"Vi viser deg, hvordan du kan spare penger!"

Rabattkode til Trivago

Finn en rabattkode og spare penger på Trivago | Oppdatert mars 2017

Vilkår

Registrer deg som medlem i Trivago Member Area, få ekstra muligheter og spar.

Vilkår

Last ned gratis Trivago app til Android og iOS enheter og spar.

Utgåtte tilbud fra Trivago

TJEN!

Trivago Quality Test: Test ulike hoteller og TJEN PENGER!

-35%

Trivago reiseverktøy: Bruk Trivago GRATIS og SPAR opptil 35% på hotell!

Guider

Les en relatert artikkel og finn ut hvordan du kan spare penger i hverdagen.

Om Trivago

Trivago er verdens største hotellsøk som gjør det mulig å sammenligne ulike hotellpriser fra mer enn 250 bookingsider med over 1 million hoteller verden rundt. Har du lyst på en sydentur eller kanskje besøke London eller Amsterdam? Vil du dra til Berlin eller Paris? Eller kanskje er du interessert i Asia og USA? Uansett hvor du ønsker å reise, vil trivago hjelpe deg å finne et godt hotell til en god pris. For å gjøre et ekte røverkjøp, anbefaler vi å prøve å finne trivago rabattkode.

Trivago rabattkode

Hvorfor er trivago verdens største og ledende i sin bransje?

Trivago har nettsider i Norge og 53 andre land, over 19 millioner ulike bilder av destinasjoner og hoteller, mer enn 120 millioner brukere hver måned og mer enn 250 millioner integrerte brukeranmeldelser av hoteller. Og det er bare en del. Trivago gjør et omfattende hotellsøk for å kunne sammenligne, og prisene som blir vist stammer fra en rekke bookings- og hotellsider. Bare noen av disse sidene er Hotels.com, Expedia, samt ledende hoteller osv. Trivago gjør det enkelt å finne beste hotellrom til beste priser, slik at den perfekte ferien er bare en klikk unna.

Trivago rabattkode

trivago rabattkode og andre muligheter til å spare på hotell

Trivago sammenligner mer enn 250 bookingsider som inneholder over 1 million hoteller i hele verden. Dette betyr at trivago gir deg beste resultater, basert på den største mengden informasjon og data. Som verdens ledende hotellsøk og et internasjonalt selskap, gjør trivago sitt beste for å forbli nummer 1 og gi best mulig service til kundene sine.

For å gjøre det enda gøyere og bedre å bruke nettsidene deres, gir trivago ulike fordeler og og organiserer ulike kampanjer. Slik kan du finne en trivago rabattkode og spare opptil 40% på hotellrom.

For trivago handler det ikke bare om rimeligere pris. Kvalitet er også i fokus. Derfor har trivago eget system for anmeldelser med over 250 millioner unike anmeldelser av ulike hotellrom. Det er en beste måte å være sikker på at du velger et godt hotell – sammenlign alltid priser, men også brukeranmeldelser.

Dette er fremdeles ikke alt. Trivago gir reisende ofte sjansen til å tjene penger! Programmet heter Trivago Quality Test, og det er en måte å ha flere ekte og unike anmeldelser på. Du kan registrere deg som Trivago Hotel Tester, og neste gang du booker en reise, kan du bli betalt for å anmelde hotellet. Høres nesten for bra til å være sant, men det er sant. Lykke til!