"Vi viser deg, hvordan du kan spare penger!"

Rabattkode til Swiss Clinic

Finn en rabattkode og spare penger på Swiss Clinic | Oppdatert mars 2017

Vilkår

Nå kan du spare hele 450 kr på kjøp av effektivt øyenvippeserum fra Swiss Clinic!

Vilkår

Swiss Clinic har alltid fri frakt på sine forsendelser. Gjør et kupp på skjønnhetsprodukter!

Guider

Les en relatert artikkel og finn ut hvordan du kan spare penger i hverdagen.

Om Swiss Clinic

Liker du å ta vare på utseendet ditt, men synes at operative inngrep er å tøye strikken for langt? Man er ikke forfengelig selv om man ønsker å se frisk og opplagt ut – det kan faktisk være en deilig boost for selvtillit og velvære!  Swiss Clinic tar deg steget videre – du kan gjøre mye med sminke, men resultatet er selvfølgelig ikke vedvarende. Bruk gjerne en Swiss Clinic rabattkode og spar penger på kvalitetsprodukter som bringer frem din indre skjønnhet!

Swiss Clinic rabattkode

Kvalitetssikrede skjønnhetsprodukter som gir et langvarig resultat

Swiss Clinic tilbyr eksklusive skjønnhetsbehandlinger du selv kan utføre hjemme. Samarbeidet med ledende produktutviklere og et team i Sveits gir effektive produkter med synlig virkning på hud, hår og humør! Swiss Clinic tar det beste fra vitenskap, natur og design, og har skapt et trygt og virkningsfullt produktutvalg. Ønsker du fyldigere øyenbryn eller lange øyenvipper? Prøv Swiss Clinics serum og se forskjellen etter bare få uker.

Bruk en Swiss Clinic rabattkode og spar penger på kvalitetsbehandlinger!

Kvalitet står i høysetet i dette konseptet, og du kan være sikker på at du får den beste behandlingen når du bestiller noe fra Swiss Clinic. Se etter en Swiss Clinic rabattkode og spar penger på alt fra ansiktsbehandlinger med Skin Roller til tannblekingssett.