"Vi viser deg, hvordan du kan spare penger!"

Rabattkode til Ellos

Finn en rabattkode og spare penger på Ellos | Oppdatert mars 2017

Vilkår

Kjøp skjønnhetsprodukter hos Ellos og spar opptil 50%

Vilkår

Kjøp dameklær fra 99,- og spar på mote.

Vilkår

Kjøp elektronikkprodukter hos Ellos, og spar opptil 20%

Vilkår

Spar opptil 40% når du kjøper klær og sko hos Ellos.

Vilkår

Kjøp interiør og møbler hos Ellos og spar opptil 20%

Utgåtte tilbud fra Ellos

-30%

Perfekt Ellos RABATTKODE: SPAR 30% på den dyreste varen i handelkurven din!

-70%

20% rabatt hos Ellos, og OPPTIL 70% RABATT på SUPER DEALS

-40%

STOR HØSTSALG: Spar 40% på dyreste vare du kjøper hos Ellos

Guider

Les en relatert artikkel og finn ut hvordan du kan spare penger i hverdagen.

Om Ellos

Ellos er kjent online motebutikk som i tillegg selger elektronikk og reiser. Ellos er en del av Nordens ledende e-handelsgruppe som i tillegg eier selskapene Jotex og Stayhard og finnes i Norge, Sverige, Danmark og Finnland. Dette betyr at de har hatt millioner av kunder og lang tradisjon. God service, attraktive tilbud innen mote- og hjemmeprodukter og gode overraskelser er nøkkel til deres suksess. Bortsett fra gode regelmessige pris, tilbyr de all slags fordeler som salg, ulike konkurranser og Ellos rabattkoder veldig ofte. Ellos Group har forresten cirka 800 medarbeidere.

Ellos rabattkode

Fra klær til elektronikk og reiser: Overrask dine kjære eller spander på deg selv

Når det gjelder klær og sko, tilbyr Ellos alt du kunne tenke deg i kategoriene Dame, Herre, Barn, Sport, Undertøy & Bad og Sko. Når det gjelder dameklær finner du overdeler, underdeler, ytterplagg, tilbehør, treningstilbehør og -klær, samt sko og mammaklær. Når det gjelder varemerker er de mest kjente Adidas, Áhkká , Esprit, IsaDora, Makiash, Odd Molly og Miss Mary of Sweden. Herreklær finner du i samme kategorier, og noen av de mest populære markene aer D.O.X., Jack & Jones, Puma, Levi’s og G-star. Barneklær er fordelt i kategorier etter alder (i tillegg til overdeler, underdeler og lignende kategorier), og da er det snakk om babyklær og klær til gutt eller jente mellom 2 og 6, mellom 6 og 9, samt mellom 9 og fjorten år. Når det gjelder varemerker er Didriksons, Disney, Gulliver, Kids Concept, Vertbaudet og Name it blant de mest populære navn.

Selv om Ellos er best kjent etter klær og tilbehør, er det godt å vite at du finner hjemmeprodukter og elektronik, samt spennende reiser på sidene deres! Hos Ellos kan du finne en mobil, foto- og videokameraer, TV-er, nettbrett, værstasjoner, musikkinstrumenter, skrivere og skannere, spillkonsoller og all slags nyttig verktøy fra produsenter som Apple, Samsung, Champion electronics, Sony, Transcend og mer. Når det gjelder ferier, tilbyr de alt fra weekend-pakker til herlige charterferier, takket være partnerne sine: Nazar, Sembo og Risskov.

Ellos rabattkode

Spar ved å bruke Ellos rabattkode eller eksklusive tilbud

Ellos insisterer på at de alltid har kunden i fokus. Og da er det ikke nok med stort tilbud, god service og gode priser. De vil overraske sine kunder og gjøre dem glade. Derfor tilbyr de rabattkoder, konkurranser og andre fordeler hele tida. Som en ny kunde får du 40% rabatt på din dyreste vare ved første kjøp, og de tilbyr også privatlån. Med Ellos privatlån kan man låne inntil 30 000 kroner med valgfri tilbakebetalingstiden inntil 5 år.

Finn en god Ellos rabattkode på SparPedia

Vi i SparPedia er alltid på jakt etter nyeste rabattkoder, kuponger, spesielle tilbud og salg hos mer enn 200 nettbutikker i Norge. Derfor kan vi hjelpe deg å spare ved å handle hos Ellos. Leter du etter Ellos rabattkoder, er du på et godt sted. Vi er eksperter i å finne rabattkoder og eksklusive tilbud! Vi liker å spare, og vi liker å hjelpe deg å spare. Sjekk inn hva vi har plukket opp for Ellos: fra fri frakt, over fordelsklubb eller outlet, til eksklusive kampanjer – vi finner alt og prøver å oppdatere sidene regelmessig. Ønsker du å bestille produkter fra Ellos og spare? Sjekk våre rabattkoder og tilbud og spar! Finner du ikke det du leter etter i denne butikken, kan du gjerne sjekke ut andre nettbutikker vi samarbeider med, og finne gode rabatter og tilbud. Vi tilbyr ulike sparetips, gjør det selv oppskrift og guider i tillegg, og det er verdt å sjekke dem også.

Hvordan funker det? Med Ellos er det samme som med alle andre butikker og nettbutikker vi tilbyr. Du kan lese mer om nettbutikken, samt finne ulike rabattkoder, tilbud, salg og mer på sidene våre. Da velger du rabattkoden eller tilbudet du er interessert i. Da blir du enten sendt til butikken (hvis det f.eks. er et tilbud eller en salg) eller får du relevante rabattkoden og så blir sendt til nettbutikken. SparPedia hjelper deg å spare på Ellos, samt på kosmetikk, skjønnhetsprodukter, klær, sminke, mote, elektronikk og tilbehør, bøker, flybilletter, reiser og mye mer. Sjekk alle butikker vi tilbyr og gjør ekte røverkjøp! Beste rabatter, rabattkoder, tilbud og salgskampanjer ligger bare et par klikk unna.