"Vi viser deg, hvordan du kan spare penger!"

Rabattkode til Entercard

Finn en rabattkode og spare penger på Entercard | Oppdatert mars 2017

Vilkår

Bruk re:member kredittkort og få opptil 25% rabatt hos mer enn 100 utvalgte nettbutikker som samarbeider med Entercard

Vilkår

Få rabatt hos en rekke Entercards partnere som Nelly, Hotels.com og SAS.

Vilkår

Når du betaler mer enn 50% av transportkostnadene med re:member kredittkort, får du automatisk reiseforsikring.

Vilkår

Få rabatt ved netthandel med re:member kredittkort

Vilkår

Få gode re:member forbrukslån.

Vilkår

Få 10% rabatt på utvalgte hoteller og overnattingssteder som samarbeider med Entercard

Vilkår

Få innen 45 dagers rentefri kreditt ved å bruke re:member kredittkort.

tips
annet

Vilkår

EnterCard.no tilbyr deg gratis huskeregler og tips for bruk av kredittkort, samt hvordan handle trygt på nettet.

Utgåtte tilbud fra Entercard

-25%

Få opptil 25% rabatt i mer enn 200 nettbutikker med re:member kredittkort fra EnterCard

ingen årsav

Bestill MasterCard Gold fra EnterCard og få GEBYRFRIE varekjøp og INGEN ÅRSAVGIFT

Guider

Les en relatert artikkel og finn ut hvordan du kan spare penger i hverdagen.

Om Entercard

EnterCard er sikkert blant de største kredittselskapene i Skandinavia, og de tilbyr fleksible forbrukskreditter gjennom sitt eget podukt: re:member, i tillegg til ulike muligheter de tilbyr i samarbeid med sine partnere. EnterCard er fokusert på Skandinavia, og har 450 medarbeidere i Norge, Sverige og Danmark.

Entercard rabattkode

Hvordan EnterCard, et av Skandianvias ledende kredittselskap, bidrar til samfunnet

Bortsett fra å ta vare på sine kunder, prøver EnterCard å bidra til samfunnet. Et eksempel på dette er Yes2Chess prosjektet. I samarbeid med Norges sjakkforbund, Dansk skak union og Sveriges Schackförbund bidrar EnterCard til at norske, svenske og danske skolebarn får mulighet til å spille sjakk gjennom prosjektet Yes2Chess. Yes2Chess er en internasjonal sjakk-konkurranse, og EnterCard stiller med frivillige ansatte som bidrar til sjakkundervisning på SFO sammen med sjakkforbundene.

Entercard rabattkode

Spar på forbrukslån, kredittkort og andre tjenester med EnterCard rabattkode og ulike pakker og tilbud

Med over 10 års erfaring og massevis av fornøyde kunder Skandinavia rundt, kan EnterCard skryte av ulike produkter de tilbyr, som re:member forbrukslån, re:member kredittkort, Coop medlems- og betalingskort, Coop Ditt fordelslån, Boligbyggelagenes Kredittkort for medlemer, MasterCard Gold, Helgeland Gull, KLP kredittkort og LOfavør MasterCard.

re:member forbrukslån er EnterCards egen merkevare og et lån fra 10 til 350 tusen kroner med inntil 12 års nedbetalingstid. re:member kredittkort er også markevaren til EnterCard, og det er et kort som gir inntil 45 dagers rentefri kreditt, ingen årsavgitft de første 2 årene og opptil 150 tusen kroner i kredittgrense. Noe som er spesielt interessant for alle som liker å spare, er mange rabatter på netthandel og restaurantbesøk dette kortet gir.

Coop MasterCard er et kort for medlemmer i Coop, som gir kjøpeutbytte + 1% medlemsbonus på alt man handler på Coop i Norge, og alle andre butikker i utlandet. Coop medlems- og betalingskort er kombinasjon av medlemskort og betalingskort med Visa. Dette kortet gir inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse, valgfrie tilleggsforsikringer og mer. Coop Ditt fordelslån er et forbrukslån for COOP medlemmer med lånebeløp mellom 10 og 350 tusen kroner. Boligbyggelagenes kredittkort for medlemmer er som navnet sier knyttet til Boligbyggelagenes Medlemsfordeler. Kortet gir inntil 150 tusen kroner i kreditt, inntill 45 dagers rentefri betalingsutsettelse, bonus i 50 nettbutikker og andre fordeler.

Takket være sine samarbeidspartnere, flere frittstående sparebanker, kan EnterCard tilby MasterCard Gold med inntil 100 tusen i kreditt, ingen årsavgit, gebyrfrie varekjøp både i Norge og i utlandet, sikker netthandel og mye mer. Helgeland Gull tilbyr nesten helt samme muligheter som MasteraCard Gold, men er levert av EnterCard i samarbeid med Helgeland sparebank. KLP kredittkort er et kredittkort for kunder i KLP Banken, med inntil 45 dagers rentefri betalingsutsttelse og andre fordeler.