Den beste matbloggen 2019

Det finnes på nettet en masse av inspirasjon til matlaging og praktiske tips for hvordan man kan lage deilige måltider, siden det finnes et vell av spennende og fantastiske matblogger der.

Det var ikke lett å plukke ut bare noen norske matblogger som fortjener leserens oppmerksomhet litt mer enn de andre, siden konkurransen er sterk, men det klarte vi likevel, og dem kan du se nedenfor.

Våre utvalgte blogger kan være lesere til hjelp og inspirasjon både hvis de er på jakt etter matoppskrifter til spesielle anledninger eller tips på hverdagsmåltid som er enkelt å lage. Noen av dem inspirerer til en sunnere hverdag med mat som smaker godt, og noen deler ukemeny forslag, samt ukemeny på budsjett.

Sjekk dem ut, og gi deres stemme til den som dere liker best. Premien på 4,800 NOK skal deles mellom de utvalgte bloggerne, og det er dere som bestemmer hvem får den største delen av den!

Premien på 4,800 NOK skal deles mellom de utvalgte bloggerne,

og det er dere som bestemmer hvem får den største delen av den.

calendar
Avstemningen slutter kl. 12.00 on 25th May 2019
Best Wanderlust Blogs Award 2019 sparpedia.no
Hele beløpet av 4,800 NOK er delt mellom bloggerne
Best Wanderlust Blogs Award 2019 sparpedia.no
Du bestemmer hvilken blogger fortjener den største
Den beste matbloggen 2019 @leneorvik.no
1%

Lene Orvik

Lene Orvik er markedsføringsdirektør, designer og moteblogger som står bak https://www.leneorvik.no/. Dette er en blogg som tilbyr lesere litt av mye. I tillegg til en mengde av deilige oppskrifter på mat medfulgt av lekre bilder av lageprossessen og ferdig mat, kan lesere nyte artiklene som tar opp noen andre temaer som interiør og reise, mote og hverdagen.
Den beste matbloggen 2019 @lyngstadernaering
0%

Julianne Lyngstad

Sliter du med irritabel tarm eller kjenner du en som trenger hjelp, er da Juliannes blogg det rette stedet du skal besøke. Hun fikk diagnosen da hun var 19, men klarte å lindre symptomene ved hjelp av lavFODMAP-dietten som hun tilbyr en fri 5 dagers kurs på. Alt på bloggen er tilpasset folk med allergier og matintoleranser og kroniske mage- og tarmplager. Her vil du finne inspirasjon til alle måltider som er sunn og tilpasset dine behov.
Den beste matbloggen 2019 @altgodt
0%

Gunda Djupvik

Vi la merke til Gunda Djupviks blogg på grunn av dens overskrift - “Ein blogg om alt det gode i livet” . Her deler forfatteren med lesere artikler om lykke og livet, parfyme og reise, men også om mat som en uunngåelig del av denne gruppen. Ta en tur innom altgodt.no og finn matinspirasjon og tips som du sjeldent kan finne på noen andre steder.
Den beste matbloggen 2019 @matfrabunnenfb.blogg.no
1%
Matfrabunnenfb.blogg.no har som formålet å inspirere flere å begynne å lage mat selv, overbevise dem at det er viktig å sette pris på kvalitet og at de ikke tar mye lengre tid å lage forberede mat fra bunnen istedenfor posemat, ferdigmat og halvfabrikat. Bloggen er ryddig, oppskriftene er bra organisert og delt i kategorier, og uansett om du er erfaren kokk eller nybegynner i matlaging, kommer du til å finne noe interessant.
Den beste matbloggen 2019 @detsoteliv
2%
Fra dag til dag blir Kristines samling av deilige kakeoppskrifter bare rikere. Nå har hun 4085 oppskrifter som hun har valgt og testet ut selv. Alle oppskriftene er bra organisert og er delt i kategorier slik at det er lett å finne en av den slags du er interessert i.
Det er til og med en mengde av lekre og sunne dessert oppskrifter, og alle med medfølgende bilder som viser steg-for-steg teknikker som er nyttige for bakeprosessen.
Den beste matbloggen 2019 @smedstua
4%

Vigdis Solberg

Vigdis Solberg er en kjøkkenhageentusiast som på smedstua.com deler sin mat- og bakeglede med lesere. Vi har valgt ut denne bloggen fordi den tilbyr mye inspirasjon og oppskrifter til både kaker, hverdagsmat og gjærbakst som er enkelt å lage. Vanligvis trives Vigdis på kjøkkenet med sine barn som hjelper henne gjerne med matlaging baking eller planting, og spesielt liker de planlegge og arrangere barnebursdager sammen.
På den fine bloggen til Marie H. Roald - vil lesere nyte en mengde av gode matoppskrifter og flotte bilder av mat. Bloggen er et sted hvor Marie baker, mikser, tester og lager, og deler alt det sammen med oss. I tillegg til hennes egne matoppskrifter og foto, finner du også produkttester av snacks og godteri her på bloggen.
Den beste matbloggen 2019 @enestaaendemat.no
0%

Anne Cathrine

Denne bloggen anbefaler vi på det sterkeste til deg som er glad i å lage deilig mat, både for deg selv og til de andre! Anne Cathrines matblogg “Enestående” tilbyr lesere en mengde av deilige matoppskrifter, morsomme tekster og flotte bilder. Selv om hun samler oppskriftene fra ulike steder, får alle hennes personlige touch før hun legger dem ut på bloggen. Ta en tur innom bloggen og bli inspirert.
Besøk gjerne denne bloggen hvis du ønsker å få med deg en mengde av inspirasjon og nyttige tips på baking og matlaging. Elin, som står bak denne bloggen vokste opp med en mor som lagde kjempe deilig mat og arvet mange flotte oppskrifter som hun ønsker å dele med lesere. Bloggen er ryddig og veldig bra organisert. Ta en tur innom bloggen og finn mye om glutenfri bakst, kurs i kakedekorering eller en mengde av deilige matoppskrifter.
Den beste matbloggen 2019 @passionforbaking
1%

Manuela Kjeilen

You really have to visit passionforbaking.com if you are a fan of incredibly beautiful food imagery that are not only unique but also come with some truly amazing information about baking. Be sure to stop by this website whenever you can so that you can benefit from the amazing level of detail that goes lovingly into every single pastry and dish served. You can easily see this for yourself when you browse such contents as “Japanese Milk Bread Rolls – Dutch Style Vanilla Buns,” “Chocolate Sheet Cake with smarties,” and “Triple chocolate cupcakes for valentine’s day.” Read on to learn more.
Den beste matbloggen 2019 @negolodaj.com
0%

Egor and Tanya

Du bør sørge for å besøke negolodaj.com for å nyte fascinerende innhold som du hadde bare tenkt om når det gjelder næringsrik mat som kan hjelpe deg oppnå alle dine fysiske mål. Du vil spesielt like en mengde av oppskrifter på fisk som er tilgjengelige på denne nettsiden. Noen av de mest fascinerende matoppskriftene som du kan finne her er "Скумбрия маринованная с луком по-домашнему", "Домашние сосиски". Пошаговый рецепт с фото, "og" Соленая красная рыба в домашних условиях. " Ta en tur innom bloggen og få med deg inspirasjon og flotte tips og oppdateringer som vil være av stor interesse for deg.
Den beste matbloggen 2019 @veganermor
34%

Helle Olsen

Hvis du er veganer eller bare interessert i veganmat og -oppskrifte, da er denne bloggen det rette stedet for deg! Forfatteren Helle Olsen, er veganer selv og sammen med sin familie nyter hun plantebasert kost. På bloggen deler hun sine erfaringer, oppskrifter, tips og ideer. Alle oppskrifter er uten sukker og hvetemel og 100% veganske.
Den beste matbloggen 2019 @onmytable.se
12%

Tove Henckel

Ta en tur innom denne bloggen for her deler Tove Oskarsson Henckel med lesere mange nyttige tips og tilbyr mye inspirasjon på mat og drikke, reiser, livsstil og litt av mye annet.
Er du på jakt etter flotte oppskrifter eller vil bare lese informative og interessante historier om mat, er Toves blogg det rette nettstedet for deg.
Den beste matbloggen 2019 @pappautengluten
41%

Pappa Uten Gluten

Etter at barnet deres ble diagnostisert med cøliaki, lærte forfatteren av denne bloggen og kona hans både det de kunne om sykdommen og å lage god glutenfri mat fra bunnen. De ønsket at barnet deres føler samme matglede som alle andre og lage mat som er smakfull og trygg for ham å spise. I denne bloggen deler til denne pappaen sine nøye testede oppskrifter og erfaringer med lesere.
Les mer og stem ved å holde markøren over en nominert deltaker
340 personer har stemt så langt
Contact

Er du en blogger som vil bli med i konkurransen vår, eller ønsker du kanskje å nominere en blogg for våre priser? Ta kontakt med oss på awards@savepedia.org. eller på Facebook. Du kan nominere en blogg til og med hvis bloggen ikke passer temaet for denne konkurransen. Vi vil vurdere alle nominerte blogger for våre fremtidige Blogger Awards!

Om Sparpedia.no

På sparpedia.no kan du lese inspirerende artikler og sparetips. I tillegg kan du finne beste tilbud og rabattkoder fra dine yndlingsbutikker og spare enda mer på netthandel. I tillegg til Norge, har vi nettsteder i Danmark, Østerrike, Sveits og New Zealand.

Siden vår sparpedia.no har blitt en suksess i fjor, og vi ønsker å gi noe tilbake. Våre Blog Awards gir oss en mulighet til å belønne noen av bloggerne vi liker best, mens våre følgere kan aktivt delta i valgprosessen.

  1. Home
  2. Den beste matbloggen 2019