"Vi viser deg, hvordan du kan spare penger!"

Les mer om Zalando

Les våre guider om hvordan spare penger på Zalando - mars 2017

Zalando er mest kjent for sko, men de tilbyr mer en dette. Bortsett fra sko, kan du finne klær, vesker og tilbehør hos Zalando, men i tillegg tilbyr de en god og unik handleopplevelse på nettet. De setter pris på kundene sine, og det er ikke bare noe de sier: 100 dagers retur på alle varer, gratis frakt, ingen tilleggskostnader og personlig kundeservice er bare en måte de viser de virkelig mener det på.

Guider

Les en relatert artikkel og finn ut hvordan du kan spare penger i hverdagen.

Om Zalando

Zalando rabattkode

Hvordan finner du klær og sko på Zalandos sider

Zalando tilbyr massevis av produkter innen klær og sko, så det kan være litt vanskelig å finne noe du leter etter, eller å bestemme deg. Likevel er nettsida deres veldig brukervennlig, og det skal være lett å finne frem det du leter etter. Du kan begynne med å velge en av de kategoriene i følge produkttyper: klær – dameklær (kjoler, bluser, tunikaer, topp og mer), herreklær (t-skjorter, skjorter, gensere, jakker, jeans og mer), samt jenteklær og gutteklær i ulike størrelser; sko til dame, herre eller barn (sneakers, pums, joggesko, sandaler, pensko, flate sko, flip-flops, støvler og mer); vesker og tilbehør. I tillegg finnes det ulike kategorier ifølge varemerke eller designer, og du kan også bruke søkefeltet fra hjemmesida for å finne noe du leter etter veldig fort og lett.

Noen av de mest populære merkene innen klær og sko Zalando tilbyr er Nike, Svea, Calvin Klein, Lacoste, adidas, ASICS, Polo Ralph Lauren, Replay, Ilse Jacobsen, Converse og Name it, og i tillegg kan du finne varer i ulike kategorier som vårklær, vårsko, vintersko, vinterklær, damesko, dameklær, sommerklær, sandaler, kjoler, herresko, løpesko, pumps, mammaklær, skjorter, jeans. I tillegg er det bare fint at de tilbyr skandinaviske merker, derav mest populære er 2nd Day, Björn Borg, ecco, Dr. Denim, Line of Oslo, Modström, Sandqvist, Tiger of Sweden, Viking, Second Female, Ilse Jacobsen og andre. Det er bare å velge!

Zalando rabattkode

Spar enda mer på klær og sko – Zalando salg, tilbud og gavekort

Zalando prøver alltid å tilby ulike fordeler til kundene sine: det er gratis levering av alle varer, det er 100-dagers retur og du finner ofte ulike rabatter og produkter på salg. Det lønner seg å sjekke ut “outlet” kategorien for ekte røverkjøp og ekstra lave pris, men du kan også finne et Zalando tilbud og spare enda mer på yndlingsklær eller sko. Vi anbefaler å abonnere på Zalando nyhetsbrevet for å få regelmessige oppdateringer med motetips, produkter på salg, nyheter og eksklusive tilbud.

Zalando salg på SparPedia

Vi i SparPedia er alltid på jakt etter nyeste salg, kuponger, spesielle tilbud og salg hos mer enn 200 nettbutikker i Norge. Derfor kan vi hjelpe deg å spare ved å handle hos Zalando. Leter du etter Zalando salg, er du på et godt sted. Vi er eksperter i å finne salg og eksklusive tilbud! Vi liker å spare, og vi liker å hjelpe deg å spare. Sjekk inn hva vi har plukket opp for Zalando: fra fri frakt, over fordelsklubb eller outlet, til eksklusive kampanjer – vi finner alt og prøver å oppdatere sidene regelmessig. Ønsker du å bestille produkter fra Zalando og spare? Sjekk våre salg og tilbud og spar! Finner du ikke det du leter etter i denne butikken, kan du gjerne sjekke ut andre nettbutikker vi samarbeider med, og finne gode salg og tilbud. Vi tilbyr ulike sparetips, gjør det selv oppskrift og guider i tillegg, og det er verdt å sjekke dem også.

Hvordan funker det? Med Zalando er det samme som med alle andre butikker og nettbutikker vi tilbyr. Du kan lese mer om nettbutikken, samt finne ulike tilbud, salg og mer på sidene våre. Da velger du tilbudet du er interessert i. Da blir du enten sendt til butikken (hvis det f.eks. er et tilbud eller en salg) eller får du relevante tilbud og så blir sendt til nettbutikken. SparPedia hjelper deg å spare på Zalando, samt på kosmetikk, skjønnhetsprodukter, klær, sminke, mote, elektronikk og tilbehør, bøker, flybilletter, reiser og mye mer. Sjekk alle butikker vi tilbyr og gjør ekte røverkjøp! Beste rabatter, salg, tilbud og salgskampanjer ligger bare et par klikk unna.