen.

Contact Us

Er du en blogger som vil bli med i konkurransen vår, eller ønsker du kanskje å nominere en blogg for våre priser? Ta kontakt med oss på awards@savepedia.org. eller på Facebook. Du kan nominere en blogg til og med hvis bloggen ikke passer temaet for denne konkurransen. Vi vil vurdere alle nominerte blogger for våre fremtidige Blogger Awards!