1. Home
  2. Norske matblogger influencere 2020

Norske matblogger influencere 2020

Det som er felles for alle gode matblogger er fantastiske matbilder og alltid en vakker og inspirerende historie som medfølger uansett hva slags mat disse bloggene fokuserer på. Vi har plukket ut de nedenstående norske matbloggene som vi synes er litt over gjennomsnitt inspirerende og som vi mener fortjener deres oppmerksomhet.

Noen av dem er opptatt av kaker og har så flotte bilder at man får skikkelig vann i munnen når man ser på dem. Noen av dem fokuserer på helse og sunt kosthold og inspirerer til en sunnere hverdag med mat som smaker godt.

Hvis du er på jakt etter matoppskrifter til din perfekte middag, eller om du bare trenger litt inspirasjon til hverdagsmat samt hvis du er en nybegynner i å lage mat og trenger både gode råd og steg for steg tips på matlaging, anbefaler vi på det sterkeste at du tar en tur innom de utvalgte bloggene.

detsoteliv.no

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

På denne bloggen vil du finne en stor samling av kakeoppskrifter som sikkert er på vei til å bli en av de største som man kan finne på nettet da den blir rikere på nye oppskrifter hver dag. Opptil nå har Kristine samlet inn 4223 kakeoppskrifter på detsoteliv.no, og det beste er at hun har testet dem ut alle –  hun har bakt og smakt dem selv. Bloggen har en veldig bra struktur, er godt organisert og delt på kategorier slik at det er lett å finne fram en oppskrift av den slags du er interessert i.  Selv om det er kakeoppskrifter som denne bloggen fokuserer på, er det også en mengde av oppskrifter på smakfulle og sunne kaker som du får finne her. Alle oppskriftene har  medfølgende bilder som viser steg-for-steg teknikker som er nyttige for bakeprosessen.

heleneragnhild.blogg.no

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Helene Ragnhild er litt over gjennomsnitt opptatt av naturlig mat og sunn livsstil. Hun er utdannet ernæringsfysiolog som har kommet ut av sykdommen ME ved hjelp av optimalt kosthold og mental trening. Nå ønsker hun med denne bloggen å inspirere mange å lytte til sin egen kropp, leve sunnere og bli interessert i naturlig mat. Vi anbefaler på det sterkeste at du besøker bloggen hennes da du vil finne en mengde av deilige matoppskrifter som vil hjelpe deg finne og nyte hverdagslykke. I tillegg til mat, skriver hun også om interiør og livet som mamma.

Idefull.no

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Forfatteren av denne bloggen synes det er morsomt å eksperimentere på kjøkkenet, og elsker å servere noe som også faller i smak hos andre. Tove oppmuntrer lesere til å være kreative og ikke følge oppskrifter slavisk. Hun elsker å være kreativ med mat og bruke egenkomponerte oppskrifter. Hun har vunnet mange konkurranser og utfordringer, og på bloggen hennes vil du finne utallige smakfulle oppskrifter på alt som kan lages, som du kan enten følge eller endre litt og gjøre til dine egne. I tillegg til mat, deler Tove også sine idéer og tips på borddekking eller gaver til forskjellige anledninger. Er du interessert i matlaging, finner du sikkert noe som du liker, er du ikke det, vil du sikkert bli inspirert når du tar en titt på idefull.no

Krem.no

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Forfatteren av denne bloggen, Elin Vatner Nilsen, er utdannet konditor og har stor erfaring på dette feltet. Da hun startet denne bloggen i 2012, etter at hun hadde sluttet med å jobbe som  med kaker, desserter, is og konfekt på daglig basis, ble mange interessert i hennes arbeid og hun fikk skikkelig positive reaksjoner. Derfor ble blogging om baking hennes nye fastjobb! Hvis du ikke allerede har gjort det, bør du stikke innom denne nettsiden for å finne en mengde av flotte kakeoppskrifter og tips på hvordan du kan dekorere dem. Bloggen er bra organisert og det er enkelt å finne fram forskjellige kategorier.

lindastuhaug.no

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Dette er absolutt en av de bloggene som gjør så sterkt inntrykk på lesere slik at de alltid vender seg tilbake til den. Linda Stuhaug inspirerer alle med sin vakker blogg til å forbedre sine kostholdsvaner med sunn mat som smaker deilig og ser fantastisk ut. På bloggen hennes  kan du lære utradisjonelle vrier på tradisjonelle oppskrifter, finne oppskrifter på søte fristelser laget uten raffinert sukker med alternativ søtning, og et utvalg av oppskrifter som er tilpasset dem med diabetes og allergier. Opptil nå gav Linda ut to kokebøker som lesere bare elsker. Vi anbefaler på det sterkeste at du tar en tur innom denne bloggen fordi her kan du både bestille kokebøker, finne fantastiske oppskrifter eller få tips og nye ideer på de nye matrettene som du kan lage.

matfrabunnenfb.blogg.no

Originality ★★★★★
Design ★★★★★
Social Media ★★★★★

Trenger du litt inspirasjon til å begynne å lage mat selv, er denne bloggen det rette stedet for deg! Den har som formål å inspirere lesere å lage mat selv, overbevise dem at det er viktig å sette pris på kvalitet og at de ikke tar mye lengre tid å lage forberede mat fra bunnen istedenfor posemat, ferdigmat og halvfabrikat. Bloggen er ryddig, oppskriftene er bra organisert og delt på kategorier. Ta en tur innom denne nettsiden og finn mange forslag til ukemeny, frokost, glutenfrie retter, sauser og mye annet.