Vår misjon

Forestill deg en verden der folk alltid har nok penger igjen til å drive med morsomme ting. En verden der alle kan lære å spare og hjelpe hverandre med det. Dette er en verden der daglige lister, artikler og blogginnlegg med sparetips og -triks som hjelper folk å leve billigere er realitet. Vi forsøker å hjelpe deg å spare så mye penger som mulig mens du oppfyller dine drømmer og gjør spennende ting!

Et sterkt nettsamfunn og et nettverk av forfattere og redaktører er Sparpedias kjerne, og de jobber hardt for å gjøre livet ditt billigere og mer spennende. Vårt mål er å hjelpe, og vår store lidenskap er artikler av høyeste kvalitet. Men Sparpedia er ingenting uten deg! Som sagt er dette et nettsamfunn, og det betyr at du også kan skrive og redigere artikler selv. Har du en flott ide til en artikkel? Har du gode tips? Vennligst ta kontakt!

Artiklene er der for å hjelpe brukere som deg, så vær ikke redd for å starte en diskusjon og dele ideene og erfaringene dine ved å skrive en spennende artikkel. Sparing er hovedmotiv i hver artikkel.»