"Vi viser deg, hvordan du kan spare penger!"

Rabattkode til eleven

Finn en rabattkode og spare penger på eleven | Oppdatert mars 2017

Vilkår

Benytt sjansen til å skaffe deg et gratis MaxFactor-produkt hos eleven nå – kjøp 3, betal for 2!

Utgåtte tilbud fra eleven

-70%

Nå har eleven vintersalg! Få opptil 70% RABATT på skjønnhetspleie og parfyme

-20%

Handle smart hos eleven – kjøp hårpleie for over 470 kr og få 20% RABATT!

-20%

20% rabatt på Colorista – kjøp gode hårfargeprodukter hos eleven nå

Guider

Les en relatert artikkel og finn ut hvordan du kan spare penger i hverdagen.

Om eleven

eleven er stedet for deg som elsker kosmetikk, skjønnhets- og velværeprodukter, og som setter pris på en oversiktlig nettbutikk med gunstige priser. Som en av nordens største nettbutikker for skjønnhet har de et enormt utvalg av kvalitetsprodukter til både kvinne og mann. Følg med på om det skulle dukke opp en eleven rabattkode – så kan du spare enda mer!

eleven rabattkode

Finn absolutt alt du trenger av skjønnhetsprodukter på ett sted!

Er det ikke behagelig å kunne finne alt man trenger til sminkepung og badeskap på ett sted? Hudpleie, hårpleie, negleprodukter og sminke bestiller du lettvint på nett hos eleven. eleven er en autorisert forhandler, og du kan være sikker på at produktene er ekte. Designerduft, ansiktsrengjøring, hårfarger og deodoranter – listen er endeløs. Det beste av alt er at prisene er rimelige og at det stadig er gode tilbud.

eleven rabattkode gjør kosmetikkjøpet enda billigere

Melder du deg på nyhetsbrevet til eleven, får du hele 15 % rabatt på første bestilling. I tillegg kan du følge med på gode tilbud og spesialkampanjer. I elevens Beauty Magazine kan du lese om de seneste trender innen mote, sminke og hårstyling. Vi har et tips til på lager: Sjekk om du finner en eleven rabattkode – det er en gyllen mulighet til å spare ekstra.